Рецепт Яловичина по-французьки в духовці

Рецепт Яловичина по-французьки в духовці
Кількість порцій: 15-18 Час приготування: 50 хв.
відмінне блюдо, яке, незважаючи на свою назву, вже давно стало повсякденним на будь-якому святковому столі у всіх країнах колишнього СРСР і не тільки. Але менш смачним воно від цього абсолютно не стало.

опис приготування:

Тут я вам пропоную, можна сказати, класичний на сьогоднішній день рецепт яловичини по-французьки в духовці. І, хоча в оригінал, склад був трохи інший, але основа залишилася практично така ж: яловичина, гриби, і майонез з сиром замість соусу Бешамель. А тепер будь-який російський свято не обходиться без приготування такого м'яса, і ніхто вже й не пам'ятає, чому у нього таку назву. І, якщо у вас так само наближаються свята, або ви просто вирішили побалувати себе смачною вечерею, то я з задоволенням розповім вам, як зробити яловичину по-французьки в духовці.


  • яловичина— 500 грам
  • печериці— 200 грам
  • помідор— 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • сир— 150 грам
  • майонез— 150-200 грам
  • Лимонний сік— За смаком
  • Оливкова олія— За смаком
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
Яловичина по-французьки в духовці - фото крок 1 Для начала нарезаем говядину на порционные куски шириной около 1 см.

Яловичина по-французьки в духовці - фото крок 2 Затем хорошенько ее отбиваем, так мясо будет более мягким и нежным.

Яловичина по-французьки в духовці - фото крок 3 Воду смешиваем с лимонным соком и моем в этой смеси грибы.

Яловичина по-французьки в духовці - фото крок 4 Нарезаем небольшими пластинками.

Яловичина по-французьки в духовці - фото крок 5 Затем натираем сыр.

Яловичина по-французьки в духовці - фото крок 6 Цибулю нарізаємо кільцями, а помідори кружечками.

Яловичина по-французьки в духовці - фото крок 7 Теперь смешиваем соль перец, добавляем немного води и обмакиваем мясо со всех сторон в этой жидкости.

Яловичина по-французьки в духовці - фото крок 8 Теперь смазываем противень маслом и раскладываем на нем говядину.

Яловичина по-французьки в духовці - фото крок 9 На кусочки мяса выкладываем нарезанные грибы.

Яловичина по-французьки в духовці - фото крок 10 Затем лук и майонез.

Яловичина по-французьки в духовці - фото крок 11 Теперь выкладываем по кружочку помидора на каждый кусок мяса.

Яловичина по-французьки в духовці - фото крок 12 І самий останній шар — тертий сир. Потім ставимо деко в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо протягом 25-30 хвилин. Ось все і готово!

Подібні рецепти

Яловичина на кістці в духовці

Тушкована яловичина (яловичина Bourguignon)

Яловичина на кістці в духовці — дуже простий і смачний рецепт приготування найсмачнішого м'яса на світлі — яловичого антрекота на кісточці. Будемо готувати в духовці за особливим рецептом! опис приготування: Готується яловичина на кості в духовці супер швидко і легко. Для того, щоб м'ясо вийшл...

Яловичина з баклажанами і помідорами в духовці

Яловичина з баклажанами і помідорами в духовці

Якщо ви любите ситні, смачні м'ясні запіканки з овочами, то не проходьте повз! Для вас хочу запропонувати дуже класний рецепт, нескладний і апетитний. Рекомендую обов'язково взяти на замітку! опис приготування: Хочу навчити вас, як приготувати яловичину з баклажанами і помідорами в духовці. Це...

Яловичина з баклажанами в духовці

Яловичина з баклажанами в духовці

Яловичину з баклажанами в духовці я навчилася робити у подруги, фанатки грецької кухні. Хочу сказати,що мені подобаються практично всі страви з баклажанами, а з м'ясом вони просто чудові! опис приготування: Яловичина з баклажанами в духовці гідна святкового меню! Це дуже смачна страва. На мою...

Яловичина з гірчицею в духовці

Яловичина з гірчицею в духовці

Яловичина з гірчицею в духовці — це рецепт дуже простого і смачного приготування м'яса в медово-гірчичному соусі. Яловичина виходить дуже соковитою, ніжною і неймовірно апетитною. опис приготування: Яловичина з гірчицею в духовці — це чудовий варіант приготування м'яса в духовці. Перш ніж відп...

Яловичина, запечена в духовці

Яловичина, запечена в духовці

Що може бути корисніше, ніж яловичина, ще й запечена? ніякого жиру, один суцільний білок:) рекомендую рецепт, як приготувати яловичину, запечену в духовці. І на обід, і на вечерю - відмінне блюдо! опис приготування: М'ясо необхідно використовувати виключно свіже, не морожене. Час приготування...