Рецепт Шурпа по-вірменськи

Рецепт Шурпа по-вірменськи
Кількість порцій: 10 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Приготувати шурпу по-вірменськи можна і вдома, для цього потрібен казан. Для приготування шурпи знадобиться також багато овочів, кладуть їх цілком, щоб за довгий час варіння вони не зварилися.

опис приготування:

Для приготування шурпи по-вірменськи потрібна баранина. Спочатку обсмажуються шматки м'яса з кісточкою майже до готовності, а потім вони повертаються в казан разом з овочами. Зелень краще додавати в тарілку до вже готової шурпі. Шурпа по-вірменськи виходить дуже смачною, так як все дуже довго гаситься, а потім додається вода. Спеції додавайте на свій смак. Смачного!


  • баранина— 1,5 кілограма
  • морква— 3-4 штук
  • помідор— 3-4 штук
  • Цибуля— 4 штуки
  • перець— 6-10 штук(дрібні)
  • Масло рослинне— 3 Ст. ложки
  • зелень— За смаком
  • спеції— За смаком
  • перець гострий— За смаком
Шурпа по-вірменськи - фото крок 1 Нужно взять хорошую жирную баранину.

Шурпа по-вірменськи - фото крок 2 Баранину с косточками обжарить в казане. Вынуть и отложить на тарелку.

Шурпа по-вірменськи - фото крок 3 В казан опустить кусочки нарезанной баранины и обжарить с луком.

Шурпа по-вірменськи - фото крок 4 Морква крупно нарезанную добавить в казан.

Шурпа по-вірменськи - фото крок 5 Затем добавляем перец и помидор.

Шурпа по-вірменськи - фото крок 6 Тушить на слабом огне полчаса.

Шурпа по-вірменськи - фото крок 7 Добавить картофель целиком. наливаємо воду.

Шурпа по-вірменськи - фото крок 8 Добавить помидоры и перец, спеції, сіль. Варить на медленном огне полтора часа.

Шурпа по-вірменськи - фото крок 9 шурпа готова, дайте їй настоятися.

Шурпа по-вірменськи - фото крок 10 Подать шурпу в разных тарелках: на одну выложить мясо и картофель, а в другой подать бульон. Смачного!

Подібні рецепти

Шурпа з свинини на багатті

Сирний пудинг з вишнею

Приготувати шурпу зі свинини на багатті не так складно. Для приготування шурпи знадобиться казан, дрова і м'ясо з овочами. Şurpa — це наваристий суп з м'яса з овочами. Овочі для шурпи розрізані. опис приготування: Шурпа з свинини на багатті готується приблизно 2-3 годину. Якщо сказати точніше,...

Шурпа з свинини в казані

Шурпа з свинини в казані

Шурпа з свинини в казані — ароматний і наваристий суп. Варити його слід протягом 2-3 годин, а овочі в шурпу розрізані. Свинину для шурпи можна попередньо обсмажити. ділюся рецептом! опис приготування: Приготувати шурпу зі свинини в казані в домашніх умовах зовсім неважко. У шурпу під час варі...

Шурпа з свинячих реберець

Шурпа з свинячих реберець

Поживна і калорійне блюдо дуже актуально в холодну пору. Цей жирний суп чудово зігріває, особливо до смаку він доведеться чоловікам. опис приготування: Хочу розповісти, як приготувати шурпу зі свинячих реберець. Смачне східне блюдо припаде до смаку буквально кожному. правда, ми замінили м'ясо ...

Шурпа з телятини

Шурпа з телятини

Surp, як правило, готують з баранини, але є і виключення. Ось одне з них! По перше, я готував в мультиварці, по-друге, не з баранини, а з телятини. Вийшло дуже навіть непогано! опис приготування: Перед вами майже класичний рецепт приготування шурпи з телятини. Я використовував телячі реберця, ...

Шурпа по-таджицькому

Шурпа по-таджицькому

Шурпа по-таджицькому готується на природі, можна готувати в казані або в відрі. Суп виходить наваристим, адже вариться з баранини з додаванням безлічі овочів і ароматними спеціями! опис приготування: Це класичний рецепт приготування шурпи по-таджицькому. Шурпа варилася на багатті, замість каза...