Рецепт Шоколадно-сирний торт
Випічка з сирним кремом - це одне з моїх улюблених страв. А якщо додати в таку страву шоколадні нотки, то вийде смакота! У цьому рецепті я розповім, як приготувати шоколадно-сирний торт.
опис приготування:
Як просочення для торта я використовувала абрикосовий джем. Мені здається, він прекрасно гармонує з іншими інгредієнтами. Десерт складний в приготуванні, оскільки тут ми зв'язуємося з бісквітом. Тому будьте гранично уважні і дотримуйтесь строго всі кроки!
- яйця курячі— 4 штуки
- цукор— 150 грам
- Борошно пшеничне— 100 грам
- сода— 1 Чайна ложка
- шоколад молочний— 100 грам(бісквіт)
- какао— 1 Ст. ложка
- ром— 2 Ст. ложки
- Джем абрикосовий— 200 грам
- Вершковий сир— 280 грам
- крем 35% — 200 грам
- Цукрова пудра з корицею— 4 Ст. ложки
- шоколад— 150 грам(крем)
Збиті до твердих піків білки змішуємо з цукром і збиваємо знову. Після чого з'єднуємо білкову суміш з желтковой. Міксер не використовуємо, перемішуємо лопаткою.
Виливаємо наше бісквітне тісто в форму, посипану борошном. Випікаємо протягом півгодини при температурі 180 З. Дверцята духовки протягом процесу приготування НЕ ВІДКРИВАЄМО.
Остиглий бісквіт розрізаємо на тонкі коржі (3-4 шт.). Промащуємо нашої абрикосової просоченням. Також підійде полуничний джем. Чи не шкодуємо просочення, щоб бісквіт не був сухим.
Вершковий сир з'єднуємо з розтопленим на бані шоколадом. Сметану перемішуємо з цукровою пудрою і корицею за допомогою ложки. З'єднуємо сметану і сир, міксер не використовуємо, інакше крем буде надто рідким. Промащуємо кремом коржі, складаючи їх один на одного, і Boca торт.
Трохи шоколаду я залишила для прикраси. Натираємо його і посипаємо наш тортик. Ось таке чудо у мене вийшло. Смачного!
Подібні рецепти
Шоколадно-банановий торт з пряників
Ось на днях випробувала цей простий рецепт шоколадно-бананового торта без випічки і поспішаю поділитися з вами. Адже з усіх "; ледачих" тортів, що я пробувала, цей виявився найсмачнішим! Це шедевр! опис приготування: ось, вирішила познайомити вас з моїми десертними "; працями ";. А якщо почита...
Шоколадно-апельсиновий мус
Шоколадно-апельсиновий мус — один з найпопулярніших десертів на нашому сімейному столі. Мало того, що цей мус обожнюють діти — навіть чоловік, який солодкого не їсть, його лопає із задоволенням. опис приготування: Шоколадно-апельсиновий мус — обладнаний десерт, особливо якщо готувати його з г...
Шоколадно-апельсиновий рулет
ласунам присвячується. Шоколадно-апельсиновий рулет — це чудовий домашній десерт на базі вдалого поєднання апельсина і шоколаду. Приготування вимагає часу, але воно того варто опис приготування: Чудове поєднання шоколаду і апельсина кулінарії відомо вже давно. Саме це поєднання і використовуєт...
Шоколадно-банановий хліб
Банани з шоколадом — це відмінне поєднання. Їх частенько комбінують для приготування різних десертів, наприклад, кексів або пирогів. записуйте, як приготувати шоколадно-банановий хліб. опис приготування: Така випічка дуже популярна в Америці. Якщо у вас вже трохи почорнілі банани, можете сміли...
Шоколадно-горіховий тортик
Рецепт приготування шоколадно-горіхової тортика дуже простий і не зажадає від вас спеціальних навичок або умінь. Для нього використовую готовий шоколадний бісквіт, горіхи, шоколадну пасту і згущене молоко. опис приготування: Горіхи можна використовувати будь-які, я вважаю за краще фундук або м...