Рецепт Холодець зі свинячих вух

Рецепт Холодець зі свинячих вух
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 7 г. 0 хв.
Простий в приготуванні, легкий і ніжний холодець зі свинячих вушок сподобається всім. особливо тим, хто стежить за фігурою. Тонкий смак і аромат, легке похрускування варених вушок — за вуха не відтягнеш!

опис приготування:

обожнюю холодець, але з недавніх пір почав уникати жирну їжу, а жирний класичний холодець для цього ну ніяк не підходить. І тут, проходячи по ринку в м'ясному відділі, я побачив вушка свинячі і згадав, що колись мама моя готувала холодець саме з них. Її рецепт приготування холодцю зі свинячих вух мені ідеально підійшов, він простий і легкий. Як приготувати холодець зі свинячих вух, ви дізнаєтеся з цього рецепта. Якщо бульйон вийде рідкуватим і не застигне, додайте трохи желатину, буквально чайну ложечку. А смак у холодцю просто дивовижний!

  • свинячі вуха— 8 штук
  • морква— 1 штука
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • Лавровий лист— 1 штука
  • часник— 4 зубчики
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • Чорний мелений перець— 1 Чайна ложка
Холодець зі свинячих вух - фото крок 1 Свинячі вушка необхідно дуже добре почистити і промити. очищені моркву, часник і цибулю відправляємо в каструлю з вушками і спеціями.

Холодець зі свинячих вух - фото крок 2 заливаємо водою, щоб покрити вушка. Доводимо до кипіння, знімаємо піну, накриваємо кришкою, робимо маленький вогонь і варимо близько 3 годин.

Холодець зі свинячих вух - фото крок 3 Варену моркву нарізаємо кружечками і викладаємо на дно тарілки. Тарілку краще взяти прозору, тоді буде видно всю красу. Вуха нарізаємо невеликими шматочками, викладаємо в тарілку і заливаємо бульйоном.

Холодець зі свинячих вух - фото крок 4 Прикрасимо холодець листочками петрушки, відправляємо його в холодильник на години 3-4. Подавайте холодець з вушок з гірчицею або хріном.

Подібні рецепти

Хе з свинячих вух по-корейськи

Маринад для свинячих відбивних

Свинячі вушка готують по-різному. Їх і смажать, і варять, і маринують. Я ж сьогодні хочу поділитися з вами оригінальним рецептом, як приготувати хе з свинячих вух по-корейськи. Це смачно і незвично. опис приготування: Свинячі вушка подобаються багатьом за їх смак і доступність. Приготувавши ";...

Холодець зі свинячих ніжок і курки

Холодець зі свинячих ніжок і курки

Апетитний і наваристий холодець зі свинячих ніжок і курки в домашніх умовах — відмінний варіант святкової закуски. Не полінуйтеся витратити час на кухні, щоб отримати неймовірний результат. опис приготування: 1. Насамперед очистите як слід і промийте свинячі ніжки. 2. вимийте курку, розріжте, ...

Холодець зі свинячих ніжок

Холодець зі свинячих ніжок

улюблена святкове (і не тільки святковий) страва — холодець зі свинячих ніжок. Завдяки свинячим ніжок холодець відмінно застигає, він міцний, прекрасно ріжеться на шматочки. пробуйте! опис приготування: Для холодцю ретельно вимийте м'ясо. Особливу увагу приділіть ніжок. Їх потрібно як іду вимо...

Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою

Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою

Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою — це смачне м'ясне блюдо, яке прикрасить ваш святковий стіл або сімейна вечеря. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою — це ситне і поживне блюдо, яке люблять усі. У святкові чи інші дні з...

Холодець зі свинячих ніжок в мультиварці

Холодець зі свинячих ніжок в мультиварці

Перед вами один з найпростіших варіантів, як приготувати холодець зі свинячих ніжок в мультиварці. Якщо ви є прихильником цієї закуски, то обов'язково запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: 1. перший секрет, який я пропоную використовувати в рецепті приготування холодцю зі свинячих ніжок в ...