Рецепт Грибний крем-суп
Неймовірно смачний домашній суп з чудовим ароматом.
опис приготування:
Неймовірно смачний домашній грибний суп з чудовим ароматом.
- олія— 110 грам
- нарізану цибулю— 110 грам
- селера— 55 грам
- цибуля-пористий— 55 грам
- мука— 70 грам
- курячий бульйон— 235 мілілітрів
- молоко— 2 L
- гриби— 450 грам
- мелений естрагон— 1 грам
- жирні вершки— 120 мілілітрів
- лимонний сік— 1 Чайна ложка
- сіль— 1 Чайна ложка
- перець— 1 Чайна ложка
Ретельно промийте цибулю-порей.
Відріжте зелені частини лука, нам знадобляться тільки білі.
Розтопити масло в каструлі.
Додати цибулю, селера, цибуля-порей і варити (помішуючи) в розтопленому маслі на середньому вогні.
Додати борошно в суміш і продовжувати помішувати на середньому-повільному вогні. Варити близько дванадцяти хвилин.
Суміш повинна злегка пожовтіти.
Помішуючи вливайте курячий бульйон в каструлю.
Тепер потрібно повільно додати молоко в каструлю. Щоб не утворилися грудки. Періодично вливайте по півсклянки молока, заважаючи суміш після кожного разу.
Доведіть суп до кипіння і варіть протягом 45 хвилин.
Інгредієнти для заключної частини рецепта: від 12 до 16 унцій (340 до 450 г) печериць, 1 / 4 чайної ложки (0,4 г) сушеного меленого естрагону, 1 / 2 чашки (120 мл) жирних вершків. Лимонний сік, сіль, перець, який буде використовуватися для приправ.
промийте гриби.
Поріжте грибочки на маленькі кубики.
Поставте гриби в сторону поки вариться суп.
Додати 1 / 4 чайної ложки естрагону в суп і розмішайте.
Додати гриби в суп і гарненько розмішати.
Варити на повільному вогні ще 10 хвилин.
Вимкніть вогонь і замішати в суп 1 / 2 чашки жирних вершків. Потім потрібно додати сік лимона, сіль і перець за смаком.
Подібні рецепти
Каша з салом
грибний крем — це суміш печериць, вершків і борошна. Часто його подають до обіднього столу, в якості першого страви. Консистенція у крему настільки густа, що його можна використовувати, як підливу. опис приготування: Це класичний рецепт приготування грибного крему. Якщо ніколи не готували крем...
Грибний білий соус
Цей соус найкраще підходить до рибних страв, тонко підкреслюючи їх аромат і смак. Білий соус подається до столу в холодному вигляді, попередньо настоявшись в холодильнику. опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування грибного білого соусу. Для соусу найкраще використовув...
Грибний борщ
борщ — одне з найпопулярніших перших страв. А якщо зварити його з сушеними грибами, вийде він неймовірно ароматним, смачним і ситним, незважаючи на те, Варити його будемо без м'яса. готуємо! опис приготування: Дуже смачний, насичений і дуже ароматний борщ можна зварити і без м'яса. Використову...
Грибний Бургиньон
Рецепт приготування Бургіньона з грибів портобелло, морква, лука, часнику, червоного вина, бульйону, чебрецю і перлового цибулі. опис приготування: Бургиньон - термін французької кухні, буквально означає «має відношення до бургундського вина». оливкового масла— 2 Ст. ложки вершкового масла—...
Грибний жульєн за класичним рецептом
Грибний жульєн за класичним рецептом - прекрасна гаряча закуска з грибів з сиром і вершковим соусом. Ніжна закуска дуже популярна в нашій країні, її часто можна побачити в меню ресторанів. опис приготування: Грибний жульєн - це просте і нехитре блюдо, готується всього за півгодини, незвичайно ...