Рецепт Суп-пюре з квасолею і шинкою

Рецепт Суп-пюре з квасолею і шинкою
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рецепт приготування супу з білою квасолею, цибулею, селерою, морквою, часником, шавлія, курячим бульйоном і шинкою.

опис приготування:

Ніжний суп-пюре з білої квасолі з шматочками шинки - справжнє блаженство!

  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • середня цибулина— 1 штука
  • стебла селери— 2 штуки
  • середня морква— 1 штука
  • великих листа шавлії— 4 штуки
  • часнику— 3 зубчики
  • лавровий лист— 1 штука
  • курячого бульйону— 6 склянок
  • банки білої квасолі— 2 штуки(по 450 г)
  • сіль— За смаком
  • шинки— 8 скибочок(тонких)
  • свіжовичавленого лимонного соку— 1 1/2 чайних ложки(або більше)
Суп-пюре з квасолею і шинкою - фото крок 1 1. Нарізати цибулину і моркву кубиками. Нарізати селеру і листя шавлії. подрібнити часник.

Суп-пюре з квасолею і шинкою - фото крок 2 2. У великій каструлі розігріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і смажити, помішуючи, поки він не стане напівпрозорим, близько 5-7 хвилин. Додати селеру і моркву і продовжувати смажити, поки вони дещо не пом'якшать, 10 хвилин. Додати шавлія, часник, лавровий лист і продовжувати смажити ще 2 хвилини, до появи аромату.

Суп-пюре з квасолею і шинкою - фото крок 3 3. Додати курячий бульйон, квасоля, 2 чайні ложки солі і мелений перець. Збільшити вогонь і довести суп до кипіння. Потім зменшити вогонь і продовжувати варити, не накриваючи кришкою поки овочі не стануть м'якими, від 45 хвилин 1 годину.

Суп-пюре з квасолею і шинкою - фото крок 4 4. Тим часом розігріти духовку до 175 градусів зі стійкою в центрі. Змастити шинку з обох сторін оливковою олією і помістити кожен шматок на деко, застелене пергаментним папером. запікати шинку, поки вона не потемніє і не скривиться, від 10 до 15 хвилин. дати охолонути, нарізати на шматочки і відкласти в сторону.

Суп-пюре з квасолею і шинкою - фото крок 5 5. Видалити з супу лавровий лист і перемішати суп до консистенції пюре за допомогою погружного блендера або кухонного комбайна.

Суп-пюре з квасолею і шинкою - фото крок 6 6. Додати лимонний сік за смаком і перемішати. Додати сіль і перець за смаком.

Суп-пюре з квасолею і шинкою - фото крок 7 7. Розлити суп по тарілках, посипати запеченої шинкою і подавати.

Подібні рецепти

Суп Мінестроне з листової капустою і білою квасолею

Листкове тісто з сиром

Рецепт приготування відомого італійського супу Мінестроне з листової капустою і білою квасолею. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки цибуля не почне пом'якшуватися, від 5 до 6 хвили...

Суп з квасолею і огірками

Суп з квасолею і огірками

Чудовий суп європейської кухні. Покроковий рецепт приготування. кількість порцій: 6 сушені чорні боби— 850 грам цибулина— 1 штука часник— 3 зубчики оливкова олія— 1 штука зелений чилі— 100 грам вершкове масло— 2 Ст. ложки мука— 4 Ст. ложки рідкий дим— 1 Чайна ложка порошок чилі— 2 Ст. ложки кми...

Суп з грибами та червоною квасолею

Суп з грибами та червоною квасолею

Моя сім'я дуже любить гриби і особливо шанує грибні супчики. ось, наприклад, легкий насичений суп з грибним асорті і червоною квасолею. Дуже смачно! опис приготування: Змішуючи в страві різні види грибів, ми збагачуємо смак і структуру страви, підвищуємо поживність і разнообразим меню. пече...

Суп з беконом, білою квасолею і салатом

Суп з беконом, білою квасолею і салатом

Рецепт приготування супу з копченим ароматом бекону, білою квасолею і зеленню. опис приготування: Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. Додати бекон і смажити, помішуючи, до хрусткої скоринки, близько 12 хвилин. Викласти в тарілку. Додати цибулю і цибулю-шалот в каструлю, смажит...

Суп з квасолею і беконом

Суп з квасолею і беконом

Не знаю, що приготувати на обід? Рекомендую приготувати дуже ситний і наваристий суп з квасолею і беконом. Нічого складного в процесі приготування немає, а супчик виходить на славу! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування супу з квасолею і беконом. Попередньо замочіть квасо...