Рецепт Солянка з кислої капусти
Дозвольте запропонувати вам дивно простий, але дуже смачненький варіант, як зробити солянку з кислої капусти і декількох видів грибів. Перед таким ароматом просто неможливо встояти.
опис приготування:
Грибна солянка з кислої капусти в домашніх умовах — відмінний варіант першої страви. Блюдо виходить наваристим, а від різноманітності смаків і ароматів ви точно прийдете в захват. Це ситно і дуже апетитно, так що побалуйте себе на обід таким супчиків.
- Білі гриби— 50 грам(сушені)
- Мариновані гриби— 250 грам(декількох видів)
- печериці— 100 грам(свіжі)
- Квашена капуста— 300 грам(+ за бажанням свіжої грамів 250)
- цибулина— 1-2 штук
- морква— 1-2 штук
- помідор— 2-4 штук
- зелень— 1 пучок
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- Лавровий лист— 1 штука
- лимон— 1 штука
- Оливки або маслини— 1 За смаком
2. Поки вариться бульйон, можна зайнятися овочами. На сковороді з невеликою кількістю рослинної олії обсмажте подрібнену цибулю. Додайте помідори без шкірки (також можна використовувати за рецептом приготування солянки з кислої капусти томатну пасту або соус).
3. Протушкувати овочі хвилин 5, додайте на сковороду кислу капусту і влийте пару ложок розсолу. При бажанні поперчіть трохи.
4. Також ви можете для більш густої консистенції додати дрібно нашатковану свіжу капусту. Акуратно все перемішайте, продовжуйте тушкувати на середньому вогні.
5. В процесі, коли рідина почне випаровуватися, додайте трохи бульйону. Гасіть капусту до улюбленої ступеня готовності: помягче або щоб трохи хрумтіла.
6. Готовий бульйон процідити через дрібне сито. Знову відправте на вогонь. Викладіть в каструлю все грибочки, які будете використовувати у цій простому рецептом солянки з кислої капусти — зварені і мариновані.
7. Потім перекладіть в бульйон капусту, доведіть все до кипіння.
8. Останніми в каструлю потрібно додати свіжі шампіньйони і подрібнену зелень. Спробуйте на сіль і перець. Після закипання варіть ще 5-7 хвилин, потім зніміть з вогню. Накрийте кришкою і дайте настоятися мінімум 20-25 хвилин. Перед подачею солянка з кислої капусти в домашніх умовах може бути доповнена сметаною, оливками або маслинами, скибочкою лимона.
Подібні рецепти
Рататуй з баклажана і цукіні
Сьогодні зробимо не зовсім традиційні щі. Однак блюдо буде смачне і ситне, саме те для живильного обіду. Зробіть і ви його по уральському рецептом, як приготувати суп з кислої капусти. опис приготування: Суп можна зварити на воді або м'ясному бульйоні (свинячий, яловичий або курячий). Краще ви...
Грибна солянка без капусти
Солянка має безліч різних варіацій, Ну ось, наприклад, солянка, приготована з грибів. Суп виходить не тільки смачним, але і дуже ситним і ароматним. Пригощайтеся, гурмани! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування грибної солянки без капусти. Основу супу складають два види гриб...
Солянка з морської капусти
Таким вишуканим блюдом можна нагодувати всю сім'ю. Солянка з морської капусти - це дуже ситне, калорійне і корисне блюдо. Холодними зимовими вечорами прекрасно підходить для сімейної вечері. опис приготування: Такий роздільний спосіб приготування інгредієнтів дає можливість насолодитися не заг...
Солянка на зиму без капусти
Прекрасний варіант заготовки, яка завжди прекрасно виходить і радує своїм смаком. Перед вами рецепт приготування солянки на зиму без капусти. опис приготування: Цей простий рецепт солянки на зиму без капусти стане просто знахідкою для тих, хто не шанує цей овоч в закачування. Така заготовка ст...
Солянка з квашеної капусти з грибами
тарілочка гарячої, ароматної і ситної грибний солянки обов'язково зігріє вас навіть в найхолодніший зимовий день. Ідеальне перша страва для такої пори року. Кисла капуста надає солянці кислинку. опис приготування: Прочитавши цей рецепт, ви переконаєтеся, що можна зробити смачне першу страву з ...