Рецепт Шоколадно-сирний торт

Рецепт Шоколадно-сирний торт
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Випічка з сирним кремом - це одне з моїх улюблених страв. А якщо додати в таку страву шоколадні нотки, то вийде смакота! У цьому рецепті я розповім, як приготувати шоколадно-сирний торт.

опис приготування:

Як просочення для торта я використовувала абрикосовий джем. Мені здається, він прекрасно гармонує з іншими інгредієнтами. Десерт складний в приготуванні, оскільки тут ми зв'язуємося з бісквітом. Тому будьте гранично уважні і дотримуйтесь строго всі кроки!

  • яйця курячі— 4 штуки
  • цукор— 150 грам
  • Борошно пшеничне— 100 грам
  • сода— 1 Чайна ложка
  • шоколад молочний— 100 грам(бісквіт)
  • какао— 1 Ст. ложка
  • ром— 2 Ст. ложки
  • Джем абрикосовий— 200 грам
  • Вершковий сир— 280 грам
  • крем 35%  — 200 грам
  • Цукрова пудра з корицею— 4 Ст. ложки
  • шоколад— 150 грам(крем)
Шоколадно-сирний торт - фото крок 1 Почнемо з бісквіта. Відокремлюємо білки від жовтків гранично обережно. Молочний шоколад ставимо на водяну баню, він повинен розтанути. Збиваємо жовтки з 1/2 частиною цукру і потихеньку вливаємо шоколад з ромом. Досипаємо до маси борошно, змішану з содою і какао. збиваємо міксером.

Шоколадно-сирний торт - фото крок 2 Збиті до твердих піків білки змішуємо з цукром і збиваємо знову. Після чого з'єднуємо білкову суміш з желтковой. Міксер не використовуємо, перемішуємо лопаткою.

Шоколадно-сирний торт - фото крок 3 Виливаємо наше бісквітне тісто в форму, посипану борошном. Випікаємо протягом півгодини при температурі 180 З. Дверцята духовки протягом процесу приготування НЕ ВІДКРИВАЄМО.

Шоколадно-сирний торт - фото крок 4 Остиглий бісквіт розрізаємо на тонкі коржі (3-4 шт.). Промащуємо нашої абрикосової просоченням. Також підійде полуничний джем. Чи не шкодуємо просочення, щоб бісквіт не був сухим.

Шоколадно-сирний торт - фото крок 5 Вершковий сир з'єднуємо з розтопленим на бані шоколадом. Сметану перемішуємо з цукровою пудрою і корицею за допомогою ложки. З'єднуємо сметану і сир, міксер не використовуємо, інакше крем буде надто рідким. Промащуємо кремом коржі, складаючи їх один на одного, і Boca торт.

Шоколадно-сирний торт - фото крок 6 Трохи шоколаду я залишила для прикраси. Натираємо його і посипаємо наш тортик. Ось таке чудо у мене вийшло. Смачного!

Подібні рецепти

Шоколадно-банановий торт без випічки

Шоколадно-банановий торт з пряників

Ось на днях випробувала цей простий рецепт шоколадно-бананового торта без випічки і поспішаю поділитися з вами. Адже з усіх "; ледачих" тортів, що я пробувала, цей виявився найсмачнішим! Це шедевр! опис приготування: ось, вирішила познайомити вас з моїми десертними "; працями ";. А якщо почита...

Шоколадно-апельсиновий мус

Шоколадно-апельсиновий мус

Шоколадно-апельсиновий мус — один з найпопулярніших десертів на нашому сімейному столі. Мало того, що цей мус обожнюють діти — навіть чоловік, який солодкого не їсть, його лопає із задоволенням. опис приготування: Шоколадно-апельсиновий мус — обладнаний десерт, особливо якщо готувати його з г...

Шоколадно-апельсиновий рулет

Шоколадно-апельсиновий рулет

ласунам присвячується. Шоколадно-апельсиновий рулет — це чудовий домашній десерт на базі вдалого поєднання апельсина і шоколаду. Приготування вимагає часу, але воно того варто опис приготування: Чудове поєднання шоколаду і апельсина кулінарії відомо вже давно. Саме це поєднання і використовуєт...

Шоколадно-банановий хліб

Шоколадно-банановий хліб

Банани з шоколадом — це відмінне поєднання. Їх частенько комбінують для приготування різних десертів, наприклад, кексів або пирогів. записуйте, як приготувати шоколадно-банановий хліб. опис приготування: Така випічка дуже популярна в Америці. Якщо у вас вже трохи почорнілі банани, можете сміли...

Шоколадно-горіховий тортик

Шоколадно-горіховий тортик

Рецепт приготування шоколадно-горіхової тортика дуже простий і не зажадає від вас спеціальних навичок або умінь. Для нього використовую готовий шоколадний бісквіт, горіхи, шоколадну пасту і згущене молоко. опис приготування: Горіхи можна використовувати будь-які, я вважаю за краще фундук або м...