Рецепт Яловичина з салатом і локшиною

Рецепт Яловичина з салатом і локшиною
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування азіатського страви з листя салату, яловичини, бобової локшини і манго сподобається всім, хто любить незвичайні і екзотичні страви. Смак страви дуже оригінальний — спробуйте!


опис приготування:

Як приготувати яловичину з салатом і локшиною:

розігріти духовку. Викласти стейк на великому аркуші для випічки, приправити сіллю і перцем. випікати від 10 до 12 хвилин, перевернувши в середині смаження. Викласти на блюдо, накрити фольгою і дати постояти 10 хвилин. Нарізати м'ясо тонкими скибочками.

Тим часом приготувати локшину відповідно до вказівок на упаковці. Злити воду і повернути локшину в каструлю. Додати 1 столову ложку масла і нарізану зелену цибулю, приправити сіллю і перцем.

У маленькій мисці змішати сік лайма, Kinzu, часник і 1 столову ложку масла, приправити соус сіллю і перцем. Заповніть листя салату яловичиною, манго і зеленою цибулею, полити соусом і подавати з локшиною.

Смачного!


  • яловичого стейка— 650 грам
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • бобовой лапши— 110 грам
  • рослинної олії— 2 Ст. ложки
  • зеленого лука— 6 штук
  • свіжого соку лайма— 1/4 склянки
  • зубчик часнику— 1 штука
  • листьев салата Бостон— 8 штук
  • спелый манго— 1 штука(нарізаний смужками)
Як приготувати яловичину з салатом і локшиною:

розігріти духовку. Викласти стейк на великому аркуші для випічки, приправити сіллю і перцем. випікати від 10 до 12 хвилин, перевернувши в середині смаження. Викласти на блюдо, накрити фольгою і дати постояти 10 хвилин. Нарізати м'ясо тонкими скибочками.

Тим часом приготувати локшину відповідно до вказівок на упаковці. Злити воду і повернути локшину в каструлю. Додати 1 столову ложку масла і нарізану зелену цибулю, приправити сіллю і перцем.

У маленькій мисці змішати сік лайма, Kinzu, часник і 1 столову ложку масла, приправити соус сіллю і перцем. Заповніть листя салату яловичиною, манго і зеленою цибулею, полити соусом і подавати з локшиною.

Смачного!


Подібні рецепти

Гриби в сухарях, з рисовою локшиною і салатом фризі

Яловичина з локшиною і квасолею

Рецепт приготування грибів кількість порцій: 4 невеликих печериць— 8 штук лавровий лист— 1 штука горошин чорного перцю— 6 штук нирки гвоздики— 2 штуки цибулина— 1 штука качана салат фризі— 1 штука рисової вермішелі— 100 грам борошна— 50 грам панірувальних сухарів— 50 грам рослинної олії— 100 гр...

Яловичина з ананасами і китайської локшиною

Яловичина з ананасами і китайської локшиною

Рецепт приготування яловичини з медом, тайської пастою каррі, ананасами і китайської локшиною. опис приготування: нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. Замочити чотири дерев'яних шампура в каструлі з теплою водою, відкласти в сторону. У великій каструлі довести підсолену воду д...

Яловичина з гречаною локшиною

Яловичина з гречаною локшиною

Яловичина з гречаною локшиною — блюдо китайської кухні, яке готується буквально протягом 15 хвилин. Найкраще таку страву готувати в воке — сковороді з тонким дном. смачно, ситно і дуже апетитно. опис приготування: Готується яловичина з гречаною локшиною дуже просто і швидко. Цю страву можна ві...

Яловичина з локшиною по-азійському

Яловичина з локшиною по-азійському

Рецепт приготування салату з яловичиною, соєвим соусом, кунжутним маслом, імбиром, зеленою цибулею, локшиною і кінзою. опис приготування: Замість яловичини в цьому салаті можна використовувати куряче філе або морепродукти. філе яловичини— 330-450 грам кунжутного масла— 3 Ст. ложки оливкового...

Яловичина з локшиною

Яловичина з локшиною

Рецепт приготування яловичини з локшиною. Китайська кухня. опис приготування: 1. Викладіть рис у велике сито. Промийте під холодною проточною водою протягом 15 секунд. злийте воду. Доведіть воду до кипіння у великій каструлі на сильному вогні. додайте рис. Накрити кришкою і довести до кипіння....