Рецепт Яловичина з салатом і локшиною
Рецепт приготування азіатського страви з листя салату, яловичини, бобової локшини і манго сподобається всім, хто любить незвичайні і екзотичні страви. Смак страви дуже оригінальний — спробуйте!
опис приготування:
Як приготувати яловичину з салатом і локшиною:
розігріти духовку. Викласти стейк на великому аркуші для випічки, приправити сіллю і перцем. випікати від 10 до 12 хвилин, перевернувши в середині смаження. Викласти на блюдо, накрити фольгою і дати постояти 10 хвилин. Нарізати м'ясо тонкими скибочками.
Тим часом приготувати локшину відповідно до вказівок на упаковці. Злити воду і повернути локшину в каструлю. Додати 1 столову ложку масла і нарізану зелену цибулю, приправити сіллю і перцем.
У маленькій мисці змішати сік лайма, Kinzu, часник і 1 столову ложку масла, приправити соус сіллю і перцем. Заповніть листя салату яловичиною, манго і зеленою цибулею, полити соусом і подавати з локшиною.
Смачного!
- яловичого стейка— 650 грам
- сіль і мелений перець— — За смаком
- бобовой лапши— 110 грам
- рослинної олії— 2 Ст. ложки
- зеленого лука— 6 штук
- свіжого соку лайма— 1/4 склянки
- зубчик часнику— 1 штука
- листьев салата Бостон— 8 штук
- спелый манго— 1 штука(нарізаний смужками)
розігріти духовку. Викласти стейк на великому аркуші для випічки, приправити сіллю і перцем. випікати від 10 до 12 хвилин, перевернувши в середині смаження. Викласти на блюдо, накрити фольгою і дати постояти 10 хвилин. Нарізати м'ясо тонкими скибочками.
Тим часом приготувати локшину відповідно до вказівок на упаковці. Злити воду і повернути локшину в каструлю. Додати 1 столову ложку масла і нарізану зелену цибулю, приправити сіллю і перцем.
У маленькій мисці змішати сік лайма, Kinzu, часник і 1 столову ложку масла, приправити соус сіллю і перцем. Заповніть листя салату яловичиною, манго і зеленою цибулею, полити соусом і подавати з локшиною.
Смачного!
Подібні рецепти
Яловичина з локшиною і квасолею
Рецепт приготування грибів кількість порцій: 4 невеликих печериць— 8 штук лавровий лист— 1 штука горошин чорного перцю— 6 штук нирки гвоздики— 2 штуки цибулина— 1 штука качана салат фризі— 1 штука рисової вермішелі— 100 грам борошна— 50 грам панірувальних сухарів— 50 грам рослинної олії— 100 гр...
Яловичина з ананасами і китайської локшиною
Рецепт приготування яловичини з медом, тайської пастою каррі, ананасами і китайської локшиною. опис приготування: нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. Замочити чотири дерев'яних шампура в каструлі з теплою водою, відкласти в сторону. У великій каструлі довести підсолену воду д...
Яловичина з гречаною локшиною
Яловичина з гречаною локшиною — блюдо китайської кухні, яке готується буквально протягом 15 хвилин. Найкраще таку страву готувати в воке — сковороді з тонким дном. смачно, ситно і дуже апетитно. опис приготування: Готується яловичина з гречаною локшиною дуже просто і швидко. Цю страву можна ві...
Яловичина з локшиною по-азійському
Рецепт приготування салату з яловичиною, соєвим соусом, кунжутним маслом, імбиром, зеленою цибулею, локшиною і кінзою. опис приготування: Замість яловичини в цьому салаті можна використовувати куряче філе або морепродукти. філе яловичини— 330-450 грам кунжутного масла— 3 Ст. ложки оливкового...
Яловичина з локшиною
Рецепт приготування яловичини з локшиною. Китайська кухня. опис приготування: 1. Викладіть рис у велике сито. Промийте під холодною проточною водою протягом 15 секунд. злийте воду. Доведіть воду до кипіння у великій каструлі на сильному вогні. додайте рис. Накрити кришкою і довести до кипіння....