Рецепт Гриби в вершковому соусі

Рецепт Гриби в вершковому соусі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Гриби - улюблені ласощі дуже багатьох. У них характерний і насичений смак, який не сплутаєш ні з чим. Пропонуємо відмінний варіант до будь-якого гарніру, як приготувати гриби у вершковому соусі.

опис приготування:

Для приготування страви можна використовувати будь-які гриби на смак, крім цього і морожені або сушені. Таке блюдо відмінно підійде до гарнірів з каш (Мал, гречка, пшоно), картоплі (пюре, варена) або макаронних виробів. Подають блюдо обов'язково гарячим зі свіжою зеленню.

Для приготування використовуємо цілі (невеликого розміру) або порізані шматочками гриби.

  • печериці— 400 грам
  • вершки жирні— 200 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • Сіль і перець— За смаком
  • Соняшникова олія— За смаком
  • зелень— За смаком
Гриби в вершковому соусі - фото крок 1 1. Цибулю чистимо від лушпиння і моєму, нарізаємо великими шматочками. Сковороду ставимо на вогонь і розігріваємо з невеликою кількістю соняшникової олії. На розпечену поверхню відправляємо цибулю.

Гриби в вершковому соусі - фото крок 2 2. Гриби миємо і витираємо паперовим рушником. Як тільки помітили, що цибуля придбав золотистий колір відправляємо гриби, робимо слабкий вогонь і накриваємо кришкою. обсмажуємо гриби, періодично відкриваємо кришку і помішувати. Після випаровування всієї рідини відкриваємо кришку і готуємо ще 7-10 хвилин.

Гриби в вершковому соусі - фото крок 3 3. Додаємо вершки і перемішуємо, солимо і перчимо до смаку. Готуємо гриби на слабкому вогні 5-7 хвилин. Накриваємо кришкою і вимикаємо вогонь.

Гриби в вершковому соусі - фото крок 4 4. Готові гриби залишаємо на кілька хвилин під закритою кришкою. Подаємо гриби у вершковому соусі з відвареним рисом і посипаємо дрібно рубаною зеленню.

Подібні рецепти

Печериці у вершковому соусі

Курячий рулет з начинкою

Ніжний тане в роті соус і шматочки грибів… Просто картина маслом! Печериці у вершковому соусі — дивовижне блюдо. Добре і як гарнір, і сам по собі. Побалуйте себе і близьких! опис приготування: вишукане, ароматне, ніжне блюдо. Практично як з французького ресторану. Тільки у вас вдома і прямо з ...

Ескалоп з телятини у вершковому соусі

Ескалоп з телятини у вершковому соусі

Ескалоп з телятини, грибами і вершковим соусом. кількість порцій: 4 ескалоп телятини— 4 штуки гриби— 400 грам Luk-salotų— 1 штука петрушка— — За смаком оливкова олія— 4 Ст. ложки лимон— 0,5 штуки вершки— 250 мілілітрів сіль, перець— — За смаком Нарізати гриби скибочками, порубати петрушку ...

Фарфалле з лососем у вершковому соусі

Фарфалле з лососем у вершковому соусі

& Quot; Farfalle" – особенно любимы и взрослыми и детьми за форму "бабочек", в честь яких вони і названі, а якщо приготувати фарфалле в вершковому соусі з лососем, то байдужих не буде, це смачно. опис приготування: Чи часто ви готуєте фарфалле в вершковому соусі з лососем? Якщо ні, то саме час...

Фетучіні з лососем у вершковому соусі

Фетучіні з лососем у вершковому соусі

Просте італійська страва, яке перетворюється в святкову вечерю за рахунок хороших інгредієнтів - червоної риби, сиру і вершків! показую, як приготувати фетучіні з лососем у вершковому соусі! опис приготування: Щоб приготувати фетучіні з лососем у вершковому соусі, знадобиться обсмажити або зап...

Гребінці у вершковому соусі

Гребінці у вершковому соусі

Відмінне морське блюдо до вашого столу — гребінці у вершковому соусі. легко готуються, а за рахунок ароматного соусу мають дуже вишуканий смак. До того ж блюдо дуже привабливо виглядає на столі! опис приготування: Простий рецепт приготування гребінців в вершковому соусі, до ваших послуг. Все щ...