Рецепт Шашлик на вині
Шашлик на вині - ідеальне блюдо не тільки для пікніка з великою компанією, воно прекрасно підійде і для романтичної вечері для двох, і для сімейних посиденьок в колі близьких.
опис приготування:
Не варто купувати заздалегідь замариноване м'ясо в магазині, ризикуючи своїм здоров'ям. Як приготувати смачний шашлик у вині, Дивіться нижче. Особливим це блюдо робить саме додавання вина, воно надаючи особливий аромат і смак м'яса. Для приготування основними інгредієнтами є м'ясо і вино. Овочі можна додати або замінити відповідно до своїх вимог. Новий смак улюбленого страви приємно урізноманітнить меню як на пікніку, так і святкового столу.
- говяжа вирізка— 1 кілограм
- сухе червоне вино— 1/2 склянки
- оливкова олія— 1/4 склянки(першого холодного віджиму)
- соєвий соус— 2 Ст. ложки
- лимонний сік— 2 Ст. ложки
- орегано— 1 Ст. ложка
- рубаний часник— 2 зубчики
- печериці— 500 грам
- цибуля ріпчаста— 2 штуки
- червоний перець— 1 штука(стручковый, свіжий)
- жовта паприка— 1 штука
- сіль і перець— За смаком
2 2. Змішуємо в ємності оливкова олія, вино, соєвий соус, сіль і перець для смаку.
3 3. Потрібно помістити м'ясо в маринад, щільно укутати, і заховати в холодильник на 4-6 годин.
4 4. Цибулю нарізаємо кільцями, перець - кубиками.
5 5. готуємо вугілля (або розігріваємо гриль до середнього рівня).
6 6. Нанизуємо по черзі м'ясо, цибуля, гриби і овочі на металеві шампури або ж дерев'яні шпажки, попередньо просочені водою протягом 30 хвилин.
7 7. Готуємо до рум'яної скоринки - і насолоджуємося смакотою.
Подібні рецепти
Шашлик з баранини у вині
Скоро настане літо, багато відправляться на пікніки на природі, тому зверніть увагу на рецепт шашлику на червоному вині, а я детально розповім, як його приготувати. Результат вам точно сподобається. опис приготування: Такий шашлик можуть покуштувати і діти, адже спирт абсолютно не відчувається...
Яловичина, маринована у вині
яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...
Яловичина з овочами, тушковані у вині
Рецепт приготування тушкованої в сухому червоному вині і курячому бульйоні яловичини з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником, помідорами, чебрецем і петрушкою. опис приготування: Тушковану в провині яловичину добре подавати з картопляним пюре. ріпакової олії— 1 Ст. ложка безкісткової ...
Яловичина, тушкована у вині
Рецепт тушкованої яловичини в червоному вині з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником і спеціямі.Тушеное м'ясо готують майже з двома пляшками червоного вина, що надає йому неповторний смак. кількість порцій: 6 оливкова олія— 1 Ст. ложка яловичина без кістки— 1,3 кілограма мелений чорний п...
Яловичина в білому вині
Яловичина в білому вині — просте і смачне блюдо. Біле вино дозволяє зробити м'ясо ніжним, з вершковим смаком. Готувати блюдо потрібно не менше двох годин на повільному вогні, а яловичину брати молодші. опис приготування: Яловичина в білому вині попередньо маринується і тому вона виходить дуже...