Рецепт Солянка «хвилин»

Рецепт Солянка «хвилин»
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 35 хв.
Для всіх любителів наваристою, ситної і апетитною солянки хочу запропонувати цікавий, швидкий і не менш смачний варіант її приготування. зацікавлені? Тоді запам'ятовуйте цей класний рецепт.

опис приготування:

Поспішаю розповісти вам, як приготувати солянку "; хвилинка ";. Якщо вам потрібно швидко зварити супчик, то цей варіант буде як не можна до речі. Відсутність м'ясного бульйону, до речі, легко компенсується овочами. В даному випадку використовується тільки шинка, але якщо в вашому холодильнику є вибір різних м'ясних делікатесів, то обов'язково додайте всі, що вам до душі.

  • огірочки мариновані— 3-5 штук
  • оливки— 1 Склянка
  • шинка— 500 грам
  • цибулина— 1 штука
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • Томатна паста— 1/4 склянки
  • крем— 1 Ст. ложка(+ для подачі за бажанням)
  • зелень— За смаком
  • Сіль і перець— За смаком
  • лимон— За смаком
  • морква— 1 штука
  • стебло селери— 1-2 штук
Солянка 1. Насамперед налийте в каструлю воду, поставте її на вогонь. Стебло селери і моркву наріжте брусочками.

Солянка 2. Додайте їх в киплячу воду і варіть на середньому вогні. Можна в бульйон додати спеції за смаком.

Солянка 3. А тим часом очистіть і подрібніть цибулину. Викладіть її на сковороду з розтопленим вершковим маслом і обсмажте до прозорості.

Солянка 4. Поки обсмажується цибуля, наріжте тонкими брусочками шинку.

Солянка 5. На сковороду додайте ложку борошна, все ретельно перемішайте.

Солянка 6. Викладіть томатну пасту і трохи сметани.

Солянка 7. Додати сіль трохи, поперчіть за смаком, перемішайте. Тримайте на вогні ще буквально хвилинку.

Солянка 8. Подрібніть оливки або маслини.

Солянка 9. І тонко наріжте огірочки. Обов'язково збережіть трохи розсолу.

Солянка 10. Викладіть всі інгредієнти в каструлю, попередньо діставши шумівкою овочі. Додати сіль за смаком, влийте огірковий розсіл. Доведіть до кипіння, після приберіть вогонь і варіть хвилин 5.

Солянка 11. Додайте в каструлю подрібнену зелень, накрийте кришкою і зніміть з вогню. Солянка повинна постояти хвилин 10-15. А перед подачею в тарілку можна додати сметану і скибочку лимона. Смачного!

Подібні рецепти

Вершково-грибний суп за 15 хвилин

Несолодке пісочне тісто

Якщо у вас часто не вистачає часу, щоб приготувати ситне блюдо, пропоную вам дізнатися, як приготувати вершково-грибний суп за 15 хвилин, дуже ароматний, смачний і апетитний суп на швидку руку! опис приготування: Немає нічого простіше, ніж приготувати вершковий суп, але він вийде більш апетитн...

Сендвіч за 10 хвилин

Сендвіч за 10 хвилин

Всього десяти хвилин достатньо, щоб приготувати смачний і гідний з естетичної точки зору сендвіч. сендвіч за 10 хвилин — це прекрасний швидкий сніданок або перекус по ходу дня. опис приготування: Бутерброди теж можуть бути справжнім витвором кулінарного мистецтва. Як доводить цей рецепт, необх...

Грибна солянка пісна

Грибна солянка пісна

Солянка може бути не тільки рибної або м'ясної. Дуже смачною виходить грибна солянка, до того ж, вона пісна. Значить вона цілком підходить вегетаріанцям і тим, хто дотримується посту. вийде смачно! опис приготування: За що я люблю цей суп, так це за те, що грибна солянка вариться дуже швидко і...

Грибна солянка з капустою

Грибна солянка з капустою

Рецепт цієї страви досить економічний і сподобається тим, хто переживає за свій бюджет. Солянка виходить дивовижної, грибочки з капустою роблять свою справу на 100%! Спробуйте! опис приготування: Це класичний рецепт приготування грибної солянки з капустою. Блюдо готується гранично просто і з д...

Солянка без м'яса

Солянка без м'яса

Більшість людей звикли до класичного рецепту цієї страви і навіть не уявляє, як зробити солянку без м'яса. Пропоную вам дуже вдалу альтернативу. опис приготування: Дивовижно, але варіантів, як приготувати солянку без м'яса, є декілька: з рибою, грибами і навіть просто з овочів. Хтось скаже, що...