Рецепт Французькі тости з яблуками і ковбасою

Рецепт Французькі тости з яблуками і ковбасою
Кількість порцій: 8 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування французьких тостів з пшеничного хліба з корицею у вигляді чашок з начинкою з яблук, ковбаси, кориці і мускатного горіха.

опис приготування:

Цей незвичайний сніданок обов'язково оцінять ваші домашні.

  • пшеничного хлеба— 6 скибочок
  • яйця— 3 штуки
  • коричневого сахара— 1 Ст. ложка
  • кориці— 1/2 чайних ложки
  • мускатного горіха— 1 щіпка
  • начинка:яблук— 1 Склянка
  • ковбаси— 240 грам
  • коричневого сахара— 3 чайних ложки
  • кориці— 1 Чайна ложка
  • мускатного горіха— 1 щіпка
  • ванільного екстракту— 1/2 чайних ложки
Французькі тости з яблуками і ковбасою - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 200 градусів і змастити маслом форму для мафінів.
За допомогою різака або круглої форми вирізати кружки з скибочок хліба, приблизно близько 7,5 см в діаметрі. Збити яйця, корицю і мускатний горіх разом в середній мисці. Занурити гуртки з хліба в яєчну суміш, стряхнувши надлишки. Викласти скибочки хліба в відділення форми для мафінів, притискаючи їх до поверхні, щоб вийшла чашечка. Випікати тости в розігрітій духовці протягом 12 — 15 хвилин, до коричневого кольору.

Французькі тости з яблуками і ковбасою - фото крок 2 2. Поки французькі тости запікаються, приготувати начинку. Яблука нарізати кубиками. У середній сковороді розтопити вершкове масло, розмішати в олії коричневий цукор, корицю, мускатний горіх і ваніль. Додати яблука в суміш цукру і смажити, поки яблука не почнуть розм'якшуватися і карамелізований. Додати ковбасу і перемішати з яблуками.

Французькі тости з яблуками і ковбасою - фото крок 3 3. Коли французькі тости готові, дати їм охолонути протягом декількох хвилин, потім за допомогою ножа витягти з форми. Заповнити чашечки приготовленої начинкою, полити кленовим сиропом і подавати.

Подібні рецепти

Французькі тости з яблуками і віскі

Кріп на зиму

Рецепт приготування французьких тостів з віскі, яблуками, молоком, ванільним екстрактом, корицею і мускатним горіхом. опис приготування: Ароматні хрусткі тости з яблуками стануть відмінним початком дня. Ця страва ви можете приготувати заздалегідь ввечері, а вранці лише запекти. бурбон— 2 Ст....

Французькі тости 2

Французькі тости 2

Рецепт приготування солодких французьких тостів. Відмінне блюдо для сніданку. опис приготування: У великій мисці збити яйця, цукор і молоко. Додати корицю і мускатний горіх. збити віночком. Залити скибочки хліба яєчної сумішшю, дати постояти, поки хліб не поглине рідину, від 2 до 3 хвилин. Пе...

Французькі тости крем-брюле

Французькі тости крем-брюле

Рецепт приготування французьких тостів з молоком, вершками, апельсиновою цедрою і ванільним екстрактом. опис приготування: Ці тости добре подавати зі збитими вершками і свіжими ягодами. буханець білого хліба— 1 штука молока— 1 1/3  склянки жирних вершків— 2/3 склянки яйця— 4 штуки цукрового ...

Французькі тости «Крок-месьє»

Французькі тости «Крок-месьє»

Один з найбільш популярних французьких тостів "; Крок-месьє" готується з білого хліба, шинки, сиру і яєць. Ми злегка ускладнити і приготуємо тост на основі соусу бешамель. опис приготування: Французький тости "; Крок-месьє" отримав своє від назви обсмаженого в яйці хліба — "; крок ";. Добавку ...

Французькі тости з фруктовою начинкою

Французькі тости з фруктовою начинкою

Рецепт приготування французьких тостів з корицею і вершково-фруктовим наповнювачем. опис приготування: Французькі тости - класичний ситний сніданок. Як фруктового наповнювача ви можете використовувати желе, варенням або свіжими фруктами. французький хліб— 1 штука фруктового наповнювача— 3 Ст...