Рецепт Шоколадна панна-котта

Рецепт Шоколадна панна-котта
Кількість порцій: 4 Час приготування: 8 г. 0 хв.
Панна-кота перекладається з італійської як "; варені вершки ";. Саме таку назву відображає саму суть приготування десерту. в його складі змінюються тільки пропорції і додаткові інгредієнти.

опис приготування:

Ви можете спробувати зробити таке фантастичне ласощі за моїм рецептом. уважно вивчіть, як приготувати шоколадну панна-котту. тільки врахуйте, що десерт повинен застигнути, тому підготуйте його заздалегідь. краще, щоб він настоявся вночі. Ніжне і вершкове ласощі підкорить усіх без винятку своїм прекрасним поєднанням смаків.

  • шоколад чорний— 15 грам
  • молоко— 425 мілілітрів(125мл на шар чорного шоколаду; 150мл на шар молочного шоколаду; 150мл на шар білого шоколаду)
  • вершки 20%  — 250 мілілітрів(125мл на шар чорного шоколаду; 75мл на шар молочного шоколаду; 50мл на шар білого шоколаду)
  • шоколад молочний— 30 грам
  • шоколад білий— 45 грам
  • желатин— 6 Ст. ложок
Шоколадна панна-котта - фото крок 1 Так як в десерті 3 шару, то ми будемо готувати кожен окремо, але по одній і тій же технології. Спочатку розведіть желе в воді по інструкції, залиште його настоюватися.

Шоколадна панна-котта - фото крок 2 Для кожного шару окремо нагрійте по описаним пропорціям вершки з молоком.

Шоколадна панна-котта - фото крок 3 Окремо натріть всі види шоколаду.

Шоколадна панна-котта - фото крок 4 У киплячому молоці розчиніть шоколад. Потім додайте желатин і кожну суміш перелийте в окрему баночку.

Шоколадна панна-котта - фото крок 5 Як тольо суміші охолонуть при кімнатній температурі, їх слід красиво розлити в посуд для подачі. Спочатку вливайте перший шар (темний шоколад), заповнивши їм 1/3 склянки. Залиште його в холодильнику до повного застигання.

Шоколадна панна-котта - фото крок 6 Далі влийте молочний шоколад. Повністю його остудіть. Останнім шаром залийте білий шоколад. Залиште десерт до повного застигання. приємною дегустації!

Подібні рецепти

Глазур для паски шоколадна

Підлива для мантів

Іноді хочеться відступити від традицій і приготувати що-небудь нове. Як вам ідея приготування глазурі для паски шоколадної? мені, наприклад, таке дуже до душі. У моїй родині шоколадне все люблять. опис приготування: Така шоколадна глазур підійде не тільки для пасок, але і для кексів і тортів. ...

Шоколадна бабка

Шоколадна бабка

Рецепт приготування шоколадної бабки на дріжджах з цукровим посипанням. опис приготування: Шоколадна бабка може бути приготовлена ​​заздалегідь (до кроку випікання в духовці) і заморожена на термін до 1 місяці. Перед приготуванням дати їй нагрітися протягом 5 годин до кімнатної температури. ...

Шоколадна «Кармеліта»

Шоколадна «Кармеліта»

Ви ласун і любите вівсянку і страви з неї? Тоді ви обов'язково повинні приготувати цей чудовий пиріг-печиво. У класичному рецепті використовується звичайна карамель, а ми зробимо смачніше! опис приготування: Цей смачний вівсяний пиріг з карамельної начинкою і горішками сподобається всім ласуна...

Шоколадна «лава»

Шоколадна «лава»

Тістечко "; шоколадна лава" або "; шоколадний фондан" — дуже популярний десерт у всьому світі, а його назва, з французького, перекладається як тане серце. приголомшливе ласощі! Спробуйте! опис приготування: Цей вишуканий десерт готується дуже швидко і просто. Дотримуйтесь покроковим рекомендац...

Шоколадна лазіння

Шоколадна лазіння

Що таке лазіння ми все знаємо. Її головна фішка — це повторювані шари. Ситне гаряче блюдо має кілька варіацій, але з такою, як тут ви не стикалися. Адже в цей раз вона буде десертом! опис приготування: У цей блюді ми візьмемо за основу лише спосіб накладення шарів один на одного, а все інше бу...