Рецепт Грибний крем-суп

Рецепт Грибний крем-суп
Кількість порцій: 3 Час приготування: 25 хв.
Неймовірно смачний домашній суп з чудовим ароматом.

опис приготування:

Неймовірно смачний домашній грибний суп з чудовим ароматом.

  • олія— 110 грам
  • нарізану цибулю— 110 грам
  • селера— 55 грам
  • цибуля-пористий— 55 грам
  • мука— 70 грам
  • курячий бульйон— 235 мілілітрів
  • молоко— 2 L
  • гриби— 450 грам
  • мелений естрагон— 1 грам
  • жирні вершки— 120 мілілітрів
  • лимонний сік— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • перець— 1 Чайна ложка
Грибний крем-суп - фото крок 1 Вам буде потрібно близько 1 / 3 чашки (70 г) борошна, 4 унцій (110 г) вершкового масла, 1 чашка (235 мл) курячого бульйону, 4 унцій (110 г) кубиками цибулю (близько 1 / 2 великого жовтої цибулі ), 2 унції (55 г) селери, 2 унції (55 г) цибуля-пористий, 7 чашок (1,65 L) цільного молока (не показаний). Вам також необхідно мати від 12 до 16 унцій (340 до 450 г) печериць, 1 / 4 чайної ложки (0,4 г) сушеного меленого естрагону, 1 / 2 чашки (120 мл), вершки, лимонний сік, сіль, і перець.

Грибний крем-суп - фото крок 2 Ретельно промийте цибулю-порей.

Грибний крем-суп - фото крок 3 Відріжте зелені частини лука, нам знадобляться тільки білі.

Грибний крем-суп - фото крок 4 Розтопити масло в каструлі.

Грибний крем-суп - фото крок 5 Додати цибулю, селера, цибуля-порей і варити (помішуючи) в розтопленому маслі на середньому вогні.

Грибний крем-суп - фото крок 6 Додати борошно в суміш і продовжувати помішувати на середньому-повільному вогні. Варити близько дванадцяти хвилин.

Грибний крем-суп - фото крок 7 Суміш повинна злегка пожовтіти.

Грибний крем-суп - фото крок 8 Помішуючи вливайте курячий бульйон в каструлю.

Грибний крем-суп - фото крок 9 Тепер потрібно повільно додати молоко в каструлю. Щоб не утворилися грудки. Періодично вливайте по півсклянки молока, заважаючи суміш після кожного разу.

Грибний крем-суп - фото крок 10 Доведіть суп до кипіння і варіть протягом 45 хвилин.

Грибний крем-суп - фото крок 11 Інгредієнти для заключної частини рецепта: від 12 до 16 унцій (340 до 450 г) печериць, 1 / 4 чайної ложки (0,4 г) сушеного меленого естрагону, 1 / 2 чашки (120 мл) жирних вершків. Лимонний сік, сіль, перець, який буде використовуватися для приправ.
промийте гриби.

Грибний крем-суп - фото крок 12 Поріжте грибочки на маленькі кубики.

Грибний крем-суп - фото крок 13 Поставте гриби в сторону поки вариться суп.

Грибний крем-суп - фото крок 14 Додати 1 / 4 чайної ложки естрагону в суп і розмішайте.

Грибний крем-суп - фото крок 15 Додати гриби в суп і гарненько розмішати.

Грибний крем-суп - фото крок 16 Варити на повільному вогні ще 10 хвилин.

Грибний крем-суп - фото крок 17 Вимкніть вогонь і замішати в суп 1 / 2 чашки жирних вершків. Потім потрібно додати сік лимона, сіль і перець за смаком.

Подібні рецепти

Грибний крем

Каша з салом

грибний крем — це суміш печериць, вершків і борошна. Часто його подають до обіднього столу, в якості першого страви. Консистенція у крему настільки густа, що його можна використовувати, як підливу. опис приготування: Це класичний рецепт приготування грибного крему. Якщо ніколи не готували крем...

Грибний білий соус

Грибний білий соус

Цей соус найкраще підходить до рибних страв, тонко підкреслюючи їх аромат і смак. Білий соус подається до столу в холодному вигляді, попередньо настоявшись в холодильнику. опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування грибного білого соусу. Для соусу найкраще використовув...

Грибний борщ

Грибний борщ

борщ — одне з найпопулярніших перших страв. А якщо зварити його з сушеними грибами, вийде він неймовірно ароматним, смачним і ситним, незважаючи на те, Варити його будемо без м'яса. готуємо! опис приготування: Дуже смачний, насичений і дуже ароматний борщ можна зварити і без м'яса. Використову...

Грибний Бургиньон

Грибний Бургиньон

Рецепт приготування Бургіньона з грибів портобелло, морква, лука, часнику, червоного вина, бульйону, чебрецю і перлового цибулі. опис приготування: Бургиньон - термін французької кухні, буквально означає «має відношення до бургундського вина». оливкового масла— 2 Ст. ложки вершкового масла—...

Грибний жульєн за класичним рецептом

Грибний жульєн за класичним рецептом

Грибний жульєн за класичним рецептом - прекрасна гаряча закуска з грибів з сиром і вершковим соусом. Ніжна закуска дуже популярна в нашій країні, її часто можна побачити в меню ресторанів. опис приготування: Грибний жульєн - це просте і нехитре блюдо, готується всього за півгодини, незвичайно ...