Рецепт Хе з свинячих вух по-корейськи

Рецепт Хе з свинячих вух по-корейськи
Кількість порцій: 2 Час приготування: 2 г. 30 хв.
Свинячі вушка готують по-різному. Їх і смажать, і варять, і маринують. Я ж сьогодні хочу поділитися з вами оригінальним рецептом, як приготувати хе з свинячих вух по-корейськи. Це смачно і незвично.

опис приготування:

Свинячі вушка подобаються багатьом за їх смак і доступність. Приготувавши "; Хе" з них, ви отримаєте оригінальну закуску. Вони дуже ароматні, їх часниковий запах збуджує апетит. До вушках добре підійде гарнір з гороху, квасолі, рису і картопляного пюре. Та й як окрему страву їх теж можна вживати.

  • вуха свинячі— 2 штуки
  • Цибуля— 1 штука
  • оцет— 2 Ст. ложки
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • Koriandr— 1 Ст. ложка
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • Запашний перець— 1 Чайна ложка
  • часник— 1 штука(головка)
  • Лавровий лист— 3 штуки
  • корейська приправа— 1 штука(упаковка)
1 Підготуйте вуха. Ретельно їх промийте і перевірте на наявність волосків. Якщо такі виявляться, обпалити ох вогнем. Промийте вуха під проточною водою, опустіть в каструлю з водою і варіть протягом двох годин.

2 Десь в середині процесу в каструлю відправте лавровий лист, зубчик часнику, цибулину, по shtepotke koriandra, перцю і солі.

3 Поки вуха варяться на вогні, потрібно приготувати маринад.

4 В окремій ємності змішайте рослинне масло, часник, оцет, соєвий соус, koriandr, цукор і пакетик приправи для моркви по-корейськи.

5 Остигнули вуха наріжте соломкою, залийте маринадом і залиште в холодильнику на добу. Смачного!

Подібні рецепти

Холодець зі свинячих вух

Джем малиновий

Простий в приготуванні, легкий і ніжний холодець зі свинячих вушок сподобається всім. особливо тим, хто стежить за фігурою. Тонкий смак і аромат, легке похрускування варених вушок — за вуха не відтягнеш! опис приготування: обожнюю холодець, але з недавніх пір почав уникати жирну їжу, а жирний ...

Харчо зі свинячих реберець

Харчо зі свинячих реберець

Не знаю, що приготувати на обід? Може вам сподобається цей простий рецепт харчо зі свинячих реберець. дивно ароматне, ситне і дуже смачна страва для всієї родини. опис приготування: Цей грузинський суп можна приготувати з самих стандартних інгредієнтів, які є в більшості холодильником. Дивовиж...

Холодець зі свинячих ніжок

Холодець зі свинячих ніжок

улюблена святкове (і не тільки святковий) страва — холодець зі свинячих ніжок. Завдяки свинячим ніжок холодець відмінно застигає, він міцний, прекрасно ріжеться на шматочки. пробуйте! опис приготування: Для холодцю ретельно вимийте м'ясо. Особливу увагу приділіть ніжок. Їх потрібно як іду вимо...

Хаш зі свинячих ніжок

Хаш зі свинячих ніжок

Хаш - це національний вірменський суп, який можна побачити не тільки в цій країні, але і по всьому Кавказу. Його ще називають "; рідким холодцем ";. Дуже ситне і смачне блюдо описано в моєму рецепті. опис приготування: Приготуйтеся до того, що вам буде потрібно багато часу для цього супу, оскі...

Холодець зі свинячих ніжок і курки

Холодець зі свинячих ніжок і курки

Апетитний і наваристий холодець зі свинячих ніжок і курки в домашніх умовах — відмінний варіант святкової закуски. Не полінуйтеся витратити час на кухні, щоб отримати неймовірний результат. опис приготування: 1. Насамперед очистите як слід і промийте свинячі ніжки. 2. вимийте курку, розріжте, ...