Рецепт Печериці на багатті

Рецепт Печериці на багатті
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Посиденьки на природі просто не можуть обійтися без грибного шашличка! це просте, але дуже смачна страва можна подати з овочами або м'ясним шашликом — рекомендую рецепт приготування на замітку!

опис приготування:

Грибочки на багатті готуються дуже швидко, а печериці — ще й просто! Правда варто пам'ятати, що просто так гриби на багатті краще не готувати — вони легко можуть підгоріти. Тому, щоб приготувати шампіньйони на багатті раджу їх замаринувати: зробити це можна в майонезі або сметані. З останнім гриби виходять більш соковитими.

  • печериці— 1 кілограм
  • крем— 250-300 мілілітрів
  • спеції— За смаком
Печериці на багатті - фото крок 1 Гриби гарненько промийте, шкірку можете не зчищати. Спочатку їх слід посипати спеціями, посолити і поперчити. Потім додайте сметану, гарненько перемішайте і залиште маринуватися в холодильнику години на 2-3.

Печериці на багатті - фото крок 2 Гриби можна потримати в сметані і менше, хоча б хвилин 15, але практика показує, що краще їх промаринувати як слід.
Перед приготуванням на багатті або мангалі надлишки сметани можете прибрати за допомогою серветки, щоб вона не капала в багаття.

Печериці на багатті - фото крок 3 Готуйте на решітці на мангалі або на багатті як шашлик хвилин 15-20. Орієнтуйтеся на око: гриби варто постійно перевертати, щоб вони не підгоріли.

Печериці на багатті - фото крок 4 Якщо помітите таку підгорілу корочку, гриби вже точно готові.

Печериці на багатті - фото крок 5 Готові печериці на багатті подавати можете з гірчичним соусом або кетчупом, а також з овочами. Смачного!

Подібні рецепти

Печериці на багатті (маринад)

Гриби печериці смажені

Ви зробите цю смачну закуску всього за 10 хвилин (без урахування маринування). Використовуйте звичайні або королівські гриби (коричневі). розповім, як приготувати шампіньйони на багатті (маринад). опис приготування: Замість м'яса або на додаток до нього на багатті можна обсмажити гриби, вони н...

Печериці на решітці на багатті

Печериці на решітці на багатті

Хто ж не любить літо? Це пора пікніків, відпусток і шашликів! Але якщо ви, як і я, м'ясо не дуже любите, розповім, як зробити печериці на решітці на багатті! Смачний і соковитий, нехай м'ясоїди заздрять! опис приготування: Хочу вам розповісти сьогодні, як приготувати шампіньйони на решітці на ...

Яловичина на багатті

Яловичина на багатті

Яловичину на багатті приготувати не так вже й просто. Знову ж, потрібно взяти правильне м'ясо, помаринувати його, створити необхідні вугілля і смажити досить швидко. Може вийти стейк з кров'ю, ласощі! опис приготування: Яловичина на багатті в нашому випадку готується по 7 хвилин з кожного бок...

Шурпа з баранини на багатті

Шурпа з баранини на багатті

Що можна приготувати на природі в казані? Звичайно шурпу з баранини на багатті! це — відмінний, корисний супчик, нагодований вітамінами і цілющими соками овочів і м'яса. Гарячий суп зігріє. опис приготування: Відмітна риса шурпи від інших супів — він дуже наваристий, а овочі закладаються в шур...

Шашлик з риби на багатті

Шашлик з риби на багатті

Урізноманітнити страви на пікнік може цей простий рецепт шашлику з риби на багатті. корисно, смачно і дуже просто. Від такої рибки буде складно відірватися. опис приготування: Дивно апетитний шашлик з риби на багатті в домашніх умовах — це прекрасна альтернатива м'ясу або птиці. В даному варіа...