Рецепт Солянка класична
Класична солянка — це ситне і смачне першу страву. Чудово підходить для обіду, подається зі сметаною, зеленню, лимоном і оливками. Оливки можуть бути чорними або зеленими, але без кісточки!
опис приготування:
Виберіть м'ясо і субпродукт для солянки. Відваріть до готовності, відкоригуйте на сіль бульйон. Приготуйте заправку для супу у вигляді смажених овочів з томатом. Додайте два види ковбаси, огірки і проваріть 5 хвилин. Готово! варіант, як приготувати солянку класичну, ідеально підходить для всієї родини!
- субпродукти— 500 грам(серце)
- М'ясо на кісточці або грудинка яловича— 300 грам
- Ковбаса копчена і молочна— 400 грам
- Цибуля— 2 штуки
- морква— 2 штуки
- огірок маринований— 3-4 штук
- Томатна паста— 2-3 Ст. ложок
- сіль— За смаком
- Перець чорний горошком— 10 штук
- Лавровий лист— 2 штуки
- Рослинна олія— 4-5 Ст. ложок
- оливки— 100 грам(без кісточки)
- зелень— За смаком
- лимон— 0,5 штуки
- крем— 100 грам
- вода— 2,5-3 L
Вимийте ретельно м'ясо, щоб не було крові. Покладіть в каструлю, додайте лавровий лист, перець горошком і залийте водою. Посоліть і варіть на повільному вогні з моменту закипання 1,5 годину.
Очищені овочі поріжте не дуже крупно. Дві цибулини я замінила однієї дуже великий.
Обсмажте овочі на рослинному маслі, сіль за смаком.
Додайте томатну пасту і протушкувати ще 5 хвилин. Готові овочі зніміть з вогню.
Варені серце і реберця дістаньте з бульйону.
Поріжте м'ясо кубиками середнього розміру.
Поверніть м'ясо в бульйон.
Поріжте мариновані огірки соломкою.
Обидва види ковбас поріжте кубиками.
Додайте в бульйон до м'яса огірки, два види ковбаси, смажені овочі з томатом. provara 5 хвилин. солянка готова!
Наливайте солянку в глибокі порційні тарілки, посипайте рубаною свіжою зеленню, додайте скибочку лимона і оливки, сметану. приємного!
Подібні рецепти
Яблука в тесті, запечені в духовці
Як приготувати солянку рибну класичну? Спробуйте мій простий і перевірений рецепт цього смачного, ароматного і ніжного супу. Тонкий смак супу підкреслює м'ясо червоної риби… смачно! опис приготування: Ідеальний закон рибної солянки: в ній немає кісток. У нас у продажу продаються брикети заморо...
Шарлотка з яблуками класична в духовці
Сьогодні я поділюся з вами секретом, як приготувати класичну шарлотку з яблуками в духовці. Ця страва ідеально підійде для тих, що худнуть, а також стане улюбленим ласощами всієї родини (особливо діток)! опис приготування: Дотримуючись всіх рекомендації, ви дізнаєтеся, як приготувати класичну ...
Грібовніца класична
розповідаю, як приготувати грібовніцу класичну, що робиться з сушених білих грибів. Я використовую гриби, які сушила сама, але якщо таких немає, то підійдуть і магазинні, але хорошої якості. опис приготування: Сушені гриби перед приготуванням обов'язково потрібно промити добре і замочити в хол...
Грибна солянка пісна
Солянка може бути не тільки рибної або м'ясної. Дуже смачною виходить грибна солянка, до того ж, вона пісна. Значить вона цілком підходить вегетаріанцям і тим, хто дотримується посту. вийде смачно! опис приготування: За що я люблю цей суп, так це за те, що грибна солянка вариться дуже швидко і...
Грибна солянка без капусти
Солянка має безліч різних варіацій, Ну ось, наприклад, солянка, приготована з грибів. Суп виходить не тільки смачним, але і дуже ситним і ароматним. Пригощайтеся, гурмани! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування грибної солянки без капусти. Основу супу складають два види гриб...