Рецепт Солянка рибна класична
Як приготувати солянку рибну класичну? Спробуйте мій простий і перевірений рецепт цього смачного, ароматного і ніжного супу. Тонкий смак супу підкреслює м'ясо червоної риби… смачно!
опис приготування:
Ідеальний закон рибної солянки: в ній немає кісток. У нас у продажу продаються брикети замороженого м'яса червоних риб: лосось, сьомга, горбуші. Це зовсім не фарш, це дрібні шматочки м'яса риби без кісток і шкіри. Це просто ідеальний варіант для такого блюда, але ви можете завжди зробити філе самостійно.
- Філе червоних риб— 450 грам(2-3 виду)
- вода— 2 L
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- Солоний огірок— 3 штуки
- Томатна паста— 1 Ст. ложка
- Томатний сік— 1 Склянка
- сіль, спеції— За смаком
- Рослинна олія— За смаком
- цукор— За смаком
Поки м'ясо вариться, наріжте солоний огірок дрібними кубиками. Якщо ваші огірки жорсткі, попередньо видаліть шкірку.
Ріпчасту цибулю наріжте невеликими кубиками.
На рослинному маслі обсмажте цибулю до легкого рум'янцю. До цибулі додайте нарізані огірки. Обсмажте разом з цибулею 5-7 хвилин.
Додайте томатний сік і трохи томатної пасти. Томатна паста дасть густоту солянці. Гасіть все разом 20 хвилин на невеликому вогні.
За бажанням в солянку можна додати нарізану картоплю, а можна приготувати солянку тільки на рибі.
У киплячий рибний бульйон додайте зажарку. перемішайте. додайте сіль, спеції, трохи цукру, щоб погасити кислоту томата. Доведіть суп до готовності, подайте до столу.
Подавати таку солянку можна зі сметаною, а можна і без неї.
Подібні рецепти
Збірна рибна солянка
Класична солянка — це ситне і смачне першу страву. Чудово підходить для обіду, подається зі сметаною, зеленню, лимоном і оливками. Оливки можуть бути чорними або зеленими, але без кісточки! опис приготування: Виберіть м'ясо і субпродукт для солянки. Відваріть до готовності, відкоригуйте на сіл...
Солянка «рибна»
Рецепт приготування традиційної рибної солянки. Суп дуже смачний і ситний. опис приготування: В якості основного інгредієнта для цього супу підійде будь-яка не надто дрібна риба. Раджу спробувати приготувати суп використовуючи севрюгу, осетрину або стерлядь. Рибне філе нарізати невеликими шмат...
Солянка рибна
Рибну солянку можна приготувати з будь-якої риби декількох видів. Але найсмачніша вона виходить з додаванням філе червоної риби. Нехай це буде форель, лосось або сьомга - буде дуже смачно! опис приготування: Для наваристого бульйону його варять з хребта, голови і хвоста риби. Філе червоної ри...
Грібовніца класична
розповідаю, як приготувати грібовніцу класичну, що робиться з сушених білих грибів. Я використовую гриби, які сушила сама, але якщо таких немає, то підійдуть і магазинні, але хорошої якості. опис приготування: Сушені гриби перед приготуванням обов'язково потрібно промити добре і замочити в хол...
Шарлотка з яблуками класична в духовці
Сьогодні я поділюся з вами секретом, як приготувати класичну шарлотку з яблуками в духовці. Ця страва ідеально підійде для тих, що худнуть, а також стане улюбленим ласощами всієї родини (особливо діток)! опис приготування: Дотримуючись всіх рекомендації, ви дізнаєтеся, як приготувати класичну ...