Рецепт Печериці з червоною ікрою

Рецепт Печериці з червоною ікрою
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 10 хв.
Печериці з червоною ікрою — кілька буржуазна, але, повірте, дуууже смачна закусочка Досить спробувати один раз — і пройти повз ікри в магазині буде складніше.

опис приготування:

Дешево і сердито — це сказано не про шампіньйони з червоною ікрою. Закуска виходить вельми дорогий, кожен день її їстимеш чи, але як варіант для прикраси святкового столу — завжди будь ласка. виглядає ефектно, за смаком — просто чудова. В рот добре поміщається — раз, і вже з'їли шматочок печериці з червоною ікоркою. Чого ще бажати від доброї закуски?

що, якщо що — печериці можна їсти сирими Мої гості спершу теж дивувалися, але спробували — і попросили добавки, яка прийшла вже через 5 хвилин.


  • Шампиньоны среднего размера— 8 штук
  • Ікра червона— 200 грам
  • жирна сметана— 150 грам
Печериці з червоною ікрою - фото крок 1 печериці моєму, отрезаем у них ножки, а шляпки нарезаем на несколько продольных кусочков. Для наочності дивіться на фото.

Печериці з червоною ікрою - фото крок 2 Выкладываем шампиньоны на блюдо для закуски.

Печериці з червоною ікрою - фото крок 3 Каждый кусочек шампиньона сверху помазываем сметаной.

Печериці з червоною ікрою - фото крок 4 І, нарешті, на сметану выкладываем немножечко красной икорки. Закуска готова до подачі на стіл.

Подібні рецепти

Солодкий картопля з ікрою

Бальзамик в домашніх умовах

Вишукана святкова закуска з солодкої картоплі з чорною ікрою. опис приготування: Почистити і нарізати солодкий картопля на круглі скибочки. Промазати оливковою олією (за допомогою пензлика). Запікати в духовці при 220 C протягом 15 хвилин, до хрусткої скоринки. змішати 2 столові ложки дрібно н...

Суші з ікрою

Суші з ікрою

Суші з ікрою виглядають ошатно і дуже апетитно. Можете використовувати ікру летючої риби або ікру лосося. Ці суші можна сміливо робити на святковий стіл замість звичайних бутербродів з ікрою! опис приготування: Суші з ікрою відмінно підійдуть на будь-який святковий стіл. Особливо добре суші з...

Суп з грибами та червоною квасолею

Суп з грибами та червоною квасолею

Моя сім'я дуже любить гриби і особливо шанує грибні супчики. ось, наприклад, легкий насичений суп з грибним асорті і червоною квасолею. Дуже смачно! опис приготування: Змішуючи в страві різні види грибів, ми збагачуємо смак і структуру страви, підвищуємо поживність і разнообразим меню. пече...

Яловича печінка з червоною цибулею

Яловича печінка з червоною цибулею

Рецепт приготування яловичий печінки. Французька кухня, провінція Прованс. кількість порцій: 4 govyazhyey печінки— 800 грам червоні цибулини— 2 штуки невелика варений буряк— 1 штука вершкового масла— 100 грам білого винного оцту— 1 Ст. ложка лимон— 1 штука сіль, перець— 1 штука(за смаком) ...

Листковий салат з червоною рибою

Листковий салат з червоною рибою

Один з найбільш відомих і популярних салатів - це «Оселедець під шубою». А якщо замінити оселедець на червону рибу (лосось, сьомгу)? розповім, як приготувати листковий салат з червоною рибою. опис приготування: Всі інгредієнти вам добре знайомі: буряк, морква, картопля, яйця. До звичних додаю ...