Рецепт Солянка куряча

Рецепт Солянка куряча
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Солянка куряча - це надзвичайно смачний і ароматний суп, який варять з солоними огірками. Спочатку солянкою називали суп з кислої капусти і м'яса. Готується солянка досить легко.

опис приготування:

Як приготувати солянку курячу? Це перша страва відрізняється своєю універсальністю. Для його приготування можна брати м'ясо, рибу, всілякі субпродукти, гриби і овочі. Солянку можна подавати в якості першого, або основного блюда. Мною буде розглянуто приготування солянки на основі курки. Перед подачею можна додати в тарілку часточку лимона.

  • курячі стегенця— 3 штуки
  • Корінь селери— 40 грам(для бульйону)
  • морква— 1 штука(для бульйону)
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука(для бульйону)
  • вода— 2.5 L(для бульйону)
  • ковбаса копчена— 250 грам
  • огірки квашені— 200 грам
  • маслини— 200 грам(без кісточок)
  • каперсами— 2 Ст. ложки
  • Томатна паста— 140 грам
  • Лавровий лист— За смаком
  • перець— За смаком
  • сіль— За смаком
  • цукор— За смаком
  • зелень— За смаком
  • лимон— За смаком
солянка куряча - фото крок 1 Для всіх інгредієнтів, які будуть входити в бульйон, необхідна холодна вода, в якій вони варяться до повного приготування м'яса. Після цього бульйон слід процідити: м'ясо і рідина може залишатися, а овочі викидаються.

Порада: чим довший відбувається процес приготування бульйону, тим більше насиченим він буде.

солянка куряча - фото крок 2 Далі слід нарізування цибулі, який пасерують за допомогою вершкового масла. Лук перекладається в бульйон, а в цей час нарізаються огірки. Огірки додати до бульйону і дочекатися кипіння.
Порада: щоб приготувати солянку, слід скористатися тільки квашеними / солоними огірками.

солянка куряча - фото крок 3 Заправляємо все томатною пастою і проварюємо на слабкому вогні протягом двадцяти хвилин.

солянка куряча - фото крок 4 Переходимо до відокремлення від кісток і нарізці курячого м'яса, далі нарізаємо кубиками ковбасу.

солянка куряча - фото крок 5 Додаємо до солянці лавровий лист і спеції. Після цього настає черга курячого м'яса і ковбаси. Перед завершенням слід не забути про маслинах і каперсах.
Порада:
каперсів можна потрапити в бульйон і раніше, а ось маслинами - виключно перед завершенням приготування. Maslinami, доданими на ранньому етапі варіння, погіршуються смакові характеристики солянки. Солянка може заправлятися розсолом від каперсів.

Подібні рецепти

Грибна солянка без капусти

Солянка по-грузинськи класичний рецепт

Солянка має безліч різних варіацій, Ну ось, наприклад, солянка, приготована з грибів. Суп виходить не тільки смачним, але і дуже ситним і ароматним. Пригощайтеся, гурмани! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування грибної солянки без капусти. Основу супу складають два види гриб...

Грибна солянка з картоплею і сметаною

Грибна солянка з картоплею і сметаною

Прекрасне поєднання грибів і сметани в цьому рецепті роблять блюдо дуже смачним. Трохи розбавимо звичайне блюдо новими інгредієнтами. Давайте спробуємо приготувати солянку по моїм рецептом. опис приготування: Таке блюдо ідеально виглядатиме в осінній сезон, коли можна самим зібрати грибів. але...

Грибна солянка з овочами на зиму

Грибна солянка з овочами на зиму

Хочете зробити ситну і апетитну заготовку? Тоді зверніть увагу на цей рецепт приготування грибної солянки з овочами на зиму. Така закуска стане відмінним варіантом навіть для основного блюда. опис приготування: Любителям домашніх заготовок раджу взяти на замітку це цікавий варіант, як зробити ...

Солянка без м'яса

Солянка без м'яса

Більшість людей звикли до класичного рецепту цієї страви і навіть не уявляє, як зробити солянку без м'яса. Пропоную вам дуже вдалу альтернативу. опис приготування: Дивовижно, але варіантів, як приготувати солянку без м'яса, є декілька: з рибою, грибами і навіть просто з овочів. Хтось скаже, що...

Грибна солянка з помідорами на зиму

Грибна солянка з помідорами на зиму

Дуже смачна, дуже ароматна, чудова солянка з грибами. Готується дуже просто, тому збираємо гриби, запасаємося інгредієнтами і готуємо. Взимку буде дуже смачно і мало! опис приготування: Рецепт для тих, хто ще не лінується займатися консервацією. Смачна і ароматна солянка з грибами, гаряча відв...