Рецепт Холодець в мультиварці

Рецепт Холодець в мультиварці
Кількість порцій: 8-9 Час приготування: 15 г. 0 хв.
Якщо ви вирішили приготувати холодець, запасіться терпінням — це блюдо вимагає часу. Але якщо у вас є мультиварка — вважайте, що проблема вирішена. Простий і зрозумілий рецепт холодцю в мультиварці.

опис приготування:

холодець, приготований в мультиварці, не можна відрізнити від оригінального холодцю. Приготування цієї страви в мультиварці допоможе вам значно заощадити час. Однак, тут є свої нюанси. По перше, розмір каструлі обмежений, а це значить, що якщо ви хочете багато холодцю, вам доведеться варити його двічі. По-друге, тефлонове покриття мультиварки вимагає особливо дбайливого звернення — постарайтеся не подряпати його кістками. Я представляю вашій увазі простий рецепт холодцю в мультиварці.

1. Свинячі і яловичі ніжки (або інші продукти) розрубати поперек і розрізати вздовж суглобів. Потім замочіть їх у воді на 8-10 годин (воду потрібно міняти час від часу, так як в неї буде надходити кров). Якщо необхідно, поскоблите ніжки ножем, щоб позбутися від щетини і плям.

2. Покладіть ніжки і м'ясо в мультиварку, залийте водою. Додайте цибулю та моркву (краще цілком, але можна і порізати). Додати сіль, додайте лавровий лист і перець горошком.

3. Закрийте кришку мультиварки, виберіть режим "; Гасіння ";, час програми — 6 годин. (Можна залишати холодець на ніч, адже він не вимагає уваги, а після завершення гасіння мультиварка перейде в режим підігріву).

4. через 6 годин (або вранці) вийміть м'ясо з бульйону, розберіть м'ясо на дрібні шматочки і розкладіть по формах.

5. У бульйон додайте вичавлений часник. Спробуйте на смак, якщо потрібно — Dosso, і потім штам. Розлийте бульйон за формами. Форми приберіть в холодильник і дочекайтеся, поки холодець застигне.

Ваш холодець готовий! Тепер ви знаєте, як приготувати холодець в мультиварці.


  • свинячі ніжки— 1-1.5 кілограма(Можно использовать говяжьи ножки, лопатки или другие продукты — головне, чтобы было много хрящей.)
  • м'ясо— 500 грам(Свинина или говядина.)
  • вода— 1,5 L
  • Цибуля— 100 грам
  • морква— 100 грам
  • часник— 9 зубчиків
  • сіль, лавровий лист, чорний перець горошком— — За смаком
холодець, приготований в мультиварці, не можна відрізнити від оригінального холодцю. Приготування цієї страви в мультиварці допоможе вам значно заощадити час. Однак, тут є свої нюанси. По перше, розмір каструлі обмежений, а це значить, що якщо ви хочете багато холодцю, вам доведеться варити його двічі. По-друге, тефлонове покриття мультиварки вимагає особливо дбайливого звернення — постарайтеся не подряпати його кістками. Я представляю вашій увазі простий рецепт холодцю в мультиварці.

1. Свинячі і яловичі ніжки (або інші продукти) розрубати поперек і розрізати вздовж суглобів. Потім замочіть їх у воді на 8-10 годин (воду потрібно міняти час від часу, так як в неї буде надходити кров). Якщо необхідно, поскоблите ніжки ножем, щоб позбутися від щетини і плям.

2. Покладіть ніжки і м'ясо в мультиварку, залийте водою. Додайте цибулю та моркву (краще цілком, але можна і порізати). Додати сіль, додайте лавровий лист і перець горошком.

3. Закрийте кришку мультиварки, виберіть режим "; Гасіння ";, час програми — 6 годин. (Можна залишати холодець на ніч, адже він не вимагає уваги, а після завершення гасіння мультиварка перейде в режим підігріву).

4. через 6 годин (або вранці) вийміть м'ясо з бульйону, розберіть м'ясо на дрібні шматочки і розкладіть по формах.

5. У бульйон додайте вичавлений часник. Спробуйте на смак, якщо потрібно — Dosso, і потім штам. Розлийте бульйон за формами. Форми приберіть в холодильник і дочекайтеся, поки холодець застигне.

Ваш холодець готовий! Тепер ви знаєте, як приготувати холодець в мультиварці.


Подібні рецепти

Холодець з індички в мультиварці

Холодець з курки в мультиварці

холодець, приготований в мультиварці відрізняється від всім звичного холодцю, який багато годин варять на плиті, а потім залишають остигати в холодильнику. Тут процес трохи простіше, спробуйте! опис приготування: Хочу поділиться досвідом і розповісти, як приготувати холодець з індички в мульти...

Холодець в мультиварці-скороварці

Холодець в мультиварці-скороварці

Можна приготувати апетитний і соковитий холодець буквально за 4 годину, маючи в наявності мультиварку-скороварку будь-якої моделі з функцією "; Холодець ";. для 2 години свинячі ніжки або рулька повністю приготуються. опис приготування: За бажанням можна додати при варінні в бульйон стручок го...

Холодець зі свинячих ніжок в мультиварці

Холодець зі свинячих ніжок в мультиварці

Перед вами один з найпростіших варіантів, як приготувати холодець зі свинячих ніжок в мультиварці. Якщо ви є прихильником цієї закуски, то обов'язково запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: 1. перший секрет, який я пропоную використовувати в рецепті приготування холодцю зі свинячих ніжок в ...

Холодець в мультиварці «Panasonic»

Холодець в мультиварці «Panasonic»

Холодець в мультиварці готувати значно простіше, ніж варити його в каструлі або скороварці. Закинув всі інгредієнти і чекаєш! Холодець в мультиварці "; Панасонік" вийде наваристим і смачним. опис приготування: Як приготувати холодець в мультиварці "; Панасонік ";? 1. М'ясо очистите ножем, пору...

Холодець в мультиварці «полярна зірка»

Холодець в мультиварці «полярна зірка»

відмінною закускою — ситної і дуже смачною, яку можна заготовити про запас є холодець. А полегшити його приготування допоможе мультиварка "; Поларіс ";. купіть інгредієнти, викладіть в чашу і все! опис приготування: Ще бабусині скороварки займають в моєму будинку купу місця — вони громіздкі і ...