Рецепт Вершковий семіфредо з лимоном

Рецепт Вершковий семіфредо з лимоном
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 30 хв.
Семіфредо - італійський десерт, представляє собою м'яке домашнє морозиво з різними доповненнями (ягоди, горіхи, шоколад, цукати і ін.).

опис приготування:

Для приготування цього десерту використовуйте тільки свіжі яйця. Семіфредо можна приготувати заздалегідь за 3 дня і зберігати в морозильній камері.

  • великих яєчних жовтків— 7 штук
  • лимонної цедри— 1 Ст. ложка(плюс 2 чайні ложки )
  • солі— 1/4 чайних ложки
Вершковий семіфредо з лимоном - фото крок 1 1. Вистелити металеву форму для хліба розміром 12х22 см поліетиленовою плівкою, залишаючи навіси по краях. Рівномірно посипати нарізаним мигдалем. Міксером збити вершки у великій мисці до м'яких піків. Охолодити вершки в холодильнику. Збити 1¼ чашки цукру, яєчні жовтки, лимонний сік, лимонну цедру і сіль у великій мисці.

Вершковий семіфредо з лимоном - фото крок 2 2. Встановити миску над великою каструлею з киплячою водою і готувати близько 4 хвилин, постійно збиваючи, поки суміш не загусне і кондитерський термометр не буде реєструвати температуру 77 градусів. Прибрати миску з водяної бані. Збити суміш міксером, поки вона не збільшиться в об'ємі вдвічі, приблизно протягом 6 хвилин. Розмішати з охолодженими збитими вершками. Викласти суміш у підготовлену форму і розрівняти поверхню. Злегка вдарити форму про робочу поверхню, щоб видалити бульбашки повітря.

Вершковий семіфредо з лимоном - фото крок 3 3. Накрити семіфредо навісом поліетиленової плівки. Поставити в морозильну камеру, принаймні, з 8 годин або на ніч. Обережно змішати ягоди і залишилися 2 столові ложки цукру у великій мисці. відставити на 30 хвилин. Розгорнути семіфредо, перевернути на блюдо і прибрати поліетиленову плівку. Опустити ніж в гарячу воду і нарізати семіфредо скибочками завтовшки 2,5 см. Розкласти десерт по тарілках, прикрасити ягодами і подавати.

Подібні рецепти

Вершковий крем для капкейков

Семіфредо з полуницею

краплі — це маленькі кекси, які прикрашені зверху кремом. Ідей для прикраси капкейков багато, але найсмачніший, на мій погляд, вершковий крем з вершковим сиром. ділюся рецептом! опис приготування: Вершковий крем для капкейков готується дуже швидко і просто. Але потрібно врахувати кілька нюансі...

Вершковий крем з чаєм

Вершковий крем з чаєм

Рецепт приготування крему з вершків, молока, чаю, кориці, кардамону і гвоздики. опис приготування: Цей чудовий солодкий десерт наповнить весь ваш будинок приємним пряним ароматом. імбиру— 1/2 чайних ложки паличка кориці— 1 штука кардамону— 1 Чайна ложка гвоздик— 8 штук червоного перцю пласт...

Вершковий суп з білими грибами

Вершковий суп з білими грибами

Дозвольте поділитися з вами, як приготувати вершковий суп з білими грибами. Ідеальне блюдо для романтичної вечері. Суп не вимагає до себе багато уваги, а виходить з неймовірно ніжним смаком. опис приготування: Цей наваристий вершковий суп з білими грибами - ще один фаворит осінніх страв! Білі ...

Вершковий крем для торта

Вершковий крем для торта

погодьтеся, що крем - найсмачніша частина торта. Він надає особливого смаку, робить його м'яким, просочує коржі і наповнює солодкістю. Тому при приготуванні крему потрібно бути особливо старанним. опис приготування: Цей крем буде відмінним доповненням до будь-яких тортові коржам. Ви можете вик...

Вершковий соус на Пожарського

Вершковий соус на Пожарського

Простий і смачний соус, подається до м'яса. опис приготування: нарізати гриби (навпіл, потім уздовж тонко) — обсмажити з обох сторін на топленому маслі — викласти на серветки. Поставити грибний бульйон на вогонь — випаровувати до 1/3 (чуть чуть на дні) Паралельно поставити випарювати вершки (д...