Рецепт Яловичина з локшиною
Рецепт приготування яловичини з локшиною. Китайська кухня.
опис приготування:
1. Викладіть рис у велике сито. Промийте під холодною проточною водою протягом 15 секунд. злийте воду. Доведіть воду до кипіння у великій каструлі на сильному вогні. додайте рис. Накрити кришкою і довести до кипіння. Зменшити вогонь до дуже слабкого. варити 15 хвилин. відкласти охолонути, з 5 хвилин. За допомогою вилки відокремити зерна.
2. Поставте казанок на сильний вогонь. додайте 1 чайну ложку масла. Дочекайтеся поки воно закипить. Додати 1/3 яловичини в киплячу олію, смажити протягом 2 хвилин. Перекласти в тарілку. Повторіть те ж саме з рештою м'ясом.
3. Розігрійте масло, що залишилося в казані. Додайте цибулю і змініть вогонь до середнього-високого. Обсмажити цибулю в киплячому маслі 2 хвилини або до м'якості. Додати моркву, кукурудзу і квасолю. Обсмажити протягом 3 хвилин. Додати води, гасити 1 хвилину або поки вода не випарується, а овочі не стануть м'якими.
4. Змішайте соєвий соус, соус Hoisin, сік лайма і мед в невеликій мисці. Додайте м'ясо і суміш соєвого соусу в котел. Гарненько все змішайте.
5. Викласти на рисі 2 миски. Полити рис киплячим маслом і посипати локшиною. Подавати відразу ж.
- жасминовый рис— 300 грам
- холодна вода— 750 мілілітрів
- рослинна олія— 1 1/2 Ст. ложки
- яловичина— 400 грам(нарезать на полоски и обжарить в кипящем масле)
- цибулина— 1 штука(нарезать тонкими клиньями)
- морква— 1 штука(почистити і дрібно нарізати)
- кукурудза— 125 грам
- квасоля— 125 грам(нарезать небольшими частями)
- соєвий соус— 2 Ст. ложки
- соус Hoisin— 1 Ст. ложка
- сік лайма— 1 Ст. ложка
- мідь— 2 чайних ложки
- лапша Чжана— 40 грам
2. Поставте казанок на сильний вогонь. додайте 1 чайну ложку масла. Дочекайтеся поки воно закипить. Додати 1/3 яловичини в киплячу олію, смажити протягом 2 хвилин. Перекласти в тарілку. Повторіть те ж саме з рештою м'ясом.
3. Розігрійте масло, що залишилося в казані. Додайте цибулю і змініть вогонь до середнього-високого. Обсмажити цибулю в киплячому маслі 2 хвилини або до м'якості. Додати моркву, кукурудзу і квасолю. Обсмажити протягом 3 хвилин. Додати води, гасити 1 хвилину або поки вода не випарується, а овочі не стануть м'якими.
4. Змішайте соєвий соус, соус Hoisin, сік лайма і мед в невеликій мисці. Додайте м'ясо і суміш соєвого соусу в котел. Гарненько все змішайте.
5. Викласти на рисі 2 миски. Полити рис киплячим маслом і посипати локшиною. Подавати відразу ж.
Подібні рецепти
Торт «Іван та Марія»
Рецепт приготування яловичини з медом, тайської пастою каррі, ананасами і китайської локшиною. опис приготування: нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. Замочити чотири дерев'яних шампура в каструлі з теплою водою, відкласти в сторону. У великій каструлі довести підсолену воду д...
Яловичина з гречаною локшиною
Яловичина з гречаною локшиною — блюдо китайської кухні, яке готується буквально протягом 15 хвилин. Найкраще таку страву готувати в воке — сковороді з тонким дном. смачно, ситно і дуже апетитно. опис приготування: Готується яловичина з гречаною локшиною дуже просто і швидко. Цю страву можна ві...
Яловичина з локшиною по-азійському
Рецепт приготування салату з яловичиною, соєвим соусом, кунжутним маслом, імбиром, зеленою цибулею, локшиною і кінзою. опис приготування: Замість яловичини в цьому салаті можна використовувати куряче філе або морепродукти. філе яловичини— 330-450 грам кунжутного масла— 3 Ст. ложки оливкового...
Яловичина з салатом і локшиною
Рецепт приготування азіатського страви з листя салату, яловичини, бобової локшини і манго сподобається всім, хто любить незвичайні і екзотичні страви. Смак страви дуже оригінальний — спробуйте! опис приготування: Як приготувати яловичину з салатом і локшиною: розігріти духовку. Викласти стейк...
Грибний суп з домашньою локшиною
Від тарілочки супу за рецептом, як приготувати грибний суп з домашньою локшиною, ще ніхто не відмовлявся. Його обожнюють навіть діти, наминали за обидві щоки. він ароматний, легкий і по-домашньому смачний. опис приготування: У кожної господині є сотні рецептів перших страв для обіду, але іноді...