Рецепт Сочники

Рецепт Сочники
Кількість порцій: 20 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Це печиво поєднує в собі хрустку скоринку і ніжну кремову начинку з домашнього сиру. Справжні сочнікі роблять великих розмірів. Розповім традиційний рецепт, як приготувати сочнікі.

опис приготування:

Після приготування сочнікі необхідно остудити, а вже потім їх можна пробувати. З представлених інгредієнтів виходить близько 20 штук, тому якщо ви робите на пробу, то кількість можна скоротити. Краще використовувати домашній сир, він жирніше і не такий кислий, як магазинний.

  • Вершковий сир— 250 грам
  • Сир— 0,5 кілограма
  • яйця— 3 штуки
  • цукор— 1 Склянка
  • Вершкове масло— 225 грам
  • борошно— 3-3,5 склянки
  • розпушувач— 0,5 Ст. ложки
  • сіль— 1 щіпка
1 Для начинки: в миску викладіть сир і вершковий сир, 1 стакан цукру і 1 яйце, перемішайте гарненько.

2 Для тіста: в чашу міксера викладіть м'яке вершкове масло, 3 яйця, 0,5 склянки цукру і гарненько все збийте.

3 додайте 2 склянки борошна, розпушувач і сіль, перемішайте. Потроху додавайте борошно, щоб замісити тісто.

4 Викладіть тісто на стіл, присипаний борошном, і розкачайте в пласт товщиною 5 міліметрів.

5 Виріжте спеціальною формою основу для сочнікі і на одну сторону викладіть столову ложку начинки, накрийте її іншим боком.

6 Викладіть сочнікі на деко. У мисці збийте яйце і змастіть їм верхівки, потім посипте цукром.

7 Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько 15-18 хвилин.

8 Перекладіть печиво на решітку, гарненько охолодіть і вже потім подавайте до столу.

Подібні рецепти

Сочники з сиром

Сочники з сирною начинкою

Дуже вдалий рецепт, як приготувати сочнікі з сиром. Сочники виходять якраз такими, як треба: в міру солодкі, з хрусткими краями, м'яким тестом і дуже соковитою начинкою. обов'язково спробуйте! опис приготування: Такі сочнікі готувала моя бабуся, і для мене це було найсмачніші ласощі в дитинств...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...