Рецепт Грибний крем-суп в мультиварці
Цей суп приготований на основі молока з вершками, сиром, грінками і кінзою. Варити суп ми будемо в мультиварці, не кажу, що це швидше, ніж в каструлі, але результат дуже хороший!
опис приготування:
Представляю вам простий рецепт приготування грибного крем-супу в мультиварці. Детальний опис приготування знаходиться нижче, для вашої зручності також прикріплені покрокові фото рецепта. До столу суп подається, присипаний кінзою і сиром. Також можна підсмажити сухариків і кинути їх в суп. Вдалого вам приготування!
- печериці— 600 грам
- молоко— 0,8 L
- вершки— 250 грам
- кубик бульйонний— 1 штука
- Вершкове масло— 150 грам
- борошно— 1 Ст. ложка
- пармезан— За смаком
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- орегано— За смаком
- Braai— За смаком
Печериці наріжте шматочками, цибуля також.
Подібні рецепти
Кисле тісто без дріжджів
грибний крем — це суміш печериць, вершків і борошна. Часто його подають до обіднього столу, в якості першого страви. Консистенція у крему настільки густа, що його можна використовувати, як підливу. опис приготування: Це класичний рецепт приготування грибного крему. Якщо ніколи не готували крем...
Грибний соус в мультиварці
Цей соус здатний прикрасити собою безліч страв. зрозуміло, не тільки прикрасити, але і здивувати всіх своїми неперевершеними смаковими якостями і ніжним ароматом. обов'язково приготуйте! опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування грибного соусу в мультиварці. Соус готується ...
Грибний борщ
борщ — одне з найпопулярніших перших страв. А якщо зварити його з сушеними грибами, вийде він неймовірно ароматним, смачним і ситним, незважаючи на те, Варити його будемо без м'яса. готуємо! опис приготування: Дуже смачний, насичений і дуже ароматний борщ можна зварити і без м'яса. Використову...
Грибний Бургиньон
Рецепт приготування Бургіньона з грибів портобелло, морква, лука, часнику, червоного вина, бульйону, чебрецю і перлового цибулі. опис приготування: Бургиньон - термін французької кухні, буквально означає «має відношення до бургундського вина». оливкового масла— 2 Ст. ложки вершкового масла—...
Грибний жульєн за класичним рецептом
Грибний жульєн за класичним рецептом - прекрасна гаряча закуска з грибів з сиром і вершковим соусом. Ніжна закуска дуже популярна в нашій країні, її часто можна побачити в меню ресторанів. опис приготування: Грибний жульєн - це просте і нехитре блюдо, готується всього за півгодини, незвичайно ...