Рецепт Фокачча з томатами черрі, кропом і сиром маасдам

Рецепт Фокачча з томатами черрі, кропом і сиром маасдам
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Отже, маючи вдома хороше оливкова олія, чері та бажання поїсти свіжих хлібобулочних виробів, просто нерозумно було б не спекти фокаччу.

Поїхали в Італію!!!

опис приготування:

— змішуємо в мисці борошно, сіль, прянощі

— дріжджі з водою і цукром, дати постояти 10 хв

— змішати борошняну суміш з дріжджами і маслом, дати піднятися вдвічі

— в форму викладаємо тісто, разравниваем, викладаємо томати і кріп, поливаємо ще оливковою олією

— випікати при 220 гр до золотистої скоринки

— в кінці посипаємо тертим сиром і … насолоджуємося чудовим смаком і ароматом!!!

  • борошно пшеничне в / с— 400 грам
  • борошно пшеничне цільнозернових— 100 грам
  • вода тепла— 250 мілілітрів
  • дріжджі пресовані свіжі— 35 грам
  • масло оливкове— 80 мілілітрів
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • сушені кріп, петрушка, базилік, селера— За смаком
  • чері— 6 штук
  • призначення— 40 грам
  • кріп свіжий— 2 Ст. ложки
— змішуємо в мисці борошно, сіль, прянощі

— дріжджі з водою і цукром, дати постояти 10 хв

— змішати борошняну суміш з дріжджами і маслом, дати піднятися вдвічі

— в форму викладаємо тісто, разравниваем, викладаємо томати і кріп, поливаємо ще оливковою олією

— випікати при 220 гр до золотистої скоринки

— в кінці посипаємо тертим сиром і … насолоджуємося чудовим смаком і ароматом!!!

Подібні рецепти

Фокачча з розмарином і фокачча з оливками і томатами

Спагеті з черрі, баклажанами і пророщеною квасолею

Два рецепта приготування фокаччи в одному кількість порцій: 10-12 сухих дріжджів— 2,5 чайних ложки теплої води— 310 мілілітрів оливкова олія— 6 Ст. ложок сіль— 2 чайних ложки крупної солі— 1 Ст. ложка свіже листя розмарину— 2,5 Ст. ложки борошна— 450 грам помідори— 100 грам(порізані кубиками, д...

Фокачча з сиром і базиліком

Фокачча з сиром і базиліком

Фокачча з сиром і базиліком — ще один спосіб приготування традиційного італійського хліба. м'який, хрусткий, ароматний, тільки що іспекшійся хліб фокачча — неодмінний атрибут гарної трапези. опис приготування: Описаний мною рецепт приготування фокаччи з сиром і базиліком зайвий раз доводить, щ...

Фокачча з цибулею

Фокачча з цибулею

Проста і смачна закуска. Класичне італійська страва. кількість порцій: 4 мука— 1 кілограм(інгредієнти основи:) сіль— 30 грам оливкова олія— 100 грам цукор— 15 грам дріжджі— 35 грам вода— 500 грам цибуля— 250 грам(інгредієнти для начинки:) оливкова олія— 50 грам сир форте— 30 грам помідори черрі...

Фокачча з маслинами і розмарином

Фокачча з маслинами і розмарином

Хочете знати рецепт, як приготувати фокаччу з маслинами і розмарином, щоб побалувати себе справжнім італійським частуванням? Вибирайте тільки якісні продукти, щоб відчути весь смак Італії. опис приготування: Традиційну дріжджову корж можна приготувати не тільки з маслинами - це одна з варіацій...

Фокачча з лимоном і травами

Фокачча з лимоном і травами

Фокачча - це популярна італійська випічка. Вже багато разів говорив, що її можна зробити з різними овочами або зеленню. На підтвердження цього - рецепт, як приготувати фокаччу з лимоном і травами. опис приготування: В оригінальному рецепті використовується традиційний італійський сир, але його...