Рецепт Шашлики в гавайському стилі
Гавайська кухня — це рис, ананас і з'єднання м'яса з солодким. Все це є в даному рецепті. Оригінальне поєднання сподобається тим, хто шукає нове. Подивіться на знайоме блюдо з іншого боку!
опис приготування:
вивчіть, як приготувати шашлики в гавайському стилі з рисом. Екзотичне поєднання свинячої вирізки з фруктами сподобається багатьом м'ясоїдам, адже головний інгредієнт виходить соковитим і м'яким. Страву можна смажити на грилі або на сковороді. Гарнір також буде незвичайним, з додаванням кокосового молока.
- Ананас консервований кубиками— 180 грам
- Мал "; Жасмин" — 100 грам
- свиняча вирізка— 350 грам
- Зелена цибуля, перо— 2 штуки
- Соус "; Теріякі" — 60 мілілітрів
- Кокосове молоко— 160 мілілітрів
- Кукурудзяний крохмаль— 1 Чайна ложка
- Соуза & Quot; Shriracha" — 1 Чайна ложка
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
- Оливкова олія— 1 Чайна ложка
- Кокосова стружка або тертий кокос— 2 Ст. ложки
- вода— 310 мілілітрів
2. Потім м'ясо перемішайте з олією, сіллю, перцем, половиною цибулі і соусом "; Теріякі ";.
3. Приготуйте рис. У сотейнику обсмажте протягом 4-х хвилин кокос. Потім його приберіть, а покладіть промитий рис і сіль, влийте молоко і воду. Доведіть до кипіння, а потім варіть рис до готовності близько 16 хвилин. Потім додайте кокос. все перемішайте.
4. Тим часом на шпажки надіньте, чергуючи, перець, м'ясо і ананас. Обсмажте шашлики на сковороді по 4 хвилини з кожного боку.
5. Потім зробіть соус. Крохмаль з'єднайте з соусом "; Шрірача ";, 2 ст. ложками води, соком ананаса в сотейнику. Доведіть суміш до кипіння і проваріть пару хвилин.
6. Шашлики подавайте з рисом і свіжою цибулею, полив блюдо соусом. Смачного!
Подібні рецепти
Шашлики (рецепт маринування)
овочевий (грибний) шашлик - це так само смачно, як і м'ясної. Ви можете використовувати його замість або як доповнення до основного шашлику або іншому м'яса. розповім, як приготувати шашлики з печериць. опис приготування: Такі шашлики ви можете обсмажити на грилі або на відкритому вогні, на па...
Шашлики з ягняти з помідорами і м'ятою
Існує безліч варіантів шашликів, і я пропоную вам ще один. М'ясо молодого ягняти маринується з лимонною цедрою і спеціями, виходить ніжне і соковите, з тонким ароматом м'яти. опис приготування: звичайно, можна таким чином приготувати не обов'язково ягняти, але і свинину чи яловичину. Мято і т...
Фарширований сквош в марокканському стилі
Рецепт приготування запеченого сквошу, фаршированого яловичиною, манна крупа, цибулею, часником, родзинками, петрушкою і кедровими горіхами. опис приготування: Це один з тих рецептів, який ідеально підходить для затишного вечора з келихом хорошого червоного вина. середніх сквошу— 2 штуки(900...
Філе в Англійському стилі Ессекс
Оригінальний рецепт приготування яловичини в англійському стилі Ессекс. опис приготування: Оригінальний рецепт приготування яловичини в англійському стилі Ессекс. яловичина (філе) — 2 штуки картопля— 2 штуки оладки— 4 штуки оливкова олія— 1 штука соус з перцю— 1 штука кільчастий цибулю— 1 ш...
Суп з молюсків в стилі Нова Англія
Дуже смачна страва яке є в меню популярних ресторанів. Вчимося готувати делікатес в домашніх умовах. опис приготування: Дуже смачна страва яке є в меню популярних ресторанів. Вчимося готувати делікатес в домашніх умовах. м'ясної жир— 2 Ст. ложки нарізану цибулю— 80 грам картопля— 450 грам му...