Рецепт Суп з баклажанами і червоним перцем

Рецепт Суп з баклажанами і червоним перцем
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування супу з баклажанів, лука, часнику і соусу з червоного перцю.


опис приготування:

Розігріти сковороду на середньому вогні. Викласти і смажити до м'якості, перевертаючи час від часу, близько 15 хвилин. Викласти в миску і дайте охолонути. Очистити від шкірки. Помістити на обробну дошку, нарізати баклажани і відкласти в сторону.

Тим часом змішати цибулю, часник і оливкове масло в каструлі на середньому вогні протягом 5-10 хвилин, поки цибуля не стане м'яким і прозорим. Додати курячий бульйон, трави Провансу і лавровий лист, довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити 15 хвилин.

приправити сіллю, перцем і лимонним соком. Видалити лавровий лист, додати баклажани і зробити пюре в блендері. Додати сколотини.

Розлити суп по тарілках і додати соус з червоного перцю. Прикрасити петрушкою і подавати.


  • баклажана— 2 штуки
  • лука— 2 штуки
  • зубчики часнику— 4 штуки
  • оливкового масла— 2 чайних ложки
  • трав Прованса— 1/4 чайних ложки
  • лавровий лист— 1 штука
  • сіль і мелений чорний перець— — За смаком
  • лимонного соку— 2 чайних ложки
  • сколотин— 1/2 склянки
  • нарізаної петрушки— 1 Ст. ложка
Розігріти сковороду на середньому вогні. Викласти і смажити до м'якості, перевертаючи час від часу, близько 15 хвилин. Викласти в миску і дайте охолонути. Очистити від шкірки. Помістити на обробну дошку, нарізати баклажани і відкласти в сторону.

Тим часом змішати цибулю, часник і оливкове масло в каструлі на середньому вогні протягом 5-10 хвилин, поки цибуля не стане м'яким і прозорим. Додати курячий бульйон, трави Провансу і лавровий лист, довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити 15 хвилин.

приправити сіллю, перцем і лимонним соком. Видалити лавровий лист, додати баклажани і зробити пюре в блендері. Додати сколотини.

Розлити суп по тарілках і додати соус з червоного перцю. Прикрасити петрушкою і подавати.


Подібні рецепти

Гуляш з червоним вином

Аджика з фейхоа

Тушковане м'ясо - це простий варіант гарячого блюда, який я готую дуже часто. До нього можна додати будь-який гарнір, а сам склад змінювати за своїм бажанням. Спробуйте і мій варіант з яскравою добавкою. опис приготування: Пропоную вам вивчити, як приготувати гуляш з червоним вином. Знайоме бл...

Суп з баранини з баклажанами

Суп з баранини з баклажанами

Як добре, коли обід не тільки смачний, але ще і корисний, так що якщо ви ніколи не готували суп з баранини з баклажанами, то зараз дуже вдалий час зробити таке чудове блюдо. опис приготування: Напевно, у будь-якої господині є свій список улюблених супів, які вона день у день готує своїм домаш...

Суп з помідорами і баклажанами

Суп з помідорами і баклажанами

Рецепт приготування супу з помідорів, баклажанів, морква, баранячого гороху і кінзи. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати помідори, морква, часник, 2 столові ложки олії, 1 чайну ложку солі і 1/4 чайної ложки перцю. Викласти в один шар. На інш...

Суп з запеченими баклажанами і помідорами

Суп з запеченими баклажанами і помідорами

Рецепт приготування супу з запеченими баклажанами, помідорами, часником, чебрецем, вершками і козячим сиром на курячому або овочевому бульйоні на вибір. опис приготування: Якщо ви хочете зробити суп більш пряним, додайте в нього 2 чайні ложки кмину, 1 чайну ложку меленого коріандру і дрібку че...

Суп з запеченими баклажанами

Суп з запеченими баклажанами

Цей простий рецепт - відмінна основа для подальших експериментів. Супу можна додати обгрунтованості, зваривши його на міцному м'ясному бульйоні. або смак, підсмаживши баклажани на грилі. опис приготування: Ось вам мій рецепт, як приготувати суп з запеченими баклажанами. А для більш парадній по...