Рецепт Вершковий крем з чаєм
Рецепт приготування крему з вершків, молока, чаю, кориці, кардамону і гвоздики.
опис приготування:
Цей чудовий солодкий десерт наповнить весь ваш будинок приємним пряним ароматом.
- імбиру— 1/2 чайних ложки
- паличка кориці— 1 штука
- кардамону— 1 Чайна ложка
- гвоздик— 8 штук
- червоного перцю пластівцями— 1/4 чайних ложки
- яєчних жовтки— 4 штуки
2. встановити 6 форм для крему в прямокутну форму для випічки.
3. Процідити крем в миску через сито.
4. У середній мисці збити яєчні жовтки і коричневий цукор. Додати в вершкову суміш і збити.
5. Розділити крем між формами.
6. Залити достатню кількість гарячої води в форму для випічки, щоб вона доходила до середини форм.
7. Накрити зверху і проколоти в декількох місцях.
8. Випікати крем в духовці близько 30 хвилин. можливо, знадобиться прибрати фольгу і варити ще 20 хвилин. Прибрати форми з води і охолодити протягом 1 годину. Накрити вощеного папером і поставити в холодильник мінімум на 2 годину. Перед подачею збити залишився 1 стакан і прикрасити крем. посипати імбиром, якщо хочете.
Подібні рецепти
Цибулеве пюре
Тортик з глазур'ю, дуже смачний опис приготування: Всі компоненти повинні бути кімнатної температури. Розтопіть шоколад в пароварці або мікрохвильовій печі. У великій мисці, збити, вершковий сир до досягнення пухнастою маси. Вилити розтоплений шоколад у збитий вершковий сир і змішати міксером ...
Вершковий крем для капкейков
краплі — це маленькі кекси, які прикрашені зверху кремом. Ідей для прикраси капкейков багато, але найсмачніший, на мій погляд, вершковий крем з вершковим сиром. ділюся рецептом! опис приготування: Вершковий крем для капкейков готується дуже швидко і просто. Але потрібно врахувати кілька нюансі...
Вершковий крем для торта
погодьтеся, що крем - найсмачніша частина торта. Він надає особливого смаку, робить його м'яким, просочує коржі і наповнює солодкістю. Тому при приготуванні крему потрібно бути особливо старанним. опис приготування: Цей крем буде відмінним доповненням до будь-яких тортові коржам. Ви можете вик...
Вершковий соус на Пожарського
Простий і смачний соус, подається до м'яса. опис приготування: нарізати гриби (навпіл, потім уздовж тонко) — обсмажити з обох сторін на топленому маслі — викласти на серветки. Поставити грибний бульйон на вогонь — випаровувати до 1/3 (чуть чуть на дні) Паралельно поставити випарювати вершки (д...
Вершковий суп з білими грибами
Дозвольте поділитися з вами, як приготувати вершковий суп з білими грибами. Ідеальне блюдо для романтичної вечері. Суп не вимагає до себе багато уваги, а виходить з неймовірно ніжним смаком. опис приготування: Цей наваристий вершковий суп з білими грибами - ще один фаворит осінніх страв! Білі ...