Рецепт Печериці з червоною ікрою
Печериці з червоною ікрою — кілька буржуазна, але, повірте, дуууже смачна закусочка Досить спробувати один раз — і пройти повз ікри в магазині буде складніше.
опис приготування:
Дешево і сердито — це сказано не про шампіньйони з червоною ікрою. Закуска виходить вельми дорогий, кожен день її їстимеш чи, але як варіант для прикраси святкового столу — завжди будь ласка. виглядає ефектно, за смаком — просто чудова. В рот добре поміщається — раз, і вже з'їли шматочок печериці з червоною ікоркою. Чого ще бажати від доброї закуски?
що, якщо що — печериці можна їсти сирими Мої гості спершу теж дивувалися, але спробували — і попросили добавки, яка прийшла вже через 5 хвилин.
- Шампиньоны среднего размера— 8 штук
- Ікра червона— 200 грам
- жирна сметана— 150 грам
Выкладываем шампиньоны на блюдо для закуски.
Каждый кусочек шампиньона сверху помазываем сметаной.
І, нарешті, на сметану выкладываем немножечко красной икорки. Закуска готова до подачі на стіл.
Подібні рецепти
Салат «Уральські самоцвіти»
Вишукана святкова закуска з солодкої картоплі з чорною ікрою. опис приготування: Почистити і нарізати солодкий картопля на круглі скибочки. Промазати оливковою олією (за допомогою пензлика). Запікати в духовці при 220 C протягом 15 хвилин, до хрусткої скоринки. змішати 2 столові ложки дрібно н...
Суші з ікрою
Суші з ікрою виглядають ошатно і дуже апетитно. Можете використовувати ікру летючої риби або ікру лосося. Ці суші можна сміливо робити на святковий стіл замість звичайних бутербродів з ікрою! опис приготування: Суші з ікрою відмінно підійдуть на будь-який святковий стіл. Особливо добре суші з...
Суп з грибами та червоною квасолею
Моя сім'я дуже любить гриби і особливо шанує грибні супчики. ось, наприклад, легкий насичений суп з грибним асорті і червоною квасолею. Дуже смачно! опис приготування: Змішуючи в страві різні види грибів, ми збагачуємо смак і структуру страви, підвищуємо поживність і разнообразим меню. пече...
Яловича печінка з червоною цибулею
Рецепт приготування яловичий печінки. Французька кухня, провінція Прованс. кількість порцій: 4 govyazhyey печінки— 800 грам червоні цибулини— 2 штуки невелика варений буряк— 1 штука вершкового масла— 100 грам білого винного оцту— 1 Ст. ложка лимон— 1 штука сіль, перець— 1 штука(за смаком) ...
Листковий салат з червоною рибою
Один з найбільш відомих і популярних салатів - це «Оселедець під шубою». А якщо замінити оселедець на червону рибу (лосось, сьомгу)? розповім, як приготувати листковий салат з червоною рибою. опис приготування: Всі інгредієнти вам добре знайомі: буряк, морква, картопля, яйця. До звичних додаю ...