Рецепт Суп з куркою гриль

Рецепт Суп з куркою гриль
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
В холодильнику — залишки курки гриль. На закуску або гаряче для всієї родини не вистачить, а ось приготувати суп з неї можна.

опис приготування:

Суп з куркою гриль додатково заправляти не треба. Курка гриль має інтенсивний смак, його цілком вистачить. якщо бажаєте, додайте зелені. Смачного!

  • М'ясо курки гриль— 300 грам
  • Картопля— 4-5 штук
  • морква— 1 штука
  • цибулина— 1 штука
  • вода— 2 L
  • сіль, чорний перець— За смаком
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки(для обсмажування овочів)
Суп з куркою гриль - фото крок 1 1. Моркву і цибулю очистіть і подрібніть. Можна нарізати все руками, а можна моркву натерти на тертці, а цибулю подрібнити ножем.

Суп з куркою гриль - фото крок 2 2. На рослинному маслі обсмажити цибулю до ледь помітного рум'янцю, потім додати до нього морква. Тушкуємо овочі разом до м'якості. Нічого підгоріти не повинно.

Суп з куркою гриль - фото крок 3 3. Картоплю очистити від шкірки. нарізати кубиками. Помістити в каструлю і залити водою. Ставимо картопля варитися.

Суп з куркою гриль - фото крок 4 4. М'якоть птиці зняти з кістки. Шкірку краще теж видалити. Подрібніть м'ясо або порвіть руками.

Суп з куркою гриль - фото крок 5 5. Коли картопля вже закипить, дайте йому поваритися ще близько 10 хвилин, потім додайте обсмажені овочі і м'ясо. М'ясо віддасть в суп свої аромати. Овочі краще проваряться. Варіть суп до готовності всіх компонентів. На це піде ще 10-15 хвилин . Додайте на останньому етапі сіль, спеції. Вимикайте. Розлийте суп по мисочках і подайте до столу.

Подібні рецепти

Екстра швидка курка гриль

Салат з куркою-гриль

Швидкий рецепт приготування курки-гриль. опис приготування: Ви можете приготувати курку гриль менш, чим за 90 хвилин? З нашим рецептом Вам це, безумовно, вдасться. Крім швидкості, наша курка виходить ще і дуже смачною і соковитою. Приготуйте овочі, поки курка буде в духовці, і Ви отримаєте осн...

Філе-Лойна норвезької сьомги гриль

Філе-Лойна норвезької сьомги гриль

опис приготування: Норвезька сьомга-гриль 4 шт. філе loynov (спинок) норвезької сьомги по 170 г 4 ст. L. соняшникової олії суміш спецій 2 ст. L. порошку копченої паприки 1 ст. L. цибулевого порошку 1 ст. L. порошку кмину ½. L. кайенского перцю 1 ст. L. солі Норвезьку сьомгу обваляти в приготовле...

Гратен з кабачками гриль

Гратен з кабачками гриль

Гратен з кабачками — прекрасне блюдо для літнього обіду або вечері. Попередньо обсмажені овочі на грилі, запечені під ніжним вершковим соусом і сирною скоринкою. опис приготування: Прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся як приготувати "; Гратен з кабачками гриль ";. Це легке і смачне блюдо чудов...

Гриль-піца

Гриль-піца

Простий спосіб приготувати піцу на грилі. опис приготування: Замісити тісто в круглий кульку (з 1 8-ми дюймову піцу). Розкачати тісто в круглий коржик. Змастити основу маслом за допомогою пензлика. Покласти корж на гриль і запікати протягом 4-5 хвилин при слабкому вогні. потім, промаслити стор...

Печериці гриль

Печериці гриль

Крім усіма улюблених шашликів і ковбасок-гриль, не зайвим на природі, столі будуть і овочі в свіжому або запеченому вигляді. Пропоную рецепт, як приготувати шампіньйони гриль. Відмінна ситна закуска. опис приготування: Гриби - дуже ситний продукт, який люблять більшість. Їх можна приготувати с...