Рецепт Гарнір до сосисок

Рецепт Гарнір до сосисок
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 40 хв.
Любіть сосиски? А з чим ви їх зазвичай подаєте? А я ось просто обожнюю соковите поєднання тушкованою капустки з сосисками. А ще і з макаронами на гарнір… Спробуйте, це дуже смачно!

опис приготування:

Цей простий рецепт гарніру до сосисок включає в себе всі необхідні речовини для вашої користі — корисні овочі (капуста), вуглеводи (макарони) і сосиски з нормою жирів і білка! словом, все як доктор прописав! Так що не відкладайте на потім, а дізнайтеся, як зробити гарнір до сосисок!

  • капуста— 600 грам
  • макарони— 300 грам
  • Цибуля— 100 грам
  • спеції— 1 За смаком
  • Томатна паста— 1 За смаком
Гарнір до сосисок - фото крок 1 1. Цибуля обсмажити на олії. Коли стане золотистим, — додамо трохи води і капусту. Солимо і перчимо до смаку. tusim, поки капуста не стане м'якою і не осяде.

Гарнір до сосисок - фото крок 2 2. Тепер додамо томатну пасту. За потреби — ще трохи посолити. Паралельно відварюємо макарони.

Гарнір до сосисок - фото крок 3 3. Макарони викладаємо на вже готову капусту і перемішуємо. Або ж подаємо окремо — подкопченные сосиски, капустку і макарони.

Гарнір до сосисок - фото крок 4 4. Готово! Смачного!

Подібні рецепти

Французький цибульний гарнір

Пиріжки з рисом

Рецепт приготування гарніру з лука. Традиційна французька кухня. опис приготування: 1. нагріти масло, цукор, розмарин у великій каструлі на середньому вогні. часто помішувати, цукор повинен стати "; кавового" кольори. 2. Додати перловий цибулю і гарненько перемішати. 3. Налити біле вино і щедр...

Гарнір з басматі і овочів

Гарнір з басматі і овочів

Гарнір з басматі і овочів — дуже смачна штука, яку вегетаріанці можуть їсти як самостійне основне блюдо, всеїдні — як відмінний гарнір до якого-небудь м'ясного або рибного блюда. опис приготування: Я люблю незвичайні гарніри. погодьтеся, якщо до м'яса замість банально приготованого рису подати...

Гарнір з цвітної капусти

Гарнір з цвітної капусти

Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...

Гарнір з кабачків

Гарнір з кабачків

Гарнір з кабачків відмінно підійде до самих різних страв з м'яса, птиці і риби. влітку, коли кабачки на дачі прут і прут, гарнір з кабачків — відмінний спосіб їх активного використання в їжу. опис приготування: Посеред літа перед усіма дачниками постає дилема — що робити з кабачками, які росту...

Гарнір з капусти

Гарнір з капусти

Гарнір з капусти готується дуже легко і просто. ЕТА ovoshtnaya театралізоване, яка готується з найбільш тривіальних інгредієнтів — морквини, капусти, лука. Має яскравий смак і добре підходить до м'ясних страв. опис приготування: Гарнір з капусти — прекрасне доповнення до будь-якого м'ясної стр...