Рецепт Сендвічі зі свининою по-китайському

Рецепт Сендвічі зі свининою по-китайському
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування сендвічів з морквою, дайконом, кінзою і запеченої свининою, маринованої в суміші рисового оцту, соусу Срірача і рибного соусу.

опис приготування:

Замість того, щоб використовувати звичайний майонез в соусі, ви можете замінити його сумішшю майонезу і грецького йогурту. Тонко нарізані огірки стануть прекрасним доповненням до моркви і дайкон.

  • цукру— 3 Ст. ложки
  • соусу Срірача— 2 Ст. ложки
  • рибного соусу— 4 Ст. ложки
  • dajkon— 1 штука(180 г)
  • морква— 1 штука
  • огірок— 1 штука(при бажанні)
  • свиняча вирізка— 1 штука(близько 450 г)
  • суміші п'яти спецій— 2 чайних ложки
  • багет— 1 штука(60 см)
Сендвічі зі свининою по-китайському - фото крок 1 1. Багет розрізати уздовж навпіл, а потім на 4 частини. Очистити і нашаткувати дайкон і моркву. Тонко нарізати огірок. Змішати рисовий оцет і цукор в мисці. Нагріти в мікрохвильовій печі протягом 90 секунд, поки цукор не розчиниться. Додати 1 столову ложку соусу Срірача, 2 столові ложки рибного соусу, дайкон і моркву в миску, перемішати. Дати постояти протягом 15 хвилин.

Сендвічі зі свининою по-китайському - фото крок 2 2. Тим часом збити майонез, що залишилася 1 столову ложку соусу Срірача і залишилися 2 столові ложки рибного соусу в окремій мисці. Натерти свинину сумішшю спецій. Обсмажити свинину на грилі протягом 12-14 хвилин, поки свинина не підрум'яниться з усіх боків, а м'ясної термометр не реєструватиме 63 градуси Викласти готову свинину на обробну дошку, накрити фольгою і залишити на 5 хвилин. Злегка обсмажити скибочки багета на грилі протягом 1 хвилини.

Сендвічі зі свининою по-китайському - фото крок 3 3. Нарізати свинину поперек на тонкі скибочки. Витягти овочі з соусу. Змастити майонезной сумішшю внутрішню сторону скибочок багета. Викласти на багет шматочки свинини, морква, dajkon, огірок і нарізану кінзу. Накрити зверху рештою половинками багета і подавати.

Подібні рецепти

Сендвічі барбекю зі свининою і капустою

Суп з баранини з перловкою

Такі сендвічі просто ідеальні для поїздки на природу. Хоча цілком можна подати їх і просто на вечерю: вийде і м'ясне блюдо, і салат! опис приготування: Пропоную відразу перейти до покрокового супроводу. додам тільки, що соус цілком можна замінити на кетчуп або гірчицю, а замість свинини взяти ...

Сендвічі зі свининою і капустою

Сендвічі зі свининою і капустою

Рецепт приготування сендвічів зі свининою, цибулею, капустою, халапеньо, кінзою і майонезом опис приготування: Родзинка цього рецепта полягає в тому, що свинина гаситься разом з колою. Незвичайне поєднання теплого м'яса і холодної капустяної суміші надає цим сендвичам неповторний смак. цибул...

Сендвічі зі свининою, смаженої в пиві з овочами

Сендвічі зі свининою, смаженої в пиві з овочами

Рецепт приготування сендвічів зі свининою, паприка, цибулею, морквою, часником, помідорами і соусом з яблучного оцту, гірчиці, кетчупу, коричневого цукру і часнику. опис приготування: Неймовірно соковита ароматна свинина з овочами вгамує навіть найсильніший голод. свинини— 1,8-2,2 кілограма ...

Сендвічі з картоплі

Сендвічі з картоплі

Хочете побалувати себе смачненьким? Пропоную перекусити сендвічами з картоплі! Я розповім суть рецепта, а ви зможете експериментувати з начинками, соусами і овочами. Отже, дивимося! опис приготування: Щоб сендвічі добре трималися, скріпіть їх зубочистками або шпажками. Після чого поріжте на по...

Сендвічі «літні»

Сендвічі «літні»

Хочу запропонувати вашій увазі дуже смачні сендвічі з червоною рибою і огірочком! Виглядають вони дуже яскраво, ефектно і апетитно! Прикрасять будь-який святковий стіл або вечерю з коханою людиною. опис приготування: З простого набору продуктів можна приготувати дуже ефектну закуску! Червону р...