Рецепт Суп з білих грибів

Рецепт Суп з білих грибів
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Суп з білих грибів - прекрасне першу страву для Вербної Неділі, та й для будь-якого буденного дня це — відмінний суп, простий у приготуванні, але дуже смачний.

опис приготування:

Білі гриби - в них є щось аристократичне, Чи не справедливість? Між іншим, колись на Русі вони зовсім не вважалися делікатесом і регулярно присутні в раціоні наших предків незалежно від походження і достатку. причому, у всіх можливих видах, в тому числі - сушеному. Особливо популярні були супи і юшки, в які «ситності» додавали, само собою, НЕ екзотичний на ті часи картопля, а свої, куди більш звичні продукти. Пропоную вам дізнатися, як приготувати суп з білих грибів з гречаною крупою - не тільки смачний і корисний, але і цілком пісний.

  • Гриби білі сушені— 100 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Крупа гречана— 100 грам
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • Koriandr— 1 щіпка
  • сіль— За смаком
  • зелень петрушки— За смаком
  • часник подрібнений— За смаком
  • крем— За смаком(опціонально)
Суп з білих грибів - фото крок 1 Сушені білі гриби заливаємо окропом і залишаємо на півгодини-годину, після чого відкидаємо на друшляк, злегка віджимаємо і нарізаємо невеликими шматочками.

Суп з білих грибів - фото крок 2 гречку промиваємо, перебираємо, заливаємо водою.

Суп з білих грибів - фото крок 3 Очищаємо цибулю та моркву. Цибулю дрібно ріжемо, морква трьом на тертці.

Суп з білих грибів - фото крок 4 У сковороді (а ще краще - сотейнику) розігріваємо олію. Найкраще - нерафіновану соняшникову. На середньому вогні злегка обсмажуємо цибулю до прозорості, додаємо моркву, гриби і тушкуємо хвилин 10.

Суп з білих грибів - фото крок 5 Якщо готували в сотейнику - додаємо туди ж гречку (само собою, без води), перемішуємо, солимо, додаємо спеції, лавровий лист, заливаємо водою, закриваємо кришкою і Томім на повільному вогні хвилин 25-30. якщо овочі обсмажувалися в сковороді - викладаємо її вміст в каструлю, а потім слідуємо інструкції.

Суп з білих грибів - фото крок 6 Перед подачею на стіл посипаємо дрібно рубаною зеленню петрушки і подрібненим часником. У скоромні дні можна додати сметану.

Подібні рецепти

Грибний суп з білих грибів

Яблучно-хлібні мафіни

Любіть гриби також, як люблю їх я? Тоді вам сюди, адже сьогодні я збираюся розповісти, як приготувати грибний суп з білих грибів будинку. Саме цей супчик потрапить в список ваших фаворитів. опис приготування: Прекрасний варіант супчика з істинним, грибним смаком. Блюдо воістину виходить універ...

Суп з білих грибів на курячому бульйоні

Суп з білих грибів на курячому бульйоні

Ваш суп з білих грибів вийде набагато смачніше, ситніше і ароматний, якщо зварити його не в простій воді, а на курячому бульйоні, тому пропоную так і зробити, а ось і відповідний рецепт для вас. опис приготування: Я думаю, всі погодяться з тим, що самий ароматний, смачний і наваристий суп вихо...

Суп з білих грибів з вермішеллю

Суп з білих грибів з вермішеллю

Цей простий супчик з білих грибів з вермішеллю, приготований зовсім без м'яса, виходить настільки смачним, ароматним і ситним, що ви навіть і не помітите, як ваші тарілки стануть порожніми. опис приготування: Коли душа вимагає справжньої істинно російської домашньої кухні, важко знайти більш п...

Суп з білих грибів з вершками

Суп з білих грибів з вершками

Зараз поряд з класичними рецептами супів можна знайти і досить незвичайні варіанти, такі, як цей суп з білих грибів з вершками, в який ми додамо ще курячі тельбухи, овочі і гірчицю. опис приготування: Взагалі-то, приготування супів та інших страв — це справа смаку, хтось любить класичні варіа...

Суп з білих грибів в горщику

Суп з білих грибів в горщику

думаєте, суп з білих грибів — не то блюдо, яке можна подати гостям? повірте, якщо приготувати його в горщику за цим рецептом, у нього буде не тільки відмінний смак, але і приголомшливий зовнішній вигляд. опис приготування: У білих грибів неймовірно насичений смак і аромат, з ними все, що не пр...