Рецепт Холодець в скороварці

Рецепт Холодець в скороварці
Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 10 г. 0 хв.
Холодець в скороварці вариться в два рази швидше, ніж у звичайній каструлі на плиті. Рекомендую вам придбати скороварку і варити в ній цю чудову святкову закуску. Холодець вийде дуже смачний!

опис приготування:

Як приготувати холодець в скороварці?

1. М'ясо перед приготуванням очистіть ножем, промийте і закладіть в скороварку. Залийте м'ясо водою, щоб вона покривала його на 5 см.

2. Додайте цілком промитий, але неочищений цибулю, очищену моркву, лавровий лист. Кришкою не закривайте його.

3. Поки холодець кипить, знімаємо накип разом з лавровим листом (він вже все віддав бульйону і більше нам не знадобиться).

4. Додайте в "; чистий" бульйон сіль і перець. Накрийте кришкою і закрутіть. Вогонь треба буде знизити до повільного, коли почуєте як "; шипить" клапан.

5. Варіть холодець в скороварці протягом трьох годин.

6. Через три часа переключите регулятор декомпрессии на скороварке в режим декомпрессии. Як тільки тиск впаде, открывайте скороварку.

7. м'ясо виберіть, а бульйон процідити через подвійну марлю в миску.

8. М'ясо відокремте від кісток і подрібніть ножем або в м'ясорубці.

9. Викладіть м'ясо в мисочки і залийте процідженим бульйоном.

9. Охолодіть холодець при кімнатній температурі. Охолоджений холодець поставте в холодильник до застигання.

Холодець в скороварці готовий!

Смачного!


  • яловича гомілка— 1-1,5 кілограма
  • свинячі вуха— 2 штуки
  • курка— 1 кілограм
  • цибулини— 2 штуки(великі)
  • Лавровий лист— 4-5 штук
  • сіль— 4 чайних ложки
  • морква— 3 штуки
  • Перець чорний горошком— 1-2 чайних ложок
Як приготувати холодець в скороварці?

1. М'ясо перед приготуванням очистіть ножем, промийте і закладіть в скороварку. Залийте м'ясо водою, щоб вона покривала його на 5 см.

2. Додайте цілком промитий, але неочищений цибулю, очищену моркву, лавровий лист. Кришкою не закривайте його.

3. Поки холодець кипить, знімаємо накип разом з лавровим листом (він вже все віддав бульйону і більше нам не знадобиться).

4. Додайте в "; чистий" бульйон сіль і перець. Накрийте кришкою і закрутіть. Вогонь треба буде знизити до повільного, коли почуєте як "; шипить" клапан.

5. Варіть холодець в скороварці протягом трьох годин.

6. Через три часа переключите регулятор декомпрессии на скороварке в режим декомпрессии. Як тільки тиск впаде, открывайте скороварку.

7. м'ясо виберіть, а бульйон процідити через подвійну марлю в миску.

8. М'ясо відокремте від кісток і подрібніть ножем або в м'ясорубці.

9. Викладіть м'ясо в мисочки і залийте процідженим бульйоном.

9. Охолодіть холодець при кімнатній температурі. Охолоджений холодець поставте в холодильник до застигання.

Холодець в скороварці готовий!

Смачного!


Подібні рецепти

Холодець в мультиварці-скороварці

Печиво пісочне Листочки

Можна приготувати апетитний і соковитий холодець буквально за 4 годину, маючи в наявності мультиварку-скороварку будь-якої моделі з функцією "; Холодець ";. для 2 години свинячі ніжки або рулька повністю приготуються. опис приготування: За бажанням можна додати при варінні в бульйон стручок го...

Шарлотка з яблуками в скороварці

Шарлотка з яблуками в скороварці

Шарлотка з яблуками в скороварці виходить дуже високою і біленької. Мені сподобалося, що можна все завантажити в чашу і не хвилюватися, поки не скінчиться час. опис приготування: Шарлотка з яблуками в скороварці виходить дуже ніжною і повітряної. правда, не виходить хрусткої скоринки, але якщ...

Горохова каша в мультиварці скороварці

Горохова каша в мультиварці скороварці

Якщо ви — щасливий володар скороварки, цей рецепт приготування горохової каші в мультиварці скороварке вам сподобається. Горох навіть замочувати не треба! Смачне і ніжне вийде блюдо! опис приготування: взагалі, цей простий рецепт горохової каші в мультиварці скороварке підійде для любителів ус...

Холодець (швидкий рецепт)

Холодець (швидкий рецепт)

Культ холодцю на наших столах - це не міф, а реальність, яка перестала носити винятково святковий характер. Сьогодні я розповім вам, як приготувати холодець і догодити своїй свекрусі. опис приготування: Готовий холодець подавайте в гірчицею або хріном. Якщо вам не подобається м'ясо свинячих ні...

Холодець домашній

Холодець домашній

Домашній холодець — це не тільки фантастично смачна страва, але ще і справжній сімейний кулінарний ритуал, приготування і поїдання якого — медитація не гірше ліплення пельменів. ділюся рецептом. опис приготування: Простий рецепт холодцю домашнього: 1. Купуєте пару мотолижок (ніжок) — можна тіл...