Рецепт Філе минтая смажене

Рецепт Філе минтая смажене
Кількість порцій: 2 Час приготування: 25 хв.
фахівці вважають, що рибу необхідно вживати в їжу хоча б раз на тиждень. Ну раз так, тоді у мене є для вас дуже смачний і при цьому досить простий рецепт смаженого філе минтая.

опис приготування:

Мій чоловік просто обожнює рибу, і страви з неї досить часто з'являються на нашому столі. звичайно, є безліч способів приготування таких страв, але, коли часу не так вже й багато, ми використовуємо ось цей простий рецепт смаженого філе минтая. Природно таким способом можна приготувати будь-яку рибку, але ми чомусь любимо саме цю. Готуємо досить простий кляр для неї і просто обсмажуємо, виходить дуже смачно, а часу таке блюдо багато не займає. Тому наступного разу, коли будете готувати рибу, щоб не стояти довго біля плити, просто скористайтеся цим рецептом приготування філе минтая смаженого, і ви швидко і з легкістю зробите вечерю для всієї родини.

  • філе минтая— 300 грам
  • яйце— 3 штуки
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка(+ для смаження)
  • горілка— 1 Ст. ложка
  • борошно— 2-3 Ст. ложок
  • Перець чорний мелений— — За смаком
  • сіль— — За смаком
Філе минтая смажене - фото крок 1 філе размораживаем, якщо воно було заморожено.

Філе минтая смажене - фото крок 2 У глибоку миску розбиваємо три яйця, додаємо трохи борошна і рослинне масло, солимо і перчимо.

Філе минтая смажене - фото крок 3 Перемішуємо і додаємо ложку горілки, ще раз перемішуємо.

Філе минтая смажене - фото крок 4 Філе минтая нарізаємо на невеликі шматочки, солимо і перчимо їх.

Філе минтая смажене - фото крок 5 Викладаємо нарізане філе в миску з кляром і перемішуємо, щоб всі шматочки були рівномірно їм покриті.

Філе минтая смажене - фото крок 6 У сковороду наливаємо рослинне масло і гарненько його нагріваємо, викладаємо філе на сковороду.

Філе минтая смажене - фото крок 7 Обсмажуємо його з усіх боків до золотистої скоринки. Подаємо таку рибку з будь-яким гарніром на ваш смак. Смачного!

Подібні рецепти

Філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе

Пісний борщ з консервою

Рецепт філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе, Redis, приправою з вершкового сиру, ікрою і дрібним картоплею. Вища кулінарія. опис приготування: рецепт наступний: 1. Водорості підсушити до крихкості. У духовій шафі при високій температурі запекти циб...

Філе минтая в духовці дієтичне

Філе минтая в духовці дієтичне

Для тих, хто піклується не тільки про смак, але і про калорійність кожної страви, хочу запропонувати на замітку дуже класний варіант, як приготувати філе минтая в духовці дієтичне з запеченими овочами. опис приготування: Запекти рибку в духовці можна як окремо, так і доповнивши овочами за смак...

Філе минтая в духовці

Філе минтая в духовці

Незважаючи на те, що ця риба відноситься до числа самих економічних, з неї можна приготувати досить вишукану страву. З цим простим рецептом ваш вечерю вийде дійсно королівським. опис приготування: Зазвичай я намагаюся купувати тільки свіжу рибу, але іноді все-таки доводиться використовувати і...

Філе минтая на сковороді

Філе минтая на сковороді

Філе минтая на сковороді - це відмінний варіант для сімейної вечері в будній день! Не тільки корисно, але ще і просто, і швидко - півгодини і повноцінна вечеря на столі! опис приготування: Минтай - риба з ніжним неяскраво вираженим смаком, доступна за ціною і зовсім не кістлява. Набір цих якос...

Шашлик з минтая

Шашлик з минтая

Якщо ви збираєтеся на пікнік і хочете приготувати на вогні рибу, беріть на замітку цю ідею, як зробити шашлик з минтая. Неймовірно соковита рибка, проста, недорога і смачна. запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: На маринування такого шашлику досить 1.5-2 годину. Майонез і соєвий соус додас...