Рецепт Холодець в мультиварці «Panasonic»
Холодець в мультиварці готувати значно простіше, ніж варити його в каструлі або скороварці. Закинув всі інгредієнти і чекаєш! Холодець в мультиварці "; Панасонік" вийде наваристим і смачним.
опис приготування:
Як приготувати холодець в мультиварці "; Панасонік ";?
1. М'ясо очистите ножем, порубати на шматки, промийте і замочіть на кілька годин у воді.
2. М'ясо викладіть в чашу мультиварки.
3. додайте промитий, неочищений і непорезанний цибулю, очищену і промиту моркву, лавровий лист, сіль, перець. Залийте холодною водою настільки, щоб м'ясо було покрито на кілька сантиметрів.
4. Закрийте мультиварку "; Панасонік" кришкою, встановіть режим "; гасіння" з 6 годин.
5. Готове м'ясо вийміть, штам бульйон.
6. М'ясо відокремте від кісток, подрібніть в м'ясорубці. Можна порубати м'ясо і ножем.
7. Викладіть подрібнене м'ясо в миску і залийте бульйоном.
9. Залишилося тільки остудити холодець і поставити в холодильник до застигання.
Холодець в мультиварці "; Панасонік" готовий!
Смачного!
- Ноги свинячі— 2 штуки
- свиняча лопатка— 1 штука
- курка— 1 штука(порізати на шматочки і додати в мультиварку, скільки поміститься)
- Лавровий лист— 4-5 штук
- цибулина— 1 штука
- морква— 1-2 штук
- Перець чорний горошком— 1 Чайна ложка
- сіль— 1 Ст. ложка(або за смаком)
1. М'ясо очистите ножем, порубати на шматки, промийте і замочіть на кілька годин у воді.
2. М'ясо викладіть в чашу мультиварки.
3. додайте промитий, неочищений і непорезанний цибулю, очищену і промиту моркву, лавровий лист, сіль, перець. Залийте холодною водою настільки, щоб м'ясо було покрито на кілька сантиметрів.
4. Закрийте мультиварку "; Панасонік" кришкою, встановіть режим "; гасіння" з 6 годин.
5. Готове м'ясо вийміть, штам бульйон.
6. М'ясо відокремте від кісток, подрібніть в м'ясорубці. Можна порубати м'ясо і ножем.
7. Викладіть подрібнене м'ясо в миску і залийте бульйоном.
9. Залишилося тільки остудити холодець і поставити в холодильник до застигання.
Холодець в мультиварці "; Панасонік" готовий!
Смачного!
Подібні рецепти
Вареники з сочевицею
Солянку готували здавна багато поколінь людей. Серед безлічі рецептів варто приділити особливу увагу солянці, зробленої в мультиварці. Це не тільки смачно, але ще і дуже просто! опис приготування: Наваристий ситний суп приготувати легко, особливо, якщо під рукою мати вірну помічницю - мультива...
Холодець в мультиварці
Якщо ви вирішили приготувати холодець, запасіться терпінням — це блюдо вимагає часу. Але якщо у вас є мультиварка — вважайте, що проблема вирішена. Простий і зрозумілий рецепт холодцю в мультиварці. опис приготування: холодець, приготований в мультиварці, не можна відрізнити від оригінального ...
Холодець в мультиварці-скороварці
Можна приготувати апетитний і соковитий холодець буквально за 4 годину, маючи в наявності мультиварку-скороварку будь-якої моделі з функцією "; Холодець ";. для 2 години свинячі ніжки або рулька повністю приготуються. опис приготування: За бажанням можна додати при варінні в бульйон стручок го...
Холодець з індички в мультиварці
холодець, приготований в мультиварці відрізняється від всім звичного холодцю, який багато годин варять на плиті, а потім залишають остигати в холодильнику. Тут процес трохи простіше, спробуйте! опис приготування: Хочу поділиться досвідом і розповісти, як приготувати холодець з індички в мульти...
Холодець зі свинячих ніжок в мультиварці
Перед вами один з найпростіших варіантів, як приготувати холодець зі свинячих ніжок в мультиварці. Якщо ви є прихильником цієї закуски, то обов'язково запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: 1. перший секрет, який я пропоную використовувати в рецепті приготування холодцю зі свинячих ніжок в ...