Рецепт Холодець в мультиварці
Якщо ви вирішили приготувати холодець, запасіться терпінням — це блюдо вимагає часу. Але якщо у вас є мультиварка — вважайте, що проблема вирішена. Простий і зрозумілий рецепт холодцю в мультиварці.
опис приготування:
холодець, приготований в мультиварці, не можна відрізнити від оригінального холодцю. Приготування цієї страви в мультиварці допоможе вам значно заощадити час. Однак, тут є свої нюанси. По перше, розмір каструлі обмежений, а це значить, що якщо ви хочете багато холодцю, вам доведеться варити його двічі. По-друге, тефлонове покриття мультиварки вимагає особливо дбайливого звернення — постарайтеся не подряпати його кістками. Я представляю вашій увазі простий рецепт холодцю в мультиварці.
1. Свинячі і яловичі ніжки (або інші продукти) розрубати поперек і розрізати вздовж суглобів. Потім замочіть їх у воді на 8-10 годин (воду потрібно міняти час від часу, так як в неї буде надходити кров). Якщо необхідно, поскоблите ніжки ножем, щоб позбутися від щетини і плям.
2. Покладіть ніжки і м'ясо в мультиварку, залийте водою. Додайте цибулю та моркву (краще цілком, але можна і порізати). Додати сіль, додайте лавровий лист і перець горошком.
3. Закрийте кришку мультиварки, виберіть режим "; Гасіння ";, час програми — 6 годин. (Можна залишати холодець на ніч, адже він не вимагає уваги, а після завершення гасіння мультиварка перейде в режим підігріву).
4. через 6 годин (або вранці) вийміть м'ясо з бульйону, розберіть м'ясо на дрібні шматочки і розкладіть по формах.
5. У бульйон додайте вичавлений часник. Спробуйте на смак, якщо потрібно — Dosso, і потім штам. Розлийте бульйон за формами. Форми приберіть в холодильник і дочекайтеся, поки холодець застигне.
Ваш холодець готовий! Тепер ви знаєте, як приготувати холодець в мультиварці.
- свинячі ніжки— 1-1.5 кілограма(Можно использовать говяжьи ножки, лопатки или другие продукты — головне, чтобы было много хрящей.)
- м'ясо— 500 грам(Свинина или говядина.)
- вода— 1,5 L
- Цибуля— 100 грам
- морква— 100 грам
- часник— 9 зубчиків
- сіль, лавровий лист, чорний перець горошком— — За смаком
1. Свинячі і яловичі ніжки (або інші продукти) розрубати поперек і розрізати вздовж суглобів. Потім замочіть їх у воді на 8-10 годин (воду потрібно міняти час від часу, так як в неї буде надходити кров). Якщо необхідно, поскоблите ніжки ножем, щоб позбутися від щетини і плям.
2. Покладіть ніжки і м'ясо в мультиварку, залийте водою. Додайте цибулю та моркву (краще цілком, але можна і порізати). Додати сіль, додайте лавровий лист і перець горошком.
3. Закрийте кришку мультиварки, виберіть режим "; Гасіння ";, час програми — 6 годин. (Можна залишати холодець на ніч, адже він не вимагає уваги, а після завершення гасіння мультиварка перейде в режим підігріву).
4. через 6 годин (або вранці) вийміть м'ясо з бульйону, розберіть м'ясо на дрібні шматочки і розкладіть по формах.
5. У бульйон додайте вичавлений часник. Спробуйте на смак, якщо потрібно — Dosso, і потім штам. Розлийте бульйон за формами. Форми приберіть в холодильник і дочекайтеся, поки холодець застигне.
Ваш холодець готовий! Тепер ви знаєте, як приготувати холодець в мультиварці.
Подібні рецепти
Холодець з курки в мультиварці
холодець, приготований в мультиварці відрізняється від всім звичного холодцю, який багато годин варять на плиті, а потім залишають остигати в холодильнику. Тут процес трохи простіше, спробуйте! опис приготування: Хочу поділиться досвідом і розповісти, як приготувати холодець з індички в мульти...
Холодець в мультиварці-скороварці
Можна приготувати апетитний і соковитий холодець буквально за 4 годину, маючи в наявності мультиварку-скороварку будь-якої моделі з функцією "; Холодець ";. для 2 години свинячі ніжки або рулька повністю приготуються. опис приготування: За бажанням можна додати при варінні в бульйон стручок го...
Холодець зі свинячих ніжок в мультиварці
Перед вами один з найпростіших варіантів, як приготувати холодець зі свинячих ніжок в мультиварці. Якщо ви є прихильником цієї закуски, то обов'язково запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: 1. перший секрет, який я пропоную використовувати в рецепті приготування холодцю зі свинячих ніжок в ...
Холодець в мультиварці «Panasonic»
Холодець в мультиварці готувати значно простіше, ніж варити його в каструлі або скороварці. Закинув всі інгредієнти і чекаєш! Холодець в мультиварці "; Панасонік" вийде наваристим і смачним. опис приготування: Як приготувати холодець в мультиварці "; Панасонік ";? 1. М'ясо очистите ножем, пору...
Холодець в мультиварці «полярна зірка»
відмінною закускою — ситної і дуже смачною, яку можна заготовити про запас є холодець. А полегшити його приготування допоможе мультиварка "; Поларіс ";. купіть інгредієнти, викладіть в чашу і все! опис приготування: Ще бабусині скороварки займають в моєму будинку купу місця — вони громіздкі і ...