Рецепт Суп з зеленого гороху
Такий суп я готую в сезон свіжого зеленого горошку, але можна скористатися і замороженим. Для ситності страви додайте рис, для свіжої нотки - листя м'яти. Суп виходить ніжним, смачним і ситним.
опис приготування:
Освіжаючий літній суп-пюре з оксамитової текстурою обов'язково вам сподобається. готується швидко, так що біля плити не доведеться довго стояти, що актуально в літню спеку. А подробиці, як приготувати суп із зеленого гороху, дивіться нижче в рецепті. Приємних вам клопоту на кухні!
- Горошок зелений— 200 грам
- Мал— 1/2 склянки
- Цибуля— 1 штука
- часник— 1 зубчик
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- Масло оливкове— 1 Ст. ложка
- вершки— 100 мілілітрів
- м'ята— 2 штуки(гілочка)
- зелень— За смаком(кріп, петрушка)
Мал промийте в декількох водах до прозорої води. Відкиньте на сито, залийте холодною водою, 1:3, доведіть до кипіння, зменшіть до мінімуму вогонь, накрийте кришкою і відваріть до готовності.
горошок, крупно нарізану цибулю і часник, подрібнену зелень, залийте гарячою водою, щоб ледь покрити овочі. Доведіть до кипіння і відваріть протягом 10 хвилин на повільному вогні.
Додайте листя м'яти, сіль і перець за смаком, за допомогою блендера подрібніть до однорідності. Влийте в суп вершки, регулюючи за смаком його густоту. Прогрійте суп ще 2 хвилини, зніміть з вогню.
У тарілки порційно розкладіть рис.
Додайте суп-пюре, вершки, перець за смаком. Прикрасьте листочками м'яти. Смачного!
Подібні рецепти
Яєчня з грибами та цибулею
Простий рецепт супу з зеленого гороху просто створений для весни, коли організму так хочеться чогось свіжого і радісного! Але і в інші пори року він цілком доречний. готуємо! опис приготування: це чудове — просте, доступне і дуже смачне — страва, навіть не сумнівайтеся! Він не відкладеться зай...
Суп з гороху
Якщо вам до душі прості, апетитні і легкі перші страви, рекомендую спробувати повторити цей класний варіант, як приготувати суп з гороху зеленого з вершками, він ніжний і смачний. опис приготування: Перевага цього рецепта в тому, що основою може бути як свіжий, так і заморожений горошок. Перед...
Суп з рису і гороху
Рецепт приготування супу з рису і гороху. кількість порцій: 6 вершкове масло— 60 грам оливкова олія— 2-3 Ст. ложок бекон— 120 грам(дрібно нарізаного) цибулина— 1 штука(середня, дрібно нарізування) горошик— 120 грам бульйон— 2 L петрушка— 1 Ст. ложка(дрібно нарізаної ) Мал— 300 грам сир пармезан...
Суп-пюре з зеленого горошку
Зелений горошок вже давно вийшов з розряду річного овоча, свіжозамороженої він є круглий рік. Його навіть розморожувати не треба, він і так приготується швидко і якісно. опис приготування: Консистенція на ваш розсуд, суп із зеленого горошку може бути як досить густим, так і рідким. Для прикрас...
Суп з турецького гороху
Рецепт приготування горохового супу з лимонним соком і оливковою олією. опис приготування: Залийте горох водою, після чого залиште його на ніч. Воду злити на наступний день, а горох кладеться в каструлю, заливається півтора літра чистої води і ставиться на вогонь. Варити до тих пір, поки не ро...