Рецепт Сендвічі зі свининою і капустою
Рецепт приготування сендвічів зі свининою, цибулею, капустою, халапеньо, кінзою і майонезом
опис приготування:
Родзинка цього рецепта полягає в тому, що свинина гаситься разом з колою. Незвичайне поєднання теплого м'яса і холодної капустяної суміші надає цим сендвичам неповторний смак.
- цибуля— 1 штука
- свиняче плече— 1 штука
- сіль і перець— — За смаком
- банку (330 г) перців чіпотл в соусі Адоб— 1 штука
- банки Коли— 2 штуки
- коричневого сахара— 2 Ст. ложки
- булочок для сендвічів— 12 штук
- вершкового масла— 12 Ст. ложок
- капустини— 1/2 штуки
- качана фіолетовою капусти— 1/2 штуки
- халапеньо— 1 штука
- майонез— 1/2 склянки
- білого оцту— 1 Чайна ложка
- цукру— 1 Ст. ложка
- кайенского перцю— 1/4 чайних ложки
- листя кінзи— 2 склянки
Накрити щільно кришкою і варити протягом приблизно 6 годин в духовці, перевертаючи два або три рази під час процесу приготування. Перевірити м'ясо через 6 годин, воно повинно легко відділятися від кістки. Перевірте це за допомогою двох вилок. Якщо м'ясо погано відділяється, поверніть його в духовку ще на годину. Витягти м'ясо з каструлі і викласти на обробній дошці або робочої поверхні. Використовуючи дві вилки, відокремити м'ясо від кісток. викинути жир. Повернути подрібнене м'ясо в каструлю і тримати в теплі до готовності подавати.
2. Тонко нашаткувати капусту. Дрібно нарізати халапеньйо. Змішати капусту і халапеньо в мисці.
3. В окремій мисці змішати молоко, майонез, оцет, цукор, сіль і кайенский перець. Залити отриманою сумішшю капусту. перемішати. Накрити кришкою і поставити в холодильник на 2 годину.
Перед подачею на стіл додати листя кінзи.
4. Змастити обидві половинки булочок для сендвічів маслом, а потім обсмажити їх на сковороді до золотистого кольору і хрусткої скоринки.
5. Викласти на кожну скибочку подрібнену свинину, а потім капусту і халапеньо в вершковою суміші. Накрити зверху скибочками булочок.
Подібні рецепти
Сендвічі з глазурованою свининою
Такі сендвічі просто ідеальні для поїздки на природу. Хоча цілком можна подати їх і просто на вечерю: вийде і м'ясне блюдо, і салат! опис приготування: Пропоную відразу перейти до покрокового супроводу. додам тільки, що соус цілком можна замінити на кетчуп або гірчицю, а замість свинини взяти ...
Сендвічі зі свининою, смаженої в пиві з овочами
Рецепт приготування сендвічів зі свининою, паприка, цибулею, морквою, часником, помідорами і соусом з яблучного оцту, гірчиці, кетчупу, коричневого цукру і часнику. опис приготування: Неймовірно соковита ароматна свинина з овочами вгамує навіть найсильніший голод. свинини— 1,8-2,2 кілограма ...
Сендвічі зі свининою по-китайському
Рецепт приготування сендвічів з морквою, дайконом, кінзою і запеченої свининою, маринованої в суміші рисового оцту, соусу Срірача і рибного соусу. опис приготування: Замість того, щоб використовувати звичайний майонез в соусі, ви можете замінити його сумішшю майонезу і грецького йогурту. Тонко...
Сендвічі з рибою і капустою
Приготування бутербродів з капустою і рибним філе. За рецептом вийде 4 sendvicha. опис приготування: 1. Розігрійте близько 4 склянок води в каструлі. Додайте нашатковану капусту і нарізану моркву. Варити протягом 2 хвилин. Злийте воду і злегка промийте овочі під холодною проточною водою. 2. У...
Сендвічі з рибою і пекінською капустою
Рецепт приготування сендвічів на грилі з рибним філе, зеленої капустою і цибулею. опис приготування: У мисці перемішати капусту з 2 чайними ложками солі, дати постояти 20 хвилин. Віджати між шарами паперових рушників, щоб видалити зайву рідину. Викласти капусту в чисту миску з селерою, цибуле...