Рецепт Соус з агрусу

Рецепт Соус з агрусу
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 55 хв.
Соус з агрусу — відмінний акомпанемент до багатьох м'ясних страв. рекомендую!

опис приготування:

Представлений тут рецепт соусу з агрусу — розкішне ласощі для будь-якого м'ясної страви. Соус цей виходить кисло-солодким і завжди хвилює серця гурманів.

Іноді такий соус виходить надто твердим і я подаю його як окремий гарнір, що теж дуже привабливо для любителів вишуканих страв.

Бажаю удачі!


  • агрус— 350-400 грам
  • яблуко— 250 грам
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука(Лучше фиолетовый)
  • Ізюм світлий— 50 грам
  • цукор— 4 Ст. ложки
  • сіль— 1 щіпка
  • Пряність— по 1 Ломтик(обкладинка (паличка), мелений імбир, мелений перець чилі, мелена гвоздика)
  • оцет (5%)  — 4-5 чайних ложок
Соус з агрусу - фото крок 1 Підготувати всі інгредієнти. Крыжовник нужно хорошенько промыть, очистити від плодоніжок.

Соус з агрусу - фото крок 2 У каструлю додайте оцет, цукор, корицу и другие пряности и доведите все содержимое до кипения.

Соус з агрусу - фото крок 3 Далее в кастрюлю добавьте очищенный крыжовник, тщательно промытый в кипятке изюм, кубиками нарезанное яблоко и лук. Накройте все крышкой и оставьте томиться на среднем огне на несколько минут.

Соус з агрусу - фото крок 4 Далее крышку снимите, и упаривайте соус на том же среднем огне, періодично помішуючи, до загустіння. Варите так примерно 35-40 хвилин. В конце варки можно добавить сахар, если слишком кисло, или уксус – если, навпаки, солодкий.

Подібні рецепти

Соус «ткемалі» з агрусу на зиму

Варення з айви з лимоном

Якщо ви коли-небудь пробували "; Ткемалі ";, то знаєте його фішку: це кислинка з пряним присмаком. Спочатку його варили з сливи, так як в ній є необхідний смак. Але є й інші варіанти. опис приготування: головне, щоб головний інгредієнт був злегка недозрілі, мав тверду структуру і був кисло-сол...

Соус ткемалі з агрусу

Соус ткемалі з агрусу

Такий соус ткемалі з агрусу в домашніх умовах варто приготувати хоча б раз, щоб зрозуміти, наскільки він хороший. Соус поєднується і з рибою, і з м'ясом, надаючи оригінальні східні нотки! опис приготування: Цей рецепт соусу ткемалі з агрусу припаде до душі всім любителям незвичайних смакових п...

Сік з агрусу

Сік з агрусу

Сік з агрусу представляє цінність і в першу чергу як напій, містить значніше кількість желирующих речовин. Його добре розбавляти з соком інших ягід, так як сам він занадто густий. опис приготування: Сік з агрусу неймовірно густий напій, який по суті в чистому вигляді пити неможливо. Найкраще й...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...