Рецепт Грибна підлива зі сметаною
Це один з тих рецептів, які використовуються роками без будь-яких доповнень і змін. Простий і смачний рецепт страви, як приготувати грибну підливу зі сметаною, що підійде до каші або м'ясу.
опис приготування:
Підливу до столу подають ще гарячою. Ви можете зробити її про запас і перед подачею розігріти, але зберігайте її в холодильнику потрібно не більше доби. Найсмачніше подати її відразу після приготування. Можна подати її з макаронами, з кашею або картоплею, а також з м'ясом. підійдуть печериці, білі гриби або гливи.
- печериці— 450 грам
- Соняшникова олія— 2 Ст. ложки
- морквина— 1 штука
- Цибуля— 1 штука
- борошно— 3 Ст. ложки
- овочевий бульйон— 400 мілілітрів
- крем— 0,5 склянки
- сіль, перець— За смаком
- зелень— За смаком
2. Тим часом очистіть цибулю і наріжте його дрібно, а моркву натріть на крупній тертці. Викладіть овочі в сковороду до грибів.
3. Перемішайте вміст сковороди і готуйте 7-10 хвилин.
4. В окрему сковороду насипте борошно і злегка підсмажте її, регулярно перемішуйте лопаткою.
5. Влийте половину бульйону і добре перемішайте, потім додайте бульйон і знову перемішайте, сіль і poperčite.
6. Як тільки соус придбав густу консистенцію, влийте його до грибів.
7. Викладіть в сковороду до бульйону сметану і перемішайте все разом.
8. Доведіть підливу до смаку сіллю і перцем, прогрійте хвилину і зніміть з вогню.
9. Вимийте і дрібно нарубати зелень, прикрасьте підливу - і можете подавати до столу.
Подібні рецепти
Пшоняна каша з цибулею
Грибна підлива з печериць — відмінне доповнення до будь-якого гарніру, а ще особливо добре поєднується з картопляними пиріжками. Готується швидко і досить легко. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування грибної підливи з печериць. Ароматна і в міру густа, ця підлива прикраси...
Грибна підлива з вершками
Грибний соус виходить таким смачним, що його навіть з хлібом можна їсти, просто так, без гарніру. Готуйте і насолоджуйтеся, вершково-грибний соус до вашої уваги! опис приготування: Гриби і цибулю наріжте і обсмажте, потім додайте спеції, вершки і гарненько протушкувати. Свіжі білі групи— 100...
Грибна підлива з сухих грибів
Ця грибна підлива готується на основі сушених білих грибів. Блюдо виходить дуже ароматним, відмінно підходить до страв з картоплею, наприклад до вареників чи пиріжків. опис приготування: Уявляю на ваш суд простий рецепт приготування грибної підливи з сухих грибів. Так як гриби сушені, їх необх...
Грибна підлива з сушених грибів
Багато господинь віддають перевагу лісові гриби. Ці гриби дуже ароматні, і страви з такими грибами виходять поза сумнівом смачніше, ніж з печерицями. Взимку використовують сушені гриби. опис приготування: Таке блюдо - відмінна знахідка для господині. З невеликої кількості продуктів можна приго...
Грибна підлива з заморожених грибів
Зробити будь-яке просте блюдо ще смачніше допоможе вам грибна підлива. Рекомендую простий рецепт приготування грибної підливи із заморожених грибів, стане в нагоді всім! Адже це дуже ароматно і смачно! опис приготування: Грибну підливу можна зробити двох видів: postnoy і nepostnoy. так, якщо х...