Рецепт Солянка як в ресторані

Рецепт Солянка як в ресторані
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Солянка - страва, яке не їдять часто. Але зрідка можна собі дозволити цей смачний, ситний суп з великою кількістю ковбасних виробів і м'яса. Сьогодні готуємо солянку за всіма правилами, яку подають в ресторані.

опис приготування:

Солянка безумовно страва дуже смачна і ароматна. При цьому для її приготування можна використовувати будь-які ковбаси, сосиски, шинку, буженину і будь-яке м'ясо. Готується вона просто і відносно швидко, а виходить нітрохи не гірше, ніж в ресторані. Соліть суп трохи, враховуючи що в ковбасі солі достатньо.

  • курячі гомілки— 2 штуки
  • сосиски молочні— 3 штуки
  • ковбаса сирокопчена— 150 грам
  • Салямі— 150 грам
  • огірок солоний— 1 штука(великий)
  • Томатна паста— 1 Ст. ложка
  • Соняшникова олія— 20 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • маслини— 10 штук(без кісточки)
  • Лавровий лист— 1 штука
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
Солянка як в ресторані - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти для приготування солянки.

Солянка як в ресторані - фото крок 2 Курячі гомілки помийте, викладіть в каструлю і залийте водою. Поставте каструлю на плиту.

Солянка як в ресторані - фото крок 3 Доведіть до кипіння, вогонь збавте і зніміть піну. Варіть гомілки до готовності.

Солянка як в ресторані - фото крок 4 Ріпчасту цибулю і солоний огірок дрібно наріжте і викладіть в сковороду з соняшниковою олією.

Солянка як в ресторані - фото крок 5 Додайте томатну пасту. наливати 30 мл. води або бульйону і тушкуйте на невеликому вогні 10 хвилин.

Солянка як в ресторані - фото крок 6 З бульйону дістаньте курку, відокремте м'якоть від кісток і шкіри. штам Бульйон. Додайте в нього зажарку з лука, огірка і томатної пасти.

Солянка як в ресторані - фото крок 7 Ковбаси й сосиски наріжте.

Солянка як в ресторані - фото крок 8 Викладіть в каструлю.

Солянка як в ресторані - фото крок 9 Додайте нарізану відварну курку.

Солянка як в ресторані - фото крок 10 солянку посоліть, поперчіть, додайте лавровий лист.

Солянка як в ресторані - фото крок 11 варіть суп 10 хвилин. В кінці додайте маслини.

Солянка як в ресторані - фото крок 12 Солянка як в ресторані готова. У кожну тарілку додайте скибочку лимона і подавайте до столу.

Подібні рецепти

Суп-пюре з яєць (краще, ніж в ресторані)

Картопляні деруни з морквою

Такий простий і легкий суп користується великим попитом в китайських ресторанах. Чому б не приготувати його будинку? повірте, у вас вийде нітрохи не гірше, а навіть краще! Приємних вам клопоту на кухні! опис приготування: Яєчний суп виходить ніжним, легким і в той же час досить ситним. Відмінн...

Грибна солянка пісна

Грибна солянка пісна

Солянка може бути не тільки рибної або м'ясної. Дуже смачною виходить грибна солянка, до того ж, вона пісна. Значить вона цілком підходить вегетаріанцям і тим, хто дотримується посту. вийде смачно! опис приготування: За що я люблю цей суп, так це за те, що грибна солянка вариться дуже швидко і...

Грибна солянка з капустою

Грибна солянка з капустою

Рецепт цієї страви досить економічний і сподобається тим, хто переживає за свій бюджет. Солянка виходить дивовижної, грибочки з капустою роблять свою справу на 100%! Спробуйте! опис приготування: Це класичний рецепт приготування грибної солянки з капустою. Блюдо готується гранично просто і з д...

Солянка без м'яса

Солянка без м'яса

Більшість людей звикли до класичного рецепту цієї страви і навіть не уявляє, як зробити солянку без м'яса. Пропоную вам дуже вдалу альтернативу. опис приготування: Дивовижно, але варіантів, як приготувати солянку без м'яса, є декілька: з рибою, грибами і навіть просто з овочів. Хтось скаже, що...

Солянка «Дитяча»

Солянка «Дитяча»

Давайте сьогодні приготуємо солянку для дітей. Легкий суп на нежирному курячому бульйоні, без копченостей. Смачний і ситний! опис приготування: Збірна м'ясна солянка, безумовно, страва смачна. Але зважаючи на наявність в ній великої кількості копчених, досить жирних ковбас, роблять її не надто...