Рецепт Фарширована свинина на рожні

Рецепт Фарширована свинина на рожні
Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 20 хв.
Перед новорічними святами багато хто шукає рецепти м'ясних страв, які стануть на чолі святкового столу. розповім, як приготувати фаршировану свинину на рожні - дуже смачне і ситне блюдо.

опис приготування:

Звичні мені курка, стейки і биточки вже трохи набридли, а тут згадав про рецепт, який рятував мене не раз. Кожен раз можна робити іншу начинку, смак готового блюда від цього буде змінюватися. Цього разу використав: чорнослив, мова, копчений окіст курячий, сир і зелень. Крім цього можна нафарширувати свинину різними сухофруктами, горіхами, овочами і іншим.

  • свинячий балик— 1,5 кілограма
  • Мова варений— 100 грам
  • Копчений курячий окорок— 0,5 штуки
  • сир твердий— 100 грам
  • чорнослив— 6 штук
  • зелень— 1 пучок
  • Сіль і спеції— За смаком
Фарширована свинина на рожні - фото крок 1 1. мою зелень (петрушку), нарізаю її дрібно, інші інгредієнти подрібнюю невеликими кубиками, перекладаю в миску і перемішую.

Фарширована свинина на рожні - фото крок 2 2. Свинячий балик мою і витираю паперовими рушниками, потім з одного боку відрізаю шматочок товщиною близько 2 сантиметрів, але не дорізати його до кінця.

Фарширована свинина на рожні - фото крок 3 3. Довгим і широким ножем роблю надріз вглиб шматка м'яса, як би прорізаю кишеню, коли ніж виявляється всередині, кілька разів провертаю його.

Фарширована свинина на рожні - фото крок 4 4. Приготований фарш можна запхати всередину виделкою або ложкою, для простоти на м'ясорубку одягаю спеціальну насадку, на неї надягаю м'ясо і фарширую його приготованою начинкою.

Фарширована свинина на рожні - фото крок 5 5. Перекладаю м'ясо акуратно на стіл, зашиваю його щільно натуральними нитками.

Фарширована свинина на рожні - фото крок 6 6. Натираю м'ясо з двох сторін сіллю і будь-якими спеціями за смаком (чорний і червоний перець, насіння гірчиці, базилік і кмин). Закріплюю м'ясо на вертелі.

Фарширована свинина на рожні - фото крок 7 7. Встановлюю крутив в духовку, включаю функцію «Гриль» і готую близько 90 хвилин. На нижню полицю духовки ставлю деко, вливаю туда воду, періодично підливаю її.

Фарширована свинина на рожні - фото крок 8 8. Готове м'ясо акуратно дістаю з духовки, знімаю з рожна і нарізаю шматочками, позбавляють від ниток і подаю до столу.

Подібні рецепти

Фарширована абрикосами курка «індус»

Панкейкі з яблуками

Рецепт приготування оригінального індійського страви з курки фаршированої абрикосами. опис приготування: 1. Процідити тайський соус через сито. Промити курячу грудку, підсушити і зробити отвори в вигляді кишені (для фарширування). Заповнити отвори овочами (на свій розсуд) і соусом. Закріпити в...

Фарширована форель в тесті

Фарширована форель в тесті

Фарширована форель в тесті - це відмінний варіант основного блюда на святковий стіл. Дуже красиве в оформленні, а на смак просто божественно. Спробуйте це блюдо, і ваші гості будуть в захваті! опис приготування: Фарширована форель в тесті, блюдо з яким доведеться повозитися, цей варіант з розр...

Фарширована гомілку курки з грибами

Фарширована гомілку курки з грибами

Незвичайне і неймовірно смачна страва — фарширована гомілку курки з грибами в домашніх умовах. Ніжки можна приготувати на святковий стіл і вибрати в якості начинки улюблені інгредієнти. опис приготування: Курячі фаршировані гомілки виходять не тільки напрочуд гарними, але і неймовірно смачним...

Фарширована курка грибами та гречкою

Фарширована курка грибами та гречкою

Цей простий рецепт фаршированої курки грибами і гречкою можна вважати класичним, адже така начинка у нас найпопулярніша, її використовують частіше за інших, давайте і ми приготуємо це відмінне блюдо. опис приготування: Не всі господині знають, як зробити фаршировану курку грибами та гречкою, а...

Фарширована курка по-італійськи

Фарширована курка по-італійськи

яскрава, соковита, шалено ароматна курка виходить за цим рецептом! Сонячна і пряна, як сама Італія! Якщо ви чекаєте гостей, неодмінно приготуйте таку курку, і море захоплення і захоплення вам гарантовано! опис приготування: В Італії прийнято додавати в фарш для птиці окіст або шинку, пряні ко...