Рецепт Французькі тости з яблуками і ковбасою
Рецепт приготування французьких тостів з пшеничного хліба з корицею у вигляді чашок з начинкою з яблук, ковбаси, кориці і мускатного горіха.
опис приготування:
Цей незвичайний сніданок обов'язково оцінять ваші домашні.
- пшеничного хлеба— 6 скибочок
- яйця— 3 штуки
- коричневого сахара— 1 Ст. ложка
- кориці— 1/2 чайних ложки
- мускатного горіха— 1 щіпка
- начинка:яблук— 1 Склянка
- ковбаси— 240 грам
- коричневого сахара— 3 чайних ложки
- кориці— 1 Чайна ложка
- мускатного горіха— 1 щіпка
- ванільного екстракту— 1/2 чайних ложки
За допомогою різака або круглої форми вирізати кружки з скибочок хліба, приблизно близько 7,5 см в діаметрі. Збити яйця, корицю і мускатний горіх разом в середній мисці. Занурити гуртки з хліба в яєчну суміш, стряхнувши надлишки. Викласти скибочки хліба в відділення форми для мафінів, притискаючи їх до поверхні, щоб вийшла чашечка. Випікати тости в розігрітій духовці протягом 12 — 15 хвилин, до коричневого кольору.
2. Поки французькі тости запікаються, приготувати начинку. Яблука нарізати кубиками. У середній сковороді розтопити вершкове масло, розмішати в олії коричневий цукор, корицю, мускатний горіх і ваніль. Додати яблука в суміш цукру і смажити, поки яблука не почнуть розм'якшуватися і карамелізований. Додати ковбасу і перемішати з яблуками.
3. Коли французькі тости готові, дати їм охолонути протягом декількох хвилин, потім за допомогою ножа витягти з форми. Заповнити чашечки приготовленої начинкою, полити кленовим сиропом і подавати.
Подібні рецепти
Кріп на зиму
Рецепт приготування французьких тостів з віскі, яблуками, молоком, ванільним екстрактом, корицею і мускатним горіхом. опис приготування: Ароматні хрусткі тости з яблуками стануть відмінним початком дня. Ця страва ви можете приготувати заздалегідь ввечері, а вранці лише запекти. бурбон— 2 Ст....
Французькі тости 2
Рецепт приготування солодких французьких тостів. Відмінне блюдо для сніданку. опис приготування: У великій мисці збити яйця, цукор і молоко. Додати корицю і мускатний горіх. збити віночком. Залити скибочки хліба яєчної сумішшю, дати постояти, поки хліб не поглине рідину, від 2 до 3 хвилин. Пе...
Французькі тости крем-брюле
Рецепт приготування французьких тостів з молоком, вершками, апельсиновою цедрою і ванільним екстрактом. опис приготування: Ці тости добре подавати зі збитими вершками і свіжими ягодами. буханець білого хліба— 1 штука молока— 1 1/3 склянки жирних вершків— 2/3 склянки яйця— 4 штуки цукрового ...
Французькі тости «Крок-месьє»
Один з найбільш популярних французьких тостів "; Крок-месьє" готується з білого хліба, шинки, сиру і яєць. Ми злегка ускладнити і приготуємо тост на основі соусу бешамель. опис приготування: Французький тости "; Крок-месьє" отримав своє від назви обсмаженого в яйці хліба — "; крок ";. Добавку ...
Французькі тости з фруктовою начинкою
Рецепт приготування французьких тостів з корицею і вершково-фруктовим наповнювачем. опис приготування: Французькі тости - класичний ситний сніданок. Як фруктового наповнювача ви можете використовувати желе, варенням або свіжими фруктами. французький хліб— 1 штука фруктового наповнювача— 3 Ст...