Рецепт Шашлик з шампіньйонів з беконом

Рецепт Шашлик з шампіньйонів з беконом
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 20 хв.
В очікуванні основної страви раджу приготувати чудову літню закуску — шашлик з печериць з беконом. До неї можна подати яскравий соус і блюдо відразу стане святковим і розкішним.

опис приготування:

Для шашлику з печериць можна приготувати домашній соус песто. але, у зв'язку з тим, що наш шашлик ми будемо готувати на природі, найкраще просто захопити з собою баночку готового зеленого песто і невелику пляшку або іншу тару оливкового масла.

Що стосується шампурів для нашого шашлику, то я пропоную використовувати дерев'яні палички. Їх попередньо треба змастити маслом або намочити.

безумовно, треба розпалити мангал і дочекатися вугілля. Шашлик з шампіньйонів смажити можна на невеликому спеку, основне місце залишивши основної страви.

Ще одне. Печериці краще вибирати невеликі, приблизно однакового розміру, щоб вони одночасно запеклася. Приступаємо до нашої соковитою і ароматною закусці!

Отже, як приготувати шашлик з печериць з беконом?

1. Печериці промийте і зріжте темну ніжку. Гриби бажано використовувати світлі, щільні.

2. Скибочки бекону наріжте однаковими квадратиками.

3. на дерев'яні (змочені маслом або водою) палички почніть нанизувати печериці, а між грибами — шматочки бекону.

4. Готові шампури з печерицями та беконом запікайте, періодично перевертаючи, на грилі протягом 15-20 хвилин, в залежності від розміру грибів.

5. Песто змішайте з оливковою олією, соус повинен бути досить рідким і полийте готовий шашлик з печериць з беконом.

Блюдо готово!

Приємного апетиту і відмінного відпочинку!


  • печериці— 250 грам
  • бекон— 4-5 скибочок
  • Масло оливкове— 6-7 Ст. ложок
  • песто— 1 Ст. ложка
Для шашлику з печериць можна приготувати домашній соус песто. але, у зв'язку з тим, що наш шашлик ми будемо готувати на природі, найкраще просто захопити з собою баночку готового зеленого песто і невелику пляшку або іншу тару оливкового масла.

Що стосується шампурів для нашого шашлику, то я пропоную використовувати дерев'яні палички. Їх попередньо треба змастити маслом або намочити.

безумовно, треба розпалити мангал і дочекатися вугілля. Шашлик з шампіньйонів смажити можна на невеликому спеку, основне місце залишивши основної страви.

Ще одне. Печериці краще вибирати невеликі, приблизно однакового розміру, щоб вони одночасно запеклася. Приступаємо до нашої соковитою і ароматною закусці!

Отже, як приготувати шашлик з печериць з беконом?

1. Печериці промийте і зріжте темну ніжку. Гриби бажано використовувати світлі, щільні.

2. Скибочки бекону наріжте однаковими квадратиками.

3. на дерев'яні (змочені маслом або водою) палички почніть нанизувати печериці, а між грибами — шматочки бекону.

4. Готові шампури з печерицями та беконом запікайте, періодично перевертаючи, на грилі протягом 15-20 хвилин, в залежності від розміру грибів.

5. Песто змішайте з оливковою олією, соус повинен бути досить рідким і полийте готовий шашлик з печериць з беконом.

Блюдо готово!

Приємного апетиту і відмінного відпочинку!


Подібні рецепти

Шашлик з шампіньйонів з розмарином

Салат з шампіньйонів і курки

Шашлик з шампіньйонів з розмарином — чудовий гарнір або закуска для фуршету. Замість шампурів будемо використовувати очищені про листочків гілочки розмарину. Ароматний шашлик з грибів прикрасить ваш стіл. опис приготування: Як приготувати шашлик з печериць з розмарином? 1. печериці промийте, з...

Шашлик з шампіньйонів в духовці

Шашлик з шампіньйонів в духовці

Мене цей рецепт рятує, коли в гості раптово заявляються друзі-вегетаріанці - м'ясо вони не їдять, а гриби люблять. Може бути, і вам стане в нагоді цей простий рецепт шашлику з печериць в духовці? опис приготування: звичайно, для того, щоб приготувати такий імпровізований шашличок, бажано викор...

Шашлик з шампіньйонів

Шашлик з шампіньйонів

Шашлик з шампіньйонів — це прекрасний літній блюдо, яке добре поєднується з м'ясним шашликом. Втім, для вегетаріанців шашлик з печериць може стати самостійним смачним блюдом. опис приготування: взагалі, потрібно нагадати, що печериці можна їсти і сирими, тому обмеження за часом приготування ша...

Грибний соус з шампіньйонів

Грибний соус з шампіньйонів

Ніжний грибний соус стане кращим супроводом до м'яса, птиці, пасти або риба. спробуємо приготувати? опис приготування: Правильно підібраний і підготовлений соус допоможе розкрити смак будь-якої страви і скрасити будь-які недоліки. Один з найпопулярніших соусів — грибний соус з шампіньйонів. Це...

Грибний суп із заморожених шампіньйонів

Грибний суп із заморожених шампіньйонів

Коли потрібно досить швидко приготувати смачну і ситне перша страва на обід, на виручку прийде цей простий і класний варіант, як приготувати грибний суп із заморожених шампіньйонів. опис приготування: Дуже зручно використовувати для приготування грибного супу готові суміші разом з овочами. Це ...