Рецепт Сендвічі зі стейком і цибулею

Рецепт Сендвічі зі стейком і цибулею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування сендвічів з яловичим стейком, червоною цибулею і салатом.


опис приготування:

Проколоти стейк виделкою по всій поверхні. Викласти в неглибокий посуд і змастити вустерширського соусом, приправити сіллю і перцем. Дати постояти протягом 15 хвилин. У маленькій мисці змішати цибулю, 4 столові ложки оцту і цукру, приправити сіллю і перцем. Дати настоятися протягом 15 хвилин.

У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Готувати стейк приблизно 6 хвилин. перевернути, накрити кришкою, зменшити вогонь до середнього і продовжувати смажити від 6 до 8 хвилин. Якщо м'ясо швидко стає коричневим, зменшіть вогонь. Викласти на блюдо і дати постояти протягом 10 хвилин. Нарізати тонкими скибочками.

змішати 2 столові ложки оцту і 1 столову ложку масла в мисці, приправити сіллю і перцем. Додати листя салату і перемішати. Викласти суміш на скибочки хліба, покласти зверху стейк і цибулю. Подавати з салатом.


  • яловичий стейк— 1 штука(450 г)
  • Вустершірского соусу— 1 Ст. ложка
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • Червона цибуля— 1 штука
  • білого винного оцту— 6 Ст. ложок
  • цукру— 1 Чайна ложка
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • красных листьев салата— 300 грам
  • пшеничного хлеба— 8 скибочок
  • гірчиці— 2 Ст. ложки
Проколоти стейк виделкою по всій поверхні. Викласти в неглибокий посуд і змастити вустерширського соусом, приправити сіллю і перцем. Дати постояти протягом 15 хвилин. У маленькій мисці змішати цибулю, 4 столові ложки оцту і цукру, приправити сіллю і перцем. Дати настоятися протягом 15 хвилин.

У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Готувати стейк приблизно 6 хвилин. перевернути, накрити кришкою, зменшити вогонь до середнього і продовжувати смажити від 6 до 8 хвилин. Якщо м'ясо швидко стає коричневим, зменшіть вогонь. Викласти на блюдо і дати постояти протягом 10 хвилин. Нарізати тонкими скибочками.

змішати 2 столові ложки оцту і 1 столову ложку масла в мисці, приправити сіллю і перцем. Додати листя салату і перемішати. Викласти суміш на скибочки хліба, покласти зверху стейк і цибулю. Подавати з салатом.


Подібні рецепти

Сендвічі зі стейком

Голубці з замороженої капусти

Рецепт приготування сендвічів з стейком, цибулею, руколлою і соусом з майонезу, гірчиці і сметани. опис приготування: При бажанні ви можете використовувати при приготуванні соусу грецький йогурт замість сметани, а також додати в нього трохи хрону для пікантності. оливкова олія— За смаком жов...

Сендвічі з фрикадельками, сиром і цибулею

Сендвічі з фрикадельками, сиром і цибулею

Рецепт приготування сендвічів з тушкованими в томатному соусі фрикадельками, карамелізований цибулею і сиром Грюйер. опис приготування: Ці ситні сендвічі цілком можуть замінити ситний обід. багети для сендвічів— За смаком м'яса на вибір— 900 грам петрушки— 2 Ст. ложки солі— 3/4 чайних ложки ...

Сендвічі барбекю зі свининою і капустою

Сендвічі барбекю зі свининою і капустою

Такі сендвічі просто ідеальні для поїздки на природу. Хоча цілком можна подати їх і просто на вечерю: вийде і м'ясне блюдо, і салат! опис приготування: Пропоную відразу перейти до покрокового супроводу. додам тільки, що соус цілком можна замінити на кетчуп або гірчицю, а замість свинини взяти ...

Сендвічі з картоплі

Сендвічі з картоплі

Хочете побалувати себе смачненьким? Пропоную перекусити сендвічами з картоплі! Я розповім суть рецепта, а ви зможете експериментувати з начинками, соусами і овочами. Отже, дивимося! опис приготування: Щоб сендвічі добре трималися, скріпіть їх зубочистками або шпажками. Після чого поріжте на по...

Сендвічі «літні»

Сендвічі «літні»

Хочу запропонувати вашій увазі дуже смачні сендвічі з червоною рибою і огірочком! Виглядають вони дуже яскраво, ефектно і апетитно! Прикрасять будь-який святковий стіл або вечерю з коханою людиною. опис приготування: З простого набору продуктів можна приготувати дуже ефектну закуску! Червону р...