Рецепт Французькі тости з яблуками і віскі

Рецепт Французькі тости з яблуками і віскі
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування французьких тостів з віскі, яблуками, молоком, ванільним екстрактом, корицею і мускатним горіхом.

опис приготування:

Ароматні хрусткі тости з яблуками стануть відмінним початком дня. Ця страва ви можете приготувати заздалегідь ввечері, а вранці лише запекти.

  • бурбон— 2 Ст. ложки
  • великих яблука— 3 штуки
  • хліба— 6 скибочок
  • яйця— 4 штуки
  • молока— 1 Склянка
  • ванільного екстракту— 1 Ст. ложка
  • кориці— 1 1/2 чайних ложки
  • мускатного горіха— 1 щіпка
Французькі тости з яблуками і віскі - фото крок 1 1. Яблука очистити від шкірки, видалити серцевину і нарізати скибочками. Нарізати хліб товстими скибочками. У невеликій каструлі розтопити вершкове масло і коричневий цукор разом. Збити до однорідності. варити, поки маса злегка не загусне. Додати віскі і збити ще раз. Продовжувати варити близько 1 хвилини.

Французькі тости з яблуками і віскі - фото крок 2 2. Вилити масло в форму для випічки.

Французькі тости з яблуками і віскі - фото крок 3 3. Викласти нарізані яблука, а зверху скибочки хліба.

Французькі тости з яблуками і віскі - фото крок 4 4. У великій мисці збити разом яйця, молоко, ванільний екстракт, корицю і мускатний горіх. Вилити суміш на хліб.

Французькі тости з яблуками і віскі - фото крок 5 5. Накрити форму і поставити в холодильник на ніч. Вранці дістати форму з холодильника і помістити в духовку. Розігріти духовку до 175 градусів. Випікати тости протягом 45 хвилин — 1 годину, поки шматочки яблука не стануть м'якими, хліб — золотистого кольору. Якщо ви готуєте тости вранці, умочіть скибочки хліба в яєчної суміші, перш ніж покласти їх у формі. Залити залишилася яєчної сумішшю поверх хліба і випікати при 175 градусах 40-45 хвилин.

Подібні рецепти

Французькі тости з яблуками і ковбасою

Смажені баклажани з овочами

Рецепт приготування французьких тостів з пшеничного хліба з корицею у вигляді чашок з начинкою з яблук, ковбаси, кориці і мускатного горіха. опис приготування: Цей незвичайний сніданок обов'язково оцінять ваші домашні. пшеничного хлеба— 6 скибочок яйця— 3 штуки коричневого сахара— 1 Ст. ложк...

Французькі тости 2

Французькі тости 2

Рецепт приготування солодких французьких тостів. Відмінне блюдо для сніданку. опис приготування: У великій мисці збити яйця, цукор і молоко. Додати корицю і мускатний горіх. збити віночком. Залити скибочки хліба яєчної сумішшю, дати постояти, поки хліб не поглине рідину, від 2 до 3 хвилин. Пе...

Французькі тости крем-брюле

Французькі тости крем-брюле

Рецепт приготування французьких тостів з молоком, вершками, апельсиновою цедрою і ванільним екстрактом. опис приготування: Ці тости добре подавати зі збитими вершками і свіжими ягодами. буханець білого хліба— 1 штука молока— 1 1/3  склянки жирних вершків— 2/3 склянки яйця— 4 штуки цукрового ...

Французькі тости «Крок-месьє»

Французькі тости «Крок-месьє»

Один з найбільш популярних французьких тостів "; Крок-месьє" готується з білого хліба, шинки, сиру і яєць. Ми злегка ускладнити і приготуємо тост на основі соусу бешамель. опис приготування: Французький тости "; Крок-месьє" отримав своє від назви обсмаженого в яйці хліба — "; крок ";. Добавку ...

Французькі тости з фруктовою начинкою

Французькі тости з фруктовою начинкою

Рецепт приготування французьких тостів з корицею і вершково-фруктовим наповнювачем. опис приготування: Французькі тости - класичний ситний сніданок. Як фруктового наповнювача ви можете використовувати желе, варенням або свіжими фруктами. французький хліб— 1 штука фруктового наповнювача— 3 Ст...