Рецепт Грибна підлива зі сметаною

Рецепт Грибна підлива зі сметаною
Кількість порцій: 6 Час приготування: 45 хв.
Це один з тих рецептів, які використовуються роками без будь-яких доповнень і змін. Простий і смачний рецепт страви, як приготувати грибну підливу зі сметаною, що підійде до каші або м'ясу.

опис приготування:

Підливу до столу подають ще гарячою. Ви можете зробити її про запас і перед подачею розігріти, але зберігайте її в холодильнику потрібно не більше доби. Найсмачніше подати її відразу після приготування. Можна подати її з макаронами, з кашею або картоплею, а також з м'ясом. підійдуть печериці, білі гриби або гливи.

  • печериці— 450 грам
  • Соняшникова олія— 2 Ст. ложки
  • морквина— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • борошно— 3 Ст. ложки
  • овочевий бульйон— 400 мілілітрів
  • крем— 0,5 склянки
  • сіль, перець— За смаком
  • зелень— За смаком
Грибна підлива зі сметаною - фото крок 1 1. Вимийте і очистіть гриби, наріжте їх пластинками або невеликими шматочками. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть гриби, обсмажуйте на середньому вогні 10 хвилин.

Грибна підлива зі сметаною - фото крок 2 2. Тим часом очистіть цибулю і наріжте його дрібно, а моркву натріть на крупній тертці. Викладіть овочі в сковороду до грибів.

Грибна підлива зі сметаною - фото крок 3 3. Перемішайте вміст сковороди і готуйте 7-10 хвилин.

Грибна підлива зі сметаною - фото крок 4 4. В окрему сковороду насипте борошно і злегка підсмажте її, регулярно перемішуйте лопаткою.

Грибна підлива зі сметаною - фото крок 5 5. Влийте половину бульйону і добре перемішайте, потім додайте бульйон і знову перемішайте, сіль і poperčite.

Грибна підлива зі сметаною - фото крок 6 6. Як тільки соус придбав густу консистенцію, влийте його до грибів.

Грибна підлива зі сметаною - фото крок 7 7. Викладіть в сковороду до бульйону сметану і перемішайте все разом.

Грибна підлива зі сметаною - фото крок 8 8. Доведіть підливу до смаку сіллю і перцем, прогрійте хвилину і зніміть з вогню.

Грибна підлива зі сметаною - фото крок 9 9. Вимийте і дрібно нарубати зелень, прикрасьте підливу - і можете подавати до столу.

Подібні рецепти

Грибна підлива з печериць

Пшоняна каша з цибулею

Грибна підлива з печериць — відмінне доповнення до будь-якого гарніру, а ще особливо добре поєднується з картопляними пиріжками. Готується швидко і досить легко. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування грибної підливи з печериць. Ароматна і в міру густа, ця підлива прикраси...

Грибна підлива з вершками

Грибна підлива з вершками

Грибний соус виходить таким смачним, що його навіть з хлібом можна їсти, просто так, без гарніру. Готуйте і насолоджуйтеся, вершково-грибний соус до вашої уваги! опис приготування: Гриби і цибулю наріжте і обсмажте, потім додайте спеції, вершки і гарненько протушкувати. Свіжі білі групи— 100...

Грибна підлива з сухих грибів

Грибна підлива з сухих грибів

Ця грибна підлива готується на основі сушених білих грибів. Блюдо виходить дуже ароматним, відмінно підходить до страв з картоплею, наприклад до вареників чи пиріжків. опис приготування: Уявляю на ваш суд простий рецепт приготування грибної підливи з сухих грибів. Так як гриби сушені, їх необх...

Грибна підлива з сушених грибів

Грибна підлива з сушених грибів

Багато господинь віддають перевагу лісові гриби. Ці гриби дуже ароматні, і страви з такими грибами виходять поза сумнівом смачніше, ніж з печерицями. Взимку використовують сушені гриби. опис приготування: Таке блюдо - відмінна знахідка для господині. З невеликої кількості продуктів можна приго...

Грибна підлива з заморожених грибів

Грибна підлива з заморожених грибів

Зробити будь-яке просте блюдо ще смачніше допоможе вам грибна підлива. Рекомендую простий рецепт приготування грибної підливи із заморожених грибів, стане в нагоді всім! Адже це дуже ароматно і смачно! опис приготування: Грибну підливу можна зробити двох видів: postnoy і nepostnoy. так, якщо х...