Рецепт Суп з білих грибів
Суп з білих грибів - прекрасне першу страву для Вербної Неділі, та й для будь-якого буденного дня це — відмінний суп, простий у приготуванні, але дуже смачний.
опис приготування:
Білі гриби - в них є щось аристократичне, Чи не справедливість? Між іншим, колись на Русі вони зовсім не вважалися делікатесом і регулярно присутні в раціоні наших предків незалежно від походження і достатку. причому, у всіх можливих видах, в тому числі - сушеному. Особливо популярні були супи і юшки, в які «ситності» додавали, само собою, НЕ екзотичний на ті часи картопля, а свої, куди більш звичні продукти. Пропоную вам дізнатися, як приготувати суп з білих грибів з гречаною крупою - не тільки смачний і корисний, але і цілком пісний.
- Гриби білі сушені— 100 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- Крупа гречана— 100 грам
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
- Лавровий лист— 2 штуки
- Перець чорний мелений— За смаком
- Koriandr— 1 щіпка
- сіль— За смаком
- зелень петрушки— За смаком
- часник подрібнений— За смаком
- крем— За смаком(опціонально)
гречку промиваємо, перебираємо, заливаємо водою.
Очищаємо цибулю та моркву. Цибулю дрібно ріжемо, морква трьом на тертці.
У сковороді (а ще краще - сотейнику) розігріваємо олію. Найкраще - нерафіновану соняшникову. На середньому вогні злегка обсмажуємо цибулю до прозорості, додаємо моркву, гриби і тушкуємо хвилин 10.
Якщо готували в сотейнику - додаємо туди ж гречку (само собою, без води), перемішуємо, солимо, додаємо спеції, лавровий лист, заливаємо водою, закриваємо кришкою і Томім на повільному вогні хвилин 25-30. якщо овочі обсмажувалися в сковороді - викладаємо її вміст в каструлю, а потім слідуємо інструкції.
Перед подачею на стіл посипаємо дрібно рубаною зеленню петрушки і подрібненим часником. У скоромні дні можна додати сметану.
Подібні рецепти
Яблучно-хлібні мафіни
Любіть гриби також, як люблю їх я? Тоді вам сюди, адже сьогодні я збираюся розповісти, як приготувати грибний суп з білих грибів будинку. Саме цей супчик потрапить в список ваших фаворитів. опис приготування: Прекрасний варіант супчика з істинним, грибним смаком. Блюдо воістину виходить універ...
Суп з білих грибів на курячому бульйоні
Ваш суп з білих грибів вийде набагато смачніше, ситніше і ароматний, якщо зварити його не в простій воді, а на курячому бульйоні, тому пропоную так і зробити, а ось і відповідний рецепт для вас. опис приготування: Я думаю, всі погодяться з тим, що самий ароматний, смачний і наваристий суп вихо...
Суп з білих грибів з вермішеллю
Цей простий супчик з білих грибів з вермішеллю, приготований зовсім без м'яса, виходить настільки смачним, ароматним і ситним, що ви навіть і не помітите, як ваші тарілки стануть порожніми. опис приготування: Коли душа вимагає справжньої істинно російської домашньої кухні, важко знайти більш п...
Суп з білих грибів з вершками
Зараз поряд з класичними рецептами супів можна знайти і досить незвичайні варіанти, такі, як цей суп з білих грибів з вершками, в який ми додамо ще курячі тельбухи, овочі і гірчицю. опис приготування: Взагалі-то, приготування супів та інших страв — це справа смаку, хтось любить класичні варіа...
Суп з білих грибів в горщику
думаєте, суп з білих грибів — не то блюдо, яке можна подати гостям? повірте, якщо приготувати його в горщику за цим рецептом, у нього буде не тільки відмінний смак, але і приголомшливий зовнішній вигляд. опис приготування: У білих грибів неймовірно насичений смак і аромат, з ними все, що не пр...