Рецепт Фрикадельки в червоному каррі
Рецепт приготування тайських фрикадельок в соусі "; Червоний каррі ";.
опис приготування:
1. Відварити рис в підсоленій киплячій воді (відповідно до інструкцій на упаковці). Дрібно порізати цибулю.
2. Змішати свинячий фарш з цибулею, приправити сіллю і перцем. Зліпити з фаршу невеликі кульки, потім обсмажити в гарячому маслі (приблизно 5 хвилин). Залити фрикадельки соусом каррі і продовжувати готувати ще кілька хвилин.
3. Грубо порізати арахіс, змішати з відвареним рисом і подавати як гарнір до фрикадельок в соусі Червоний каррі. Прикрасити дрібно нарізаною зеленою цибулькою.
- рис басмати— 125 грам
- цибуля— 100 грам
- свинячий фарш— 300 грам
- сіль— 1 За смаком
- чорний перець— 1 За смаком
- рослинна олія— 1 Ст. ложка
- соус Червоний каррі— 400 грам
- арахіс— 50 грам
2. Змішати свинячий фарш з цибулею, приправити сіллю і перцем. Зліпити з фаршу невеликі кульки, потім обсмажити в гарячому маслі (приблизно 5 хвилин). Залити фрикадельки соусом каррі і продовжувати готувати ще кілька хвилин.
3. Грубо порізати арахіс, змішати з відвареним рисом і подавати як гарнір до фрикадельок в соусі Червоний каррі. Прикрасити дрібно нарізаною зеленою цибулькою.
Подібні рецепти
Гарячий вінегрет
груші, приготовані до м'якості в червоному вині та лікері з чорної смородини, подається з сиропом і заварним кремом. кількість порцій: 6 червоне вино— 750 мілілітрів лікер чорної смородини— 250 мілілітрів цукрова пудра— 100 грам груші— 3 штуки стручок ванілі— 1 штука заголовок для палітурки— 2 ...
Шашлик на червоному вині
Скоро настане літо, багато відправляться на пікніки на природі, тому зверніть увагу на рецепт шашлику на червоному вині, а я детально розповім, як його приготувати. Результат вам точно сподобається. опис приготування: Такий шашлик можуть покуштувати і діти, адже спирт абсолютно не відчувається...
Яловичина в червоному вині
Яловичина в червоному вині — класичне блюдо. погодьтеся, червоне м'ясо їмо рідше. А тут червоне м'ясо в червоному вині! Так це блюдо просто створено для червоних днів календаря, свят чи то пак. опис приготування: Яловичина в червоному вині паморочить своїм чудовим смаком! М'ясо тане в роті, а ...
Яловичі реберця в червоному винному соусі
Рецепт приготування яловичих реберець з ріпою, морквою, селерою, в'яленими помідорами, чебрецем, шавлією і червоним вином. опис приготування: Ніжні яловичі реберця з овочами і зеленню в винному соусі оцінять справжні гурмани. яловичих ребер— 2.7 кілограма сіль і чорний перець— — За смаком бо...
Грибний суп каррі
багатий, ароматний суп. Рецепт приготування першої страви з грибів. опис приготування: 1. Нагріти сковороду на середньому вогні. Обсмажити цибулю до пом'якшення. Додати часник і злегка підсмажити до м'якості. 2. Додати гриби і половину порошку каррі, накрити кришкою, готувати близько 5 хвилин....