Рецепт Солянка рибна класична

Рецепт Солянка рибна класична
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Як приготувати солянку рибну класичну? Спробуйте мій простий і перевірений рецепт цього смачного, ароматного і ніжного супу. Тонкий смак супу підкреслює м'ясо червоної риби… смачно!

опис приготування:

Ідеальний закон рибної солянки: в ній немає кісток. У нас у продажу продаються брикети замороженого м'яса червоних риб: лосось, сьомга, горбуші. Це зовсім не фарш, це дрібні шматочки м'яса риби без кісток і шкіри. Це просто ідеальний варіант для такого блюда, але ви можете завжди зробити філе самостійно.

  • Філе червоних риб— 450 грам(2-3 виду)
  • вода— 2 L
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • Солоний огірок— 3 штуки
  • Томатна паста— 1 Ст. ложка
  • Томатний сік— 1 Склянка
  • сіль, спеції— За смаком
  • Рослинна олія— За смаком
  • цукор— За смаком
Солянка рибна класична - фото крок 1 Для приготування солянки помістіть шматочки риби в каструлю. Залийте водою і поставте варитися. У нас продають брикети замороженого філе червоних риб. Це чисте філе (невеликі шматочки без кісток і шкіри).

Солянка рибна класична - фото крок 2 Поки м'ясо вариться, наріжте солоний огірок дрібними кубиками. Якщо ваші огірки жорсткі, попередньо видаліть шкірку.

Солянка рибна класична - фото крок 3 Ріпчасту цибулю наріжте невеликими кубиками.

Солянка рибна класична - фото крок 4 На рослинному маслі обсмажте цибулю до легкого рум'янцю. До цибулі додайте нарізані огірки. Обсмажте разом з цибулею 5-7 хвилин.

Солянка рибна класична - фото крок 5 Додайте томатний сік і трохи томатної пасти. Томатна паста дасть густоту солянці. Гасіть все разом 20 хвилин на невеликому вогні.

Солянка рибна класична - фото крок 6 За бажанням в солянку можна додати нарізану картоплю, а можна приготувати солянку тільки на рибі.
У киплячий рибний бульйон додайте зажарку. перемішайте. додайте сіль, спеції, трохи цукру, щоб погасити кислоту томата. Доведіть суп до готовності, подайте до столу.

Солянка рибна класична - фото крок 7 Подавати таку солянку можна зі сметаною, а можна і без неї.

Подібні рецепти

Солянка класична

Збірна рибна солянка

Класична солянка — це ситне і смачне першу страву. Чудово підходить для обіду, подається зі сметаною, зеленню, лимоном і оливками. Оливки можуть бути чорними або зеленими, але без кісточки! опис приготування: Виберіть м'ясо і субпродукт для солянки. Відваріть до готовності, відкоригуйте на сіл...

Солянка «рибна»

Солянка «рибна»

Рецепт приготування традиційної рибної солянки. Суп дуже смачний і ситний. опис приготування: В якості основного інгредієнта для цього супу підійде будь-яка не надто дрібна риба. Раджу спробувати приготувати суп використовуючи севрюгу, осетрину або стерлядь. Рибне філе нарізати невеликими шмат...

Солянка рибна

Солянка рибна

Рибну солянку можна приготувати з будь-якої риби декількох видів. Але найсмачніша вона виходить з додаванням філе червоної риби. Нехай це буде форель, лосось або сьомга - буде дуже смачно! опис приготування: Для наваристого бульйону його варять з хребта, голови і хвоста риби. Філе червоної ри...

Грібовніца класична

Грібовніца класична

розповідаю, як приготувати грібовніцу класичну, що робиться з сушених білих грибів. Я використовую гриби, які сушила сама, але якщо таких немає, то підійдуть і магазинні, але хорошої якості. опис приготування: Сушені гриби перед приготуванням обов'язково потрібно промити добре і замочити в хол...

Шарлотка з яблуками класична в духовці

Шарлотка з яблуками класична в духовці

Сьогодні я поділюся з вами секретом, як приготувати класичну шарлотку з яблуками в духовці. Ця страва ідеально підійде для тих, що худнуть, а також стане улюбленим ласощами всієї родини (особливо діток)! опис приготування: Дотримуючись всіх рекомендації, ви дізнаєтеся, як приготувати класичну ...