Рецепт Сендвічі зі свининою і капустою

Рецепт Сендвічі зі свининою і капустою
Кількість порцій: 12 Час приготування: 6 г. 20 хв.
Рецепт приготування сендвічів зі свининою, цибулею, капустою, халапеньо, кінзою і майонезом

опис приготування:

Родзинка цього рецепта полягає в тому, що свинина гаситься разом з колою. Незвичайне поєднання теплого м'яса і холодної капустяної суміші надає цим сендвичам неповторний смак.

  • цибуля— 1 штука
  • свиняче плече— 1 штука
  • сіль і перець— — За смаком
  • банку (330 г) перців чіпотл в соусі Адоб— 1 штука
  • банки Коли— 2 штуки
  • коричневого сахара— 2 Ст. ложки
  • булочок для сендвічів— 12 штук
  • вершкового масла— 12 Ст. ложок
  • капустини— 1/2 штуки
  • качана фіолетовою капусти— 1/2 штуки
  • халапеньо— 1 штука
  • майонез— 1/2 склянки
  • білого оцту— 1 Чайна ложка
  • цукру— 1 Ст. ложка
  • кайенского перцю— 1/4 чайних ложки
  • листя кінзи— 2 склянки
Сендвічі зі свининою і капустою - фото крок 1 1. Лук розрізати на 4 частини. Розігріти духовку до 65 градусів. Приправити свинину сіллю і перцем з обох сторін, помістити в каструлю, викласти на вершині цибулю і запікати. Полити соус Адоб з перцями чіпотл зверху і 2 банки Коли. Додати коричневий цукор і розмішати.
Накрити щільно кришкою і варити протягом приблизно 6 годин в духовці, перевертаючи два або три рази під час процесу приготування. Перевірити м'ясо через 6 годин, воно повинно легко відділятися від кістки. Перевірте це за допомогою двох вилок. Якщо м'ясо погано відділяється, поверніть його в духовку ще на годину. Витягти м'ясо з каструлі і викласти на обробній дошці або робочої поверхні. Використовуючи дві вилки, відокремити м'ясо від кісток. викинути жир. Повернути подрібнене м'ясо в каструлю і тримати в теплі до готовності подавати.

Сендвічі зі свининою і капустою - фото крок 2 2. Тонко нашаткувати капусту. Дрібно нарізати халапеньйо. Змішати капусту і халапеньо в мисці.

Сендвічі зі свининою і капустою - фото крок 3 3. В окремій мисці змішати молоко, майонез, оцет, цукор, сіль і кайенский перець. Залити отриманою сумішшю капусту. перемішати. Накрити кришкою і поставити в холодильник на 2 годину.
Перед подачею на стіл додати листя кінзи.

Сендвічі зі свининою і капустою - фото крок 4 4. Змастити обидві половинки булочок для сендвічів маслом, а потім обсмажити їх на сковороді до золотистого кольору і хрусткої скоринки.

Сендвічі зі свининою і капустою - фото крок 5 5. Викласти на кожну скибочку подрібнену свинину, а потім капусту і халапеньо в вершковою суміші. Накрити зверху скибочками булочок.

Подібні рецепти

Сендвічі барбекю зі свининою і капустою

Сендвічі з глазурованою свининою

Такі сендвічі просто ідеальні для поїздки на природу. Хоча цілком можна подати їх і просто на вечерю: вийде і м'ясне блюдо, і салат! опис приготування: Пропоную відразу перейти до покрокового супроводу. додам тільки, що соус цілком можна замінити на кетчуп або гірчицю, а замість свинини взяти ...

Сендвічі зі свининою, смаженої в пиві з овочами

Сендвічі зі свининою, смаженої в пиві з овочами

Рецепт приготування сендвічів зі свининою, паприка, цибулею, морквою, часником, помідорами і соусом з яблучного оцту, гірчиці, кетчупу, коричневого цукру і часнику. опис приготування: Неймовірно соковита ароматна свинина з овочами вгамує навіть найсильніший голод. свинини— 1,8-2,2 кілограма ...

Сендвічі зі свининою по-китайському

Сендвічі зі свининою по-китайському

Рецепт приготування сендвічів з морквою, дайконом, кінзою і запеченої свининою, маринованої в суміші рисового оцту, соусу Срірача і рибного соусу. опис приготування: Замість того, щоб використовувати звичайний майонез в соусі, ви можете замінити його сумішшю майонезу і грецького йогурту. Тонко...

Сендвічі з рибою і капустою

Сендвічі з рибою і капустою

Приготування бутербродів з капустою і рибним філе. За рецептом вийде 4 sendvicha. опис приготування: 1. Розігрійте близько 4 склянок води в каструлі. Додайте нашатковану капусту і нарізану моркву. Варити протягом 2 хвилин. Злийте воду і злегка промийте овочі під холодною проточною водою. 2. У...

Сендвічі з рибою і пекінською капустою

Сендвічі з рибою і пекінською капустою

Рецепт приготування сендвічів на грилі з рибним філе, зеленої капустою і цибулею. опис приготування: У мисці перемішати капусту з 2 чайними ложками солі, дати постояти 20 хвилин. Віджати між шарами паперових рушників, щоб видалити зайву рідину. Викласти капусту в чисту миску з селерою, цибуле...