Рецепт Суп-пюре з зеленого лука
Суп-пюре з зеленого лука — густий вегетаріанський суп надзвичайно яскравого зеленого кольору. Суп-пюре має специфічний смак, пряний аромат і ніжну консистенцію.
опис приготування:
Суп-пюре готується швидко і легко. Жоден в світі суп-пюре ви не зможете приготувати без блендера. взагалі, мені здається, що без блендера не може обійтися жодна господиня. Тому сьогодні, за допомогою блендера, ми приготуємо чудовий суп-пюре з зеленого лука.
- Зелена цибуля— 300 грам
- Картопля— 3 штуки
- молоко— 1 Склянка
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
- Оливкова олія— — За смаком
- сіль, перець, приправи, зелень— — За смаком
- варені яйця— 2-3 штук
У невелику каструлька налити оливкової олії, додати вершкове масло. Розігріти на вогні і додати картоплю.
Потім додати цибулю. все пасерувати, помішуючи овочі. Якщо вам здасться, що лука мало, можете додати дрібно нарізану цибулю. Все гарненько посолити.
Потім нд залити невеликою кількістю води і варити до повної готовності картоплі.
Коли картопля буде готовий, за допомогою блендера, все перемолоти до однорідного стану. У вийшло пюре додати води або бульйону (до потрібної вам консистенції), також додати молоко. Все довести до кипіння, поперчити, посолити. Подавати з вареним яйцем і зеленню.
Подібні рецепти
Джем з лука і бекону
Такий суп я готую в сезон свіжого зеленого горошку, але можна скористатися і замороженим. Для ситності страви додайте рис, для свіжої нотки - листя м'яти. Суп виходить ніжним, смачним і ситним. опис приготування: Освіжаючий літній суп-пюре з оксамитової текстурою обов'язково вам сподобається. ...
Суп з зеленого горошку з м'ятою
На перший погляд може здатися, що суп із зеленого горошку з м'ятою дещо незвичний, але це не так. Поєднання цих інгредієнтів вельми доречне, а з додаванням вершків і масла суп ще смачніше. опис приготування: Цей суп із зеленого горошку з м'ятою готується дуже швидко. багатьом здасться, що ці п...
Суп із зеленого горошку
А ви любите супи-пюре? Я ось, якщо чесно, просто обожнюю їх! У них неймовірна суміш! Сьогодні хочу показати вам, як приготувати суп із зеленого горошку, який теж будемо пюрировать. опис приготування: За що я люблю цей супчик в першу чергу, так це за те, що на його підготовку йде не більше 20 х...
Флан з зеленого горошку
флан — це щось на зразок французького суфле. Мені дуже подобається флан з зеленого горошку — розповідаю, як його приготувати! опис приготування: Флан з зеленого горошку — страва французької кухні, за своєю консистенцією нагадує суфле. До столу він подається холодним. Зазвичай його подають із з...
Фаршировані макарони черепашки з грибами
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...