Рецепт Шоколадні оладки

Рецепт Шоколадні оладки
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 55 хв.
шоколадні оладки — дуже красиве, смачне і оригінально блюдо-десерт на сніданок. Цей рецепт дуже добре підійде тим, хто любить експериментувати і тим, хто любить шоколад.

опис приготування:

Найкраще шоколадні оладки смажити на тефлоновому покритті, щоб використовувати якомога менше масла. Але шкодувати його не варто, тим більше якщо того вимагає сковорідка, щоб вони не обвуглюється.

Шоколадні оладки краще всього подавати з кавою, какао або гарячим шоколадом. Для краси і смаку можна додати вершки.

Смачного!


  • кефір— 400 мілілітрів
  • борошно— 300 грам
  • цукор— 60 грам
  • какао— 40 грам
  • яйце— 1 штука
  • сода— 2 грами
  • Лимонний сік— 5 мілілітрів
  • Рослинна олія— — За смаком
шоколадні оладки - фото крок 1 В глубокой миске сначала смешиваем лимонный сок, яйце, цукор. Далее добавляем другие ингредиенты — борошно, соду, какао і кефір. Все змішуємо до однорідної маси. Для этого лучше всего использовать блендер или миксер.

шоколадні оладки - фото крок 2 Смесь должна получиться довольно густой. Однако она не может долго стоять, поэтому сразу же приступаем к жарке оладий.

шоколадні оладки - фото крок 3 Сковородку нужно хорошенько разогреть, добавить на нее масло. Жарить оладьи нужно на сильном огне, швидко, обсмажуючи з двох сторін. В процессе жарки оладьи должны подниматься и слегка разрастаться и становиться пышными. Такими они должны остаться даже после того, як охолонуть.

Подібні рецепти

Гігантські Шоколадні печива

Шоколадні оладки за 5 хвилин

Рецепт приготування великого шоколадного печива. опис приготування: Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). У невеликому посуді, змішати вершкове масло, білий цукор і коричневий цукор до отримання однорідної маси. збити яйце, а потім змішати з ваніллю. З'єднати борошн...

Шоколадні біскотті з мигдалем

Шоколадні біскотті з мигдалем

Рецепт приготування бискотти з какао, кави еспресо, ванільним екстрактом, фундуком та гірким шоколадом. опис приготування: Замість фундука ви можете додати в бискотти нарізаний мигдаль або сушену вишню. розчинної кави еспресо— 2 Ст. ложки соди— 3/4 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки ...

Шоколадні брауні

Шоколадні брауні

шоколадні брауні — це невимовно смачні торти (або тістечка, кому як подобається називати), які нескладно приготувати в домашніх умовах. Ділюся досить простим рецептом смачного десертики. опис приготування: шоколадні брауні — це такі шоколадні тортики коричневого кольору, за які вони, власне, і...

Шоколадні булочки з корицею в глазурі

Шоколадні булочки з корицею в глазурі

Рецепт приготування шоколадних булочок з начинкою з цукру, какао, кориці і шоколадних чіпсів і вершкової глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом виходить 8 булочок. какао-порошок— 3 Ст. ложки цукор— 2 Ст. ложки розпушувач— 1 1/4 чайних ложки сода для випічки— 1/2 чайних ложки сіль— 1/...

Шоколадні капкейки з арахісовим кремом

Шоколадні капкейки з арахісовим кремом

Рецепт приготування капкейков з какао, кремом з вершкового масла, арахісового масла, цукрової пудри і соусом з цукру, какао, муки і ванільного екстракту. опис приготування: Арахісове і вершкове масло в кремі - безпрограшна комбінація. яйце— 1 штука ванільного екстракту— 1 Чайна ложка сметани...