Рецепт Шашлик з курки в мультиварці
Шашлик з курки в мультиварці - смачне, легке і, одночасно, ситне блюдо, ідеально підходить для дієтичного харчування. Особливо актуально в тих випадках, коли дуже хочеться шашличка, а на природу поїхати немає можливості.
опис приготування:
Шашлик з курки в мультиварці виходить дуже ніжним - ніяких обгорілих шматочків, все рівно-золотистого кольору. м'ясо м'яке, соковите. Подавати його потрібно, звичайно, гарячим, адже це шашлик - з зеленню, свіжим хлібом і яким-небудь соусом. Мультиварка істотно полегшує процес приготування, так що приготувати шашлик з курки в мультиварці вам великих труднощів не складе.
Удачі в приготуванні!
- Куряче філе або грудка— 500 грам
- Оливкова олія— 50 грам
- мед— 50 грам
- Соєвий соус— 50 грам
- часник— 2-3 зубчиків
- сіль— — За смаком
- прянощі— — За смаком(хміль-сунелі, прованські трави)
зробити маринад: растереть венчиком оливковое масло с медом, соевым соусом и чесноком, добавить соль и пряности, ретельно перемішати.
Выложить с миску курицу, перемішати так, чтобы каждый кусочек покрылся маринадом. Закрыть миску крышкой или затянуть пищевой пленкой. Убрать в холодильник — можно всего на 1 час, но лучше часа на три.
Нарезать лук крупными кольцами.
Нанизать кусочки мяса на шпажки, чергуючи з кільцями цибулі, поместить их в мультиварку. Сверху полить остатками маринада. включити мультиварку, активировать режим «Выпечка» или «Жарка».
приблизно через 40-50 минут достать куриный шашлычок из мультиварки и подать на стол.
Подібні рецепти
Шашлик з курки в банку
Шашлик з курки в духовці — страва смачна, красиве і дуже апетитне. Може підійти як для святкового, так і для повсякденного столу. Готується блюдо досить просто, а на смак — супер! опис приготування: Куряче філе, приготоване таким чином, легко стане вашим улюбленим святковим або буденним (з еле...
Шашлик з курки в гранатовому соку
Продовжуючи експериментувати з маринадами для шашликів, я пропоную нове смакове поєднання — курка і гранат. Птах чудово просочується фруктовим соком, виходить соковитою і смачною. опис приготування: Щоб курочка як слід просочилася гранатовим соком, замаринуйте її мінімум на 6-8 годин. Крім лук...
Шашлик з курки в томатному соку
Хочу показати вам, як просто і смачно приготувати шашлик з курки в томатному соку. Завдяки кислоті соку, м'ясо виходить не тільки соковитим, але і дуже м'яким. Так що рекомендую рецепт на замітку. опис приготування: Я буду використовувати домашній томатний сік, але можна взяти і магазинний. сп...
Шашлик з курки
Не любите м'ясні жилки, які так часто трапляються в свинині? Це зовсім не проблема, можна зробити соковитий і смачний шашлик не тільки зі свинини. розповідаю, як приготувати шашлик з курки. опис приготування: Курячий шашлик можна приготувати з філе, стегон, окостів. Грудка - найсухіша частина,...
Шашлик з курки на шпажках
Дуже цікавий і простий рецепт шашлику з курки на шпажках я записала в гостях на вечірці і з тих пір частенько ним користуюся. Для приготування шашлику у цій рецептом знадобиться грудка. опис приготування: Шашлик з курки на шпажках подайте з відвареною картоплею і свіжими овочами. Бажано подати...