Рецепт Фарширована свинина на рожні
Перед новорічними святами багато хто шукає рецепти м'ясних страв, які стануть на чолі святкового столу. розповім, як приготувати фаршировану свинину на рожні - дуже смачне і ситне блюдо.
опис приготування:
Звичні мені курка, стейки і биточки вже трохи набридли, а тут згадав про рецепт, який рятував мене не раз. Кожен раз можна робити іншу начинку, смак готового блюда від цього буде змінюватися. Цього разу використав: чорнослив, мова, копчений окіст курячий, сир і зелень. Крім цього можна нафарширувати свинину різними сухофруктами, горіхами, овочами і іншим.
- свинячий балик— 1,5 кілограма
- Мова варений— 100 грам
- Копчений курячий окорок— 0,5 штуки
- сир твердий— 100 грам
- чорнослив— 6 штук
- зелень— 1 пучок
- Сіль і спеції— За смаком
2. Свинячий балик мою і витираю паперовими рушниками, потім з одного боку відрізаю шматочок товщиною близько 2 сантиметрів, але не дорізати його до кінця.
3. Довгим і широким ножем роблю надріз вглиб шматка м'яса, як би прорізаю кишеню, коли ніж виявляється всередині, кілька разів провертаю його.
4. Приготований фарш можна запхати всередину виделкою або ложкою, для простоти на м'ясорубку одягаю спеціальну насадку, на неї надягаю м'ясо і фарширую його приготованою начинкою.
5. Перекладаю м'ясо акуратно на стіл, зашиваю його щільно натуральними нитками.
6. Натираю м'ясо з двох сторін сіллю і будь-якими спеціями за смаком (чорний і червоний перець, насіння гірчиці, базилік і кмин). Закріплюю м'ясо на вертелі.
7. Встановлюю крутив в духовку, включаю функцію «Гриль» і готую близько 90 хвилин. На нижню полицю духовки ставлю деко, вливаю туда воду, періодично підливаю її.
8. Готове м'ясо акуратно дістаю з духовки, знімаю з рожна і нарізаю шматочками, позбавляють від ниток і подаю до столу.
Подібні рецепти
Панкейкі з яблуками
Рецепт приготування оригінального індійського страви з курки фаршированої абрикосами. опис приготування: 1. Процідити тайський соус через сито. Промити курячу грудку, підсушити і зробити отвори в вигляді кишені (для фарширування). Заповнити отвори овочами (на свій розсуд) і соусом. Закріпити в...
Фарширована форель в тесті
Фарширована форель в тесті - це відмінний варіант основного блюда на святковий стіл. Дуже красиве в оформленні, а на смак просто божественно. Спробуйте це блюдо, і ваші гості будуть в захваті! опис приготування: Фарширована форель в тесті, блюдо з яким доведеться повозитися, цей варіант з розр...
Фарширована гомілку курки з грибами
Незвичайне і неймовірно смачна страва — фарширована гомілку курки з грибами в домашніх умовах. Ніжки можна приготувати на святковий стіл і вибрати в якості начинки улюблені інгредієнти. опис приготування: Курячі фаршировані гомілки виходять не тільки напрочуд гарними, але і неймовірно смачним...
Фарширована курка грибами та гречкою
Цей простий рецепт фаршированої курки грибами і гречкою можна вважати класичним, адже така начинка у нас найпопулярніша, її використовують частіше за інших, давайте і ми приготуємо це відмінне блюдо. опис приготування: Не всі господині знають, як зробити фаршировану курку грибами та гречкою, а...
Фарширована курка по-італійськи
яскрава, соковита, шалено ароматна курка виходить за цим рецептом! Сонячна і пряна, як сама Італія! Якщо ви чекаєте гостей, неодмінно приготуйте таку курку, і море захоплення і захоплення вам гарантовано! опис приготування: В Італії прийнято додавати в фарш для птиці окіст або шинку, пряні ко...