Рецепт Яловичина, тушкована в мультиварці
яловичина, тушкована в мультиварці, готується протягом двох годин. М'ясо виходить смачним, соковитим, соусу виходить в достатку. Таке блюдо можна подати як на свято, так і на сімейну вечерю. поїхали!
опис приготування:
Як приготувати яловичину, тушковану в мультиварці?
1. м'ясо промийте, наріжте шматочками.
2. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.
3. Морква почистіть і наріжте кружальцями. Болгарський перець почистіть і наріжте соломкою (якщо будете використовувати).
4. У чашу мультиварки влийте рослинне масло. Викладіть приготовані цибулю і м'ясо. Кнопкою "; Меню" встановіть режим "; Випічка ";, кнопками "; Установка часу" і "; Час приготування" поставте час на 10 хвилин.
5. через 10 хвилин додайте приготовані овочі — морква і болгарський перець (якщо використовуєте), додайте томатну пасту, бульйон або воду, сіль, перець, спеції, лавровий лист.
6. Поставте режим "; Гасіння ";, час — 1,5 годину.
7. По закінченню програми прикрасьте блюдо подрібненою зеленню.
Подавайте тушковану яловичину з картоплею або картопляним пюре.
яловичина, тушкована в мультиварці, готова!
Смачного!
- яловичина, вирізка— 500 грам
- Цибуля— 2 штуки
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
- Бульйон яловичий або вода— 2 склянки
- морква— 1-2 штук
- Томатна паста— 3 Ст. ложки
- Лавровий лист— 2 штуки
- спеції— За смаком(паприка, трави)
- Перець болгарський— 1 штука(по бажанню)
- сіль, чорний перець— — За смаком
1. м'ясо промийте, наріжте шматочками.
2. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.
3. Морква почистіть і наріжте кружальцями. Болгарський перець почистіть і наріжте соломкою (якщо будете використовувати).
4. У чашу мультиварки влийте рослинне масло. Викладіть приготовані цибулю і м'ясо. Кнопкою "; Меню" встановіть режим "; Випічка ";, кнопками "; Установка часу" і "; Час приготування" поставте час на 10 хвилин.
5. через 10 хвилин додайте приготовані овочі — морква і болгарський перець (якщо використовуєте), додайте томатну пасту, бульйон або воду, сіль, перець, спеції, лавровий лист.
6. Поставте режим "; Гасіння ";, час — 1,5 годину.
7. По закінченню програми прикрасьте блюдо подрібненою зеленню.
Подавайте тушковану яловичину з картоплею або картопляним пюре.
яловичина, тушкована в мультиварці, готова!
Смачного!
Подібні рецепти
Тушкована яловичина (яловичина Bourguignon)
яловичина, тушкована в мультиварці "; Поларіс ";, — це дуже смачне і ситне блюдо, яке ми готуємо з морквою, цибулею, борошном, водою і спеціями. просто, смачно, корисно. опис приготування: Дуже просто і зручно готувати в мультиварці. Я особисто обожнюю готувати в моєї ненаглядної мультиварці ф...
Яловичина, тушкована по-російськи
Ситне російське блюдо, що складається їх запечених шарів яловичини, овочів і хліба. опис приготування: М'ясо очищаємо від плівок і нарізаємо поперек волокон порційними шматками. Паніруємо шматочки в борошні й обсмажуємо до утворення рум'яної скоринки. Дно жаровні покриваємо тонкими скибочками ...
Яловичина, тушкована з баклажанами
М'ясо добре поєднується з будь-якими овочами, але яловичина і баклажани настільки ідеально доповнюють один одного, що у будь-якої страви, приготованого з них, смак виходить неймовірно яскравий і насичений. опис приготування: Рецепт приготування яловичини, тушкованою з баклажанами, досить прост...
Яловичина тушкована з картоплею
Яловичина тушкована з картоплею — нескладне в приготуванні блюдо домашньої кухні, дуже ефективний спосіб приготування яловичини в домашніх умовах. швидко, досить просто і дуже смачно. опис приготування: ось — простий рецепт тушкованої яловичини з картоплею! Блюдо готується досить довго, однак ...
Яловичина, тушкована з огірками
яловичина, тушкована з огірками — це дуже смачне печеня, сподобається всім любителям яловичини. Готуємо м'ясо з солоними огірками, які додадуть страві приємну кислинку і солонуватість. опис приготування: яловичина, тушкована з огірками — це дуже цікаве на смак блюдо. солоні огірочки, як я вже ...