Рецепт Шашлик на вині

Рецепт Шашлик на вині
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Шашлик на вині - ідеальне блюдо не тільки для пікніка з великою компанією, воно прекрасно підійде і для романтичної вечері для двох, і для сімейних посиденьок в колі близьких.

опис приготування:

Не варто купувати заздалегідь замариноване м'ясо в магазині, ризикуючи своїм здоров'ям. Як приготувати смачний шашлик у вині, Дивіться нижче. Особливим це блюдо робить саме додавання вина, воно надаючи особливий аромат і смак м'яса. Для приготування основними інгредієнтами є м'ясо і вино. Овочі можна додати або замінити відповідно до своїх вимог. Новий смак улюбленого страви приємно урізноманітнить меню як на пікніку, так і святкового столу.

  • говяжа вирізка— 1 кілограм
  • сухе червоне вино— 1/2 склянки
  • оливкова олія— 1/4 склянки(першого холодного віджиму)
  • соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • лимонний сік— 2 Ст. ложки
  • орегано— 1 Ст. ложка
  • рубаний часник— 2 зубчики
  • печериці— 500 грам
  • цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • червоний перець— 1 штука(стручковый, свіжий)
  • жовта паприка— 1 штука
  • сіль і перець— За смаком
1 1. Необхідно розрізати яловичину на шматки розміром приблизно 4*4 см.

2 2. Змішуємо в ємності оливкова олія, вино, соєвий соус, сіль і перець для смаку.

3 3. Потрібно помістити м'ясо в маринад, щільно укутати, і заховати в холодильник на 4-6 годин.

4 4. Цибулю нарізаємо кільцями, перець - кубиками.

5 5. готуємо вугілля (або розігріваємо гриль до середнього рівня).

6 6. Нанизуємо по черзі м'ясо, цибуля, гриби і овочі на металеві шампури або ж дерев'яні шпажки, попередньо просочені водою протягом 30 хвилин.

7 7. Готуємо до рум'яної скоринки - і насолоджуємося смакотою.

Подібні рецепти

Шашлик на червоному вині

Шашлик з баранини у вині

Скоро настане літо, багато відправляться на пікніки на природі, тому зверніть увагу на рецепт шашлику на червоному вині, а я детально розповім, як його приготувати. Результат вам точно сподобається. опис приготування: Такий шашлик можуть покуштувати і діти, адже спирт абсолютно не відчувається...

Яловичина, маринована у вині

Яловичина, маринована у вині

яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...

Яловичина з овочами, тушковані у вині

Яловичина з овочами, тушковані у вині

Рецепт приготування тушкованої в сухому червоному вині і курячому бульйоні яловичини з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником, помідорами, чебрецем і петрушкою. опис приготування: Тушковану в провині яловичину добре подавати з картопляним пюре. ріпакової олії— 1 Ст. ложка безкісткової ...

Яловичина, тушкована у вині

Яловичина, тушкована у вині

Рецепт тушкованої яловичини в червоному вині з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником і спеціямі.Тушеное м'ясо готують майже з двома пляшками червоного вина, що надає йому неповторний смак. кількість порцій: 6 оливкова олія— 1 Ст. ложка яловичина без кістки— 1,3 кілограма мелений чорний п...

Яловичина в білому вині

Яловичина в білому вині

Яловичина в білому вині — просте і смачне блюдо. Біле вино дозволяє зробити м'ясо ніжним, з вершковим смаком. Готувати блюдо потрібно не менше двох годин на повільному вогні, а яловичину брати молодші. опис приготування: Яловичина в білому вині попередньо маринується і тому вона виходить дуже...