Рецепт Фруктове желе з желатину
Секрет мого фруктового желе в тому, що я додаю в нього трохи джему або варення. А так, в цілому, рецепт фруктового желе з желатину у мене дуже простий!
опис приготування:
Рецепт фруктового желе з желатину наступний:
По перше, в глибоку чашку налийте 170 мілілітрів фруктового соку. (Вилийте не весь). Додайте в сік желатину. Перешкодьте і дайте настоятися 5 хвилин.
По-друге, поки настоюється фруктовий сік з желатином, в каструлі змішайте сік, що залишився і 300 грам цукру (цукор теж не весь). Доведіть сік до кипіння і варіть на середньому вогні, поки цукор не розчиниться.
По-третє, додайте до соку з цукром варення або джем, збийте вінчиком, щоб варення добре змішалося з фруктовим соком. Як тільки ви переконаєтеся, що варення перемішано добре і не залишилося грудок, доведіть сік знову до кипіння і поваріть ще 5 хвилин.
По-четверте, додайте змішаний з фруктовим соком желатин і варіть, поки він не розчиниться.
І останній крок. Перелийте через сито (якщо не хочете з кісточками від ягід в варення) желе, розлийте по формах і залиште в морозильній камері мінімум на 3 годину.
Раджу за годину перед подачею, перекласти фруктове желе в холодильник, щоб воно не було дуже холодним, не зводиться зуби.
Фруктове желе з желатином виглядає дуже яскраво і святково! Я завжди готую його для дітей. Залишаю іноді кісточки для того, щоб желе нагадувало шматочки фруктів.
Дотримуйтеся рецепту і ваше фруктове желе з желатину обов'язково вийде. хай щастить!
- Фруктовий сік— 250 мілілітрів
- желатин— 30 грам
- цукор— 500 грам
- варення— 400 мілілітрів(або джем. За смаком.)
По перше, в глибоку чашку налийте 170 мілілітрів фруктового соку. (Вилийте не весь). Додайте в сік желатину. Перешкодьте і дайте настоятися 5 хвилин.
По-друге, поки настоюється фруктовий сік з желатином, в каструлі змішайте сік, що залишився і 300 грам цукру (цукор теж не весь). Доведіть сік до кипіння і варіть на середньому вогні, поки цукор не розчиниться.
По-третє, додайте до соку з цукром варення або джем, збийте вінчиком, щоб варення добре змішалося з фруктовим соком. Як тільки ви переконаєтеся, що варення перемішано добре і не залишилося грудок, доведіть сік знову до кипіння і поваріть ще 5 хвилин.
По-четверте, додайте змішаний з фруктовим соком желатин і варіть, поки він не розчиниться.
І останній крок. Перелийте через сито (якщо не хочете з кісточками від ягід в варення) желе, розлийте по формах і залиште в морозильній камері мінімум на 3 годину.
Раджу за годину перед подачею, перекласти фруктове желе в холодильник, щоб воно не було дуже холодним, не зводиться зуби.
Фруктове желе з желатином виглядає дуже яскраво і святково! Я завжди готую його для дітей. Залишаю іноді кісточки для того, щоб желе нагадувало шматочки фруктів.
Дотримуйтеся рецепту і ваше фруктове желе з желатину обов'язково вийде. хай щастить!
Подібні рецепти
Курка шматочками з картоплею
Холодець з курки має вагомі переваги. Він не такий жирний і калорійний, більш дієтичний, а також завжди виходить прозорим, красивого жовтуватого відтінку, з приємним ніжним смаком. опис приготування: Якщо вас мучить питання, як приготувати холодець з курки без желатину, щоб він був смачний і п...
Філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе
Рецепт філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе, Redis, приправою з вершкового сиру, ікрою і дрібним картоплею. Вища кулінарія. опис приготування: рецепт наступний: 1. Водорості підсушити до крихкості. У духовій шафі при високій температурі запекти циб...
Фруктово-ягідне желе
Фруктово-ягідне желе - це не тільки смачний і легкий, але і корисний десерт, адже він наповнений масою вітамінів, мікроелементів і інших корисних для людини речовин. Він вас обов'язково порадує! опис приготування: Фруктово ягідне желе - це чудове ласощі для дітей і дорослих, воно не тільки пор...
Фрукти в желе
Рецепт легкого та смачного десерту з заморожений фруктів з вершками. опис приготування: всі фрукти, які Ви приготували (апельсини, мандарини, груші) помийте, ретельно очистіть від шкірки і наріжте невеликими квадратними скибочками. Візьміть форму висотою близько 10-12 сантиметрів, покладіть п...
Гранатове желе з виноградом
Рецепт приготування желе з гранатового і апельсинового соку з зеленим виноградом. опис приготування: змішати воду, Гранатовий сік, апельсиновий сік, агар і цукор в середній каструлі на сильному вогні, помішуючи час від часу. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і помішувати масу віночком, поки...